Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

kocanızın demiyorum bakın hiç bir insanın geçmişini yargılayamazsınız hele ki sizden cok cok önce bir geçmişi.
benimde erkek arkadaşım var biz daha öncesinde cok yakın iki arkadaşdık.
kendisinin kimlerle neler yaşadıgını yaptıgını hepsini biliyorum tanık oldum.
4 yıldır birlikteyiz kendisini 7 yıldır tanıyorum benden öncesi benden öncedir, ben benimle yaptıklarına bana yaşattıklarına bakarım.
herkesin geçmişinde anlatamadıgı yada gizli kalması gerekn seyler vardır ve bence sizinde vardır.
önce kendinizi sorgulayıp yargılayın sonra baskasını.
yoksa güzel olan evliliğinizin içine edersiniz.
abartmayın bence allah baska dert vermesin.

Niye o kadınlar insan değil mi?

Kadınların çoğu yabancıymış inanın bana onlar da eğlence aramıştır konu sahibesinin kocasıyla evlenme dertleri yoktur.
.
Yani şurayı okurken cidden hayret ediyorum.
Onlar senin kocanla evlenmek isterdi, ama kocan seni aldı sen çok üstünsün yazanlar, kendini o kadınlarla kıyaslamışsındır kıyaslama sen farklı bir varolma biçimisin yazanlar....erkeklerden çok kadınların zihniyetinden iğreniyorum bu toplumda. Her konuda ayrıntılarda ortaya çıkıyor ki bizim kadınlarımızdan bir yol olmaz.

kocan o hayatı tercih etse öyle devam ederdi ama o seni ve seninle ömür boyu bir hayatı tercih etmiş ve anlattıklarına bakarsak bunu da layıkıyla yapmış.sen ne istiyorsun neden kendini üzüyorsun anlamadım.her erkek bekarken bazı şeyler yaşar önemli olan evlendiği zaman aynı davranışları sürdürmemesi.kendini üzme ve kocanı geçmişiyle kabul et.o seni seviyor ve senin yanında, onların değil.mutluluğuna da gölge düşürme

Huylu huyundan vazgecmez..Tek gecelik iliskilere alisan insan eninde sonunda o yola gider...Bence sonuna kadar haklisiniz ben olsam daha beterini yapardim.Sevgililik vs. degil bu hazmedilemez bisey bence..

Bakin esasen olay su asla davranislarini onaylamiyoruz bu yapilanlari bizim toplumda evlenip bosananlar asagilanir hos gozle bakilmaz neden? Cunku dul dur da ondan ama bekar olsa ses cikmaz erkek yapar aman canim bekar adam seklinde cirkin ,ne bizim inancimizin ne de ahlakimaz uygun olmayan durumlar buraya kadar tamam ama sizden onceki dememizden kasit suan boyle degil yapmiyor birakmis artik sizinle ve mutluysaniz takilmayin evet herkes temiz olsun ister hayatindakinin hakkidir da ama hatayi hata olarak goruyorsa ve yapmiyorsa artik tamamdir ve zaten evlisiniz secim sansinizi kullandiniz bunlara odaklanin

Hayatta en nefret ettiğim, en iğrendiğim erkek tipi böyle tek gecelik ilişkiler yaşayan erkek tipidir. İçinde duygu olan bir şey olur aman neyse derim. Bu benim görüşüm. Ben zaten böyle biri ile ancak belki arkadaş olurum.
Ama adam zaten sizden geçmişini saklamamış, siz de bu şekilde onu kabul etmişsiniz. Şimdi bunları sorun haline getirmenin mantığı yok. Dert edinmenin de öyle. Boşu boşuna ilişkinize zarar veriyorsunuz.

çok saçma yaa güldüm yani kusura bakma :))))
içinde bulunmadığınız bir zaman diliminde olan biten şeyler için ağlamak nedir yaa..

ve yapsın adam..zaman makinesini icat edip geçmişe gidip hepsini yok mu etsin..

bazı kadınlara gerçekten gülüyorum. .

resmen bakire erkek arıyosunuz..

Başlangıçta kabul etmişsiniz zaten.Geçmiş geçmişte kalmış artık.Sizinle beraber olduktan sonra yaşadıklarınız önemli.Kaldı ki O da üzülmüş,ağlıyormuş.Aynı şekilde siz de evlilik öncesi yaşadığınızı eşiniz sorun yapsa ne hissedersiniz Geçmişte kaldı o demez misiniz.

O kadar güzel yazmışsınki tek bir cümle bile eklemicem, yüzde yüz aynı düşünüyorum

Yaneee ben konu sahibesine destek için geldim yalnız olmadığını bilsin diye.

Geçmiş geçmişte kaldı olmuş bitmiş vs yazanlar çoğunlukta ve belki haklılar ama bana midesizlik olarak geliyor. Bunca insanın hiiiç rahatsız olmaması, 1 mg bile tiksinmemesi bana çok garip geldi.

15 sayfada iğrençlik yazan bir benim bir konu sahibesi bence ilginç.

Her kadın eşinin geçmişini merak eder kurcalar heralde. Bende zamanında eşimin önceki nişanlısını çok merak ediyordum. Senin öğrendiklerin tabii ki hoş değil ama ağlıyor diyorsun. demek ki pişman. Lütfen bu halden kendini bi an önce kurtar ve eşine haksızlık yapma. Bir ömür boyu mutlu olun inşaallah

Eşin hatalı.. Madem geçmişi bıraktı, o facesinide kapatacaktı..

Çünkü Kocaniza guvenmiyorsunuz. Büyük bir güven probleminiz var. İçinizden bir ses yine yapacak diyor. Siz aslında geçmişi değil geleceği düşünüyorsunuz. Bunalımınızin sebebi bu olabilir

Benim de zoruma gider,eşimin başkasıyla olan münasebetleri ama geçmişi ,yaşananları değiştiremeyiz ki.

Geçen günde bir arkadaş aldatmak için erkeğin elinin kiri demişti. Anne hep öyle öğretmiş Çünkü. Kadındaki zihniyet bu olursa erkeklere çok görmemek lazım.

Belki alan razı veren razıdır? Belki o kadınlar için de tek geceliktir. Adam belki seni seviyorum dememiş, gelecek planları yapmamis, karşısındakini kandırmaya çalışmamıştır. Olduğu gibi yaşamışlardır, akışına bırakmışlardır karşılıklıdır belki. Abartiyorsun yanı herkes severek seks yapmak zorunda değil. Sorun karşısındakini seks yapabilmek için kandırıp kaldırmadığı bence.

Yavrum rahat batıyor herhalde sana,
Adamın geçmişinde bir şeyler olduğunu biliyormuşsun zaten şimdi neden karıştırıp bir de adamın şuan değiştiremeyeceği şeyler için ortalığı ayağa kaldırıyorsun.
İnsanlardan kusursuzluk beklemeyin, Allah bile kullarından mükemmelliyet beklemiyor da..
Evet keşke kocalarımız el değmemiş bakir hiç aşna fişne peşinde olmamış melek gibi adamlar olsaydı ama değiller.
Önemli olan sonrası. Önemli olan şimdi.

Hanımefendi Ne bu hiddet ?
Konu sahibine ne diyelim bu durumda ?

O kadınlar parası olana düdüğünü çaldırtan kadınlardan ..
anlayabildiniz mi ne demek istediğimizi..

Ha sizde doğru demişsiniz eğlencelik bunlar eğlencelik..
Para yok - Aşk yok evlilik zaten yok..

Niye o kadınlar insan değil mi?

İğrençlik bence, ama adamın şu anki halini sevdim ben, gerçekten de hakkını veriyor evliliğimizin Allah için. Keşke evlenmeseymişim diyemiyorum, ama şu an canım çok yanıyor. Ben de çok katı bir insanımdır, en ufak yanlışta insanları hayatımdan çıkarırım, hiç samimi erkek arkadaşım yoktur mesela bu benim görüşüm. Allah eşimin geçmişiyle sınıyor beni ne diyeyim.

Bana kafamdan atabilmem için tavsiye lazım. Rahatlıyorum yazılarınızla çünkü elimden gelen birşey yok. Aldatmış olsa siler atarım (büyük konuşmuş olcam Allahım nolur başıma getirme) ama ikimizin de değiştiremeyeceği şeyler bunlar. Seçimimi yapıp evlenmişim ama şu an kaldıramıyorum çünkü gözümde canlanıyor herşey. Aklıma mukayyet olamıyorum kontrol edemiyorum.

Tek gecelik ilşki yaşayan bir erkekle evlenmezdim. O ne ya, nefes alsa yeter modunda abaza ?
Eee sen evlenmişsin. Madem kabul ettin o zaman ne diye sorun yaratırsın.

Cinsel hayatım bitti demişsin, adamın zaten mayasında var o zaman yeni tek gecelik hikayelerine hazırlıklı ol.
Zaten meyilli. Böyle sorunların devam ederse o da aynı şeylere
devam eder. Senin keyfinimi beklicek ?

Sorun adamın tek gecelik ilişkileri normal görüp görmediği...evet bunu erkekler yapabilir rahatlığındaysa halen bigün yine yapabilir..sizin şüphenizde bu..
Hayatında biri olsaydı mesela onunla böyle bi durumu yaşasa bu kadar çok etkilemez insanı..(ki beni oda kötü etilerdi olsa bile bilmek istemezdim) ama bile bile tek gecelik ilişkiler...insanda güveni daha çok sarsar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…