Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

missim cherryim blossomum
bak kesınlıkle ne tek gecelık ne cok gecelık farketmez bırlıkte oldugun kısının daha once bırıne dokunmus oldugunu bılmek bıle kotu kesınlıkle bu konuda hemfıkırız :)

ama bu konuda cok katı olursak asla kımse evlenemez şöyle kı;
bı adam dusun, gencken kızları eve goturmus evlenıcez vaadıyle ıkna etmıs kandırmıs yararlanmıs hatta belkı goruntu kaydetmıs santaj yapmıs , belkı tecavuz etmıs, belkı sevgılısının en yakın arkadasıyla bıle beraber olmus.
sonra hayatına bı kız gırmıs benım ılkımsın demıs tum gecmısı sılmıs yok etmıs oyle sılmıs kı arasanda falsosunu bulamazsın :)
nasıl guveneceksın ?
hıc yapmayan gercekden esını bekleyen vardır elbet ama buna bıle nasıl guveneceksın ? bılemezsın kı...
belkı hıc kımseyle beraber olmamıstır ama hergun bı kıza tecavuz ettıgının hayalını kurmustur ? bılemezsın kı kımın ne nıyet tasıdıgını ... ne kadar temız oldugunu ...

burda mevzu bahıs su ;adamda kadında gecmıslerınde bırılerı olmus... ve bırbırlerının yasantılarından haberlerı var adamda hıc sorun etmemıs hıc yuzune vurmamıs kurcalamamıs karısını , bı gun gelıyor kadın kurcalıyor bıle bıle evledıgı adam sankı kendısını kandırmıs gıbı davranıp bıldıklerını yuzune vuruyor.
adam karısına herseyı soylemek zorunda bıle degıl ustelık, soylese bıle dogru olup olmadıgını sadece bunu soyleyen ve yaradan bılır :)

kac evlılık yapıp bosanıp yenıden evlenenler var onlarda eslerıyle neler neler yapıyorlar ona bakarsak :)
ha resmı ha degıl sonucta bılerek evlenıyorsun.

konu sahıbı bu konuda bukadar hassassa kendısıde gecmıste bırseyler yasamıcak ve asla yasamadıgını ıddaa eden bı adamla evlenıcektı :) ha ozaman gorseydı bunları adamı yerın dıbıne hepımız sokardık zaten :)

Ben de bunu dedim zaten.
Bu kızlar ucuz, sen evlendiğin için çok kıymetlisin kafası yanlış yazdım.

Napiyim adam gitmesin diye tek gecelik gibi mi davranayım?

Ben galiba anlayabiliyorum sizi. Tek gecelik ilişkiler yaşadığı için uzaksınız. Sonuçta aşk ilişkisi farklı diğer durum çok daha farklı. Umarım aşarsınız

Haklısınız. Tek gecelik ilşki yaşayan herkes, bütün Avrupalı, Amerikalı, Avusturyalı kadın popülasyonu hayat kadını.
Dünyada milyonlarca hayat kadını yaşıyor.

Karısını kac kere aldatmış adam bile ne kadar kıymetli burda görüyoruz.Yine gidiyor kadın eşinin peşine bırakmamak için türlü bahaneler uyduruyor da o karaktersizi bırakmıyor.
Kimi adam gibi adamlar da böyle sacma sebeplerle rezil oluyor..Vay gardaşım cekeceğin varmış

Ben de bunu dedim zaten.
Bu kızlar ucuz, sen evlendiğin için çok kıymetlisin kafası yanlış yazdım.
Öylesine alıntıladim ustte. ilk sayfada yaptigin yorum için yazmıştım aslında ben. Herkes aşık olacak, aşkla sevisecek diye bir şey yok bence. Adam aşık olmamış mesela, sevgi yok beğeni var sadece kadın da aynı kafadaysa yapmayacak mi? Aslında cinsellik ülkede tabu derken, sadece aşk ile yapılan seksi savunmak tabuyu 2 tik aşağı cekmek bence. Hani tabu kötü evet ama kafana estiği gibi seks yapmakta kötü, hic yapmamakla yapmanin orta noktasını bulalım aşkla yapılanı iyidir. İki tarafli düşünceyi de bi nebze idare eder demek gibi geliyor bana.

Bosver bacim yaa unut hatta hiç aklından bile geçirme. Adam bekar ken yapmış. Sen şimdi mutlumusun saygının sevginiz yerinde mi olay bitmiştir .Allah mutlu etsin.

buna şeytanın hilesi deniliyor.oyuna gelmişssin nasıl gülüyordur şeytan şimdi en sevdiği yuvada huzursuzluk çıkması.

Geçmişe mazi yenmişe kuzu derler
Takılacak hele bu kadar uzulecek ne varki
Anlamadım..

Yani ben zaten aşksız cinsellik doğru/yanlış demedim. Ben sevmiyorum dedim. İlişki 2 kişilikse, karşımda da benim gibi düşünen biriyle olmak isterim dedim. Hissiyatsız cinsellik beni tiksindiriyor dedim. Yani cümlelerin hepsinde ben,ben,ben var; kendi öznel fikrimi yazdım.

İnsan sevmistir sevismistir hadi 1 kisi degil 2 olsun hatta 3 olsun neyse. Ama tek gecelik iliski yasayan adama bende dokunamazdim. Yangina körükle gitmek istemem ama tek gecelik iliski yasayan kadina toplumda nasil bi yakistirma yapiliyosa bana göre erkek icinde aynısı gecerli

Şu aklımda canlananları alıverin zihnimden. Hala soğumuyor içim.

Tv aç Suriye sınırı haberleri izle.

Yakınında hastane varsa al hediye lösemili çocukları ziyarete git. Huzurevi varsa kap bir pasta git. Dışarda soğukta üşüyen hayvanlar için yemek hazırla...

Bende geçmişe çok takılıp kalırım ama yapacak bişey de yok sonuçta. Bu yüzden eşinizden boşanır mısınız bence hayır. O zaman ne gerek var uzatmaya, mutlu olmayı unutmayı değil hatırlamamayı deneyin denerseniz başarırsınız. Siz şuanda sürekli bunları düşünürken aklınıza daha yenileri ekleniyor acaba şunuda yapmış mıdır veya yine yapar mı diye. Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız tek yaptığınız şey kendinize hastalık derecesinde zarar vermek eşinizi kendinizden uzaklaştırmak evinize bi soğukluk katmak olur.

Adam herşeyi silmiş atmış sizle ortak hayat kararı almış üstelik sizinde ilişkiniz olmuş ki oirdelese neler çıkar ne bu kavga yazık yuvanızı bozmayın aklıma farklışeylerde geliyor niyetiniz evlilikmiydi gerçekten ?

Neyse yazacaklarımı kk kaldırmaz. Taşlanırım bu yüzden susacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…