Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

birde şöyle düşün o senin geçmişini kabul etmiş senin yaptığını yapıp kurcalamaya kalksa senden soğusa senin ona sorduğun soruları sorsa şöylede yaptınmı böylede zevk aldınmı..

ne hissedersin ne gelir elinden eşini tanımıyordun.. geçmişi geri getirebilirmisin.. mutlu yuvana sahip çık..

ben boşandım mesela 8 yıllık evliliğim bitti tekrar evlensem adam bunu bilke bile evlenecek birkaç foto görse kurcalasa sonra benden soğusa.. bu ne mantık bu ne lahana turşusu..

kafanızı dağıtın başka şeylerle uğraşın boş vaktiniz kalmasın.. bütün bunlar eşinizi çok sevdiğinizden ve kıskandığınızdan.. bunlar ilişkinizi perçinlesin aranızı bozmasın..

eşinin cinsel anlamda tecrübeli olmasını isteyen çok kadın tanıyorum ayrıca.. hatta bu akıllarına gelince daha çok eşlerine istek duyan...

Neyse yazacaklarımı kk kaldırmaz. Taşlanırım bu yüzden susacağım

Ben de tek gecelik ilişkiye karşı değilim, isteyenin istediği gibi yaşamasından yanayım.

Misal soğana karşı değilim yiyenlere kızmam arkadaşlığımı bozmam ama kendim yemem ve yiyen biriyle öpüşmem :) benimle öpüşmediği sürece soğan yemesi bana dokunmaz. Aşık olduğum kişiyi dünyanın geri kalanıyla aynı kefeye koyamam.

Haklısınız. Tek gecelik ilşki yaşayan herkes, bütün Avrupalı, Amerikalı, Avusturyalı kadın popülasyonu hayat kadını.
Dünyada milyonlarca hayat kadını yaşıyor.

canım seninde ilk miydi ikincimiydi hatırlayamadım ama boşanmıştın hatırladığım kadarıyla..

şimdi tekrar evlensek adamların aklına gelip eski eşinle neler yaptın diye sorgulayacakmı? valla her bi haltıda yedik ee nolcak şimdi? benim karşıma çıkacak erkekte muhtemelen boşanmış biri olacak ve o da herbi haltı yemiş olacak?

sanırım tam anlayamadım..

Benim düşüncem çok farklı. İnsan doğasıyla ilgili aslında. Ha kendim yapar mıyım, yapmam. Fikirler Paris, hayatlar Tatvan
Düzenleme : Tatvan'a baktım güzel yermiş Muş olarak değiştiriyorum

Buna 2. sayfada mı be zaten cevap yazdım. Önüne gelenle yatıp kalkmak beni tiksindiren bir şeyler yaşamış olmak değil. Düzgün bir gönül ilişkisi çerçevesinde yaşanan cinsellikle bardan adam kaldırmak aynı kefede değil.

İnsanı düzgün yapan cinsellik yaşayıp yaşamamış olması değil zaten, yaşama şekli.

Seyirci için söyleyeyim hayır evlenmedim ve boşanmadım :)

Valla sabahtan beri işyerinde tek iş yapamadım. Amirim bastırdıkça işleri erteliyorum en sonunda rapor alıp gidicem. Nasıl yaklaşıcam eşime ben yeniden cazibeyle istekle. Tüm hevesim söndü, afedersiniz eve gidip tüm seksi çamaşırlarımı kesmek yakmak istiyorum. Düne kadar özgüvenim tavandı, cazibemi cilvemi neşemi kaybettim.

Sesli güldüm. İyi Yaşa inşallah:)

Özgüven dedin de sorayım dedim, kadınları kendinden güzel mi buldun?

Valla kendi kafaniza ates etmissiniz resmen, ilk bastaki heyecanla neye evet dediginizi bilmeden evet demissiniz simdide esinizin gecmisi sizi rahatsiz ediyor, tabiki gizlice hesabina girip resimlere bakma olayinizi demiyorum bile.
Madem basta kabul ettiniz tamam dediniz hic kurcalamayacaktiniz, madem kisiliginiz bu tarz seyleri kaldirmiyor boyle seyler size ters o zamanda hic baslamayacaktiniz neden dusunmeden evet dediniz ki.
Ben sahsen eski sevgiliye karismazdim, eski sevgiliyle yasanana da karismazdim, ama bir gun onla bir gun bunla, her gece baska bir barda buldugu kadinin koynuna girmis bir adamida kabul etmezdim taaaa bastan cunku kendimi taniyorum.
Bu tamamen kisisel bir durum, onuda siz dusunup tartacaksiniz, adam cidden sayfayi cevirmis mi kendine ceki duzen vermis mi diye, degismis mi diye.
Su saatten sonr aglayip sizlanmanin bir getirisi yok size bosuna iliskinizi yipratirsiniz, gordugunuz sey eski sevgilisiyle samimi bir poz olsaydi orda da en az bunun kadar rahatsiz olacaktiniz, bu bir yapi meselesi, ama unutmayin adam sizden saklamamis sizde basta kabul etmissiniz.

B
Bak kendin diyosun " benden önce" sen şu önce ve sonra kavramlarını iyi düşün , eşinle durduk yere aranı bozma ,

Bunda h

Bunda hem fikiriz ama günümüzde günü birlikilişki yaşayan çok hemcisimiz var boşanmış iki arkadaşım var neler yapıyorlar anlatsam hadi be dersin ha hepsi bir mi asla ama çoğunluk bu yönde

Konu sahibinin niyeti de başka geliyor bana çevresel olaylar gördüklerimden sonra paranoyak oldum

Özgüven dedin de sorayım dedim, kadınları kendinden güzel mi buldun?

Ne bileyim her türlüsünü görmüştür sonuçta, ben de tüm kusurlarımla kendimi iyi hissederdim çünkü eşim bana kendimi tanrıça gibi hissettirdi hep. O yüzden özgüvenim tavandı.

Mesaj tekrarı özür dilerim

Benim düşüncem çok farklı. İnsan doğasıyla ilgili aslında. Ha kendim yapar mıyım, yapmam. Fikirler Paris, hayatlar Tatvan
Düzenleme : Tatvan'a baktım güzel yermiş Muş olarak değiştiriyorum

Yanee ben de keza. İsteyen yapsın ama ben kendim sevmiyorum dedim :)

Tahmin ediyorum ne düşündüğünüzü. Çok kişi olur böyle düşünen diye geçmişimi eşimden ve burada rumuzumla yazdığım sizlerden başka kimse bilmiyor. Eğer ki çevrem bilseydi o zaman niyetim değişik diyebilirdiniz ama zaten kimse bilmediği için çevreye göstermek adına hiçbirşey yapmama gerek yok.

Tahminim ne olduğunu belirtebilirmisin aklım da ki klasik yöntemlerden biri ve burada konu açan ama aslında farklı ifade eden bi kaç kişiyi tanıyorum oayrı

İsteyen istediği gibi yaşasın Razey bize ne ki. Beni sadece sevdiğim herif ilgilendirir :)

Ne bileyim her türlüsünü görmüştür sonuçta, ben de tüm kusurlarımla kendimi iyi hissederdim çünkü eşim bana kendimi tanrıça gibi hissettirdi hep. O yüzden özgüvenim tavandı.

bunun ne önemi varki eşiniz sizi seviyor sizi arzuluyor.. hepsinden bin kat güzel görüyor sizi bence işinize odaklanın ve bu konuyu düşünmeyi bırakın bu resmen vesvese

Merhaba cnm buna benzer bir olayi bende yasamistim evliligimizin ilk yili bir resim buldum tesadufen ama eski sevgisiymis bir kerelik bisi oldugunu soydedi cok kizdim birinci benden sakladigi icin ikincisi ben evlenmeden birlikte olmaya karsiyim evet karsiyim Allahin kesin bir dilde yasakladigi seyi cok normalmis gibi gosterilmesine karsiyim bir musluman olarak diyer dinden olanlar isdisna tabikide insanin kendisini esine saklamasi taraftariyim ote taraftan hatalardan insanlara mahsus esiniz bunun bir yanlis oldugunu kabul etmis ve pismanmis .zaten az cok anlatmista. sana ben mukembelim dememiski sende boyle kabul etmissin bir kere hem Allah bile tovbe edin af edeyim derken siz gecmiste yzsanmis bir seyi tekrar gun yuzune cikariyorsunuz hislerinizi anliyorum belki oyle hemen unutamassiniz ama er yada gec unutucaksiniz iste ozaman mutlu olacaksiniz kendinize hobi edinin kafanizi baska seylerle mesgul edin zaman ve sevgi ilaciniz olsun

bence durduk yere dert aradiniz ve kendinizi durduk yere yipratiyorsunuz adam sizleyken yapmamis saklamamista ustu kapali da olsa bilginiz de varmis ne yapsin acik acik mi anlatsaydi evliligin hakkini da vermis yeterince kendi kendinize dert bulmussunuz yani bu kadar aglamalara boyle seylere gerek yok bence sizde bir problem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…