- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.119
- 133
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Neyse yazacaklarımı kk kaldırmaz. Taşlanırım bu yüzden susacağım
Haklısınız. Tek gecelik ilşki yaşayan herkes, bütün Avrupalı, Amerikalı, Avusturyalı kadın popülasyonu hayat kadını.
Dünyada milyonlarca hayat kadını yaşıyor.
Benim düşüncem çok farklı. İnsan doğasıyla ilgili aslında. Ha kendim yapar mıyım, yapmam. Fikirler Paris, hayatlar TatvanBen karşı değilim, isteyenin istediği gibi yaşamasından yanayım.
Misal soğana karşı değilim yiyenlere kuzmam ama kendim yiyen ve yiyen biriyle öpüşmem :) benimke öpüşmediği sürece soğan yemesi bana dokunmaz.
canım seninde ilk miydi ikincimiydi hatırlayamadım ama boşanmıştın hatırladığım kadarıyla..
şimdi tekrar evlensek adamların aklına gelip eski eşinle neler yaptın diye sorgulayacakmı? valla her bi haltıda yedik ee nolcak şimdi? benim karşıma çıkacak erkekte muhtemelen boşanmış biri olacak ve o da herbi haltı yemiş olacak?
sanırım tam anlayamadım..
Sesli güldüm. İyi Yaşa inşallah:)="MissCherryBlossom, post: 44524785, member: 406520"]Ben de tek gecelik ilişkiye karşı değilim, isteyenin istediği gibi yaşamasından yanayım.
Misal soğana karşı değilim yiyenlere kızmam arkadaşlığımı bozmam ama kendim yemem ve yiyen biriyle öpüşmem :) benimle öpüşmediği sürece soğan yemesi bana dokunmaz. Aşık olduğum kişiyi dünyanın geri kalanıyla aynı kefeye koyamam.
Özgüven dedin de sorayım dedim, kadınları kendinden güzel mi buldun?Valla sabahtan beri işyerinde tek iş yapamadım. Amirim bastırdıkça işleri erteliyorum en sonunda rapor alıp gidicem. Nasıl yaklaşıcam eşime ben yeniden cazibeyle istekle. Tüm hevesim söndü, afedersiniz eve gidip tüm seksi çamaşırlarımı kesmek yakmak istiyorum. Düne kadar özgüvenim tavandı, cazibemi cilvemi neşemi kaybettim.
Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
Bak kendin diyosun " benden önce" sen şu önce ve sonra kavramlarını iyi düşün , eşinle durduk yere aranı bozma ,Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
Buna 2. sayfada mı be zaten cevap yazdım. Önüne gelenle yatıp kalkmak beni tiksindiren bir şeyler yaşamış olmak değil. Düzgün bir gönül ilişkisi çerçevesinde yaşanan cinsellikle bardan adam kaldırmak aynı kefede değil.
İnsanı düzgün yapan cinsellik yaşayıp yaşamamış olması değil zaten, yaşama şekli.
Seyirci için söyleyeyim hayır evlenmedim ve boşanmadım :)
Özgüven dedin de sorayım dedim, kadınları kendinden güzel mi buldun?
Benim düşüncem çok farklı. İnsan doğasıyla ilgili aslında. Ha kendim yapar mıyım, yapmam. Fikirler Paris, hayatlar Tatvan
Düzenleme : Tatvan'a baktım güzel yermişMuş olarak değiştiriyorum
Bunda h
Bunda hem fikiriz ama günümüzde günü birlikilişki yaşayan çok hemcisimiz var boşanmış iki arkadaşım var neler yapıyorlar anlatsam hadi be dersin ha hepsi bir mi asla ama çoğunluk bu yönde
Konu sahibinin niyeti de başka geliyor bana çevresel olaylar gördüklerimden sonra paranoyak oldum
Tahminim ne olduğunu belirtebilirmisin aklım da ki klasik yöntemlerden biri ve burada konu açan ama aslında farklı ifade eden bi kaç kişiyi tanıyorum oayrıTahmin ediyorum ne düşündüğünüzü. Çok kişi olur böyle düşünen diye geçmişimi eşimden ve burada rumuzumla yazdığım sizlerden başka kimse bilmiyor. Eğer ki çevrem bilseydi o zaman niyetim değişik diyebilirdiniz ama zaten kimse bilmediği için çevreye göstermek adına hiçbirşey yapmama gerek yok.
Bunda h
Bunda hem fikiriz ama günümüzde günü birlikilişki yaşayan çok hemcisimiz var boşanmış iki arkadaşım var neler yapıyorlar anlatsam hadi be dersin ha hepsi bir mi asla ama çoğunluk bu yönde
Konu sahibinin niyeti de başka geliyor bana çevresel olaylar gördüklerimden sonra paranoyak oldum
Ne bileyim her türlüsünü görmüştür sonuçta, ben de tüm kusurlarımla kendimi iyi hissederdim çünkü eşim bana kendimi tanrıça gibi hissettirdi hep. O yüzden özgüvenim tavandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?