- Konu Sahibi TersAlfabe
-
missim cherryim blossomumYaneee ben konu sahibesine destek için geldim yalnız olmadığını bilsin diye.
Geçmiş geçmişte kaldı olmuş bitmiş vs yazanlar çoğunlukta ve belki haklılar ama bana midesizlik olarak geliyor. Bunca insanın hiiiç rahatsız olmaması, 1 mg bile tiksinmemesi bana çok garip geldi.
15 sayfada iğrençlik yazan bir benim bir konu sahibesi bence ilginç.
Benim de zoruma gider,eşimin başkasıyla olan münasebetleri ama geçmişi ,yaşananları değiştiremeyiz ki.
Belki alan razı veren razıdır? Belki o kadınlar için de tek geceliktir. Adam belki seni seviyorum dememiş, gelecek planları yapmamis, karşısındakini kandırmaya çalışmamıştır. Olduğu gibi yaşamışlardır, akışına bırakmışlardır karşılıklıdır belki. Abartiyorsun yanı herkes severek seks yapmak zorunda değil. Sorun karşısındakini seks yapabilmek için kandırıp kaldırmadığı bence.
Tek gecelik ilşki yaşayan bir erkekle evlenmezdim. O ne ya, nefes alsa yeter modunda abaza ?
Eee sen evlenmişsin. Madem kabul ettin o zaman ne diye sorun yaratırsın.
Cinsel hayatım bitti demişsin, adamın zaten mayasında var o zaman yeni tek gecelik hikayelerine hazırlıklı ol.
Zaten meyilli. Böyle sorunların devam ederse o da aynı şeylere devam eder. Senin keyfinimi beklicek ?
Hanımefendi Ne bu hiddet ?
Konu sahibine ne diyelim bu durumda ?
O kadınlar parası olana düdüğünü çaldırtan kadınlardan ..
anlayabildiniz mi ne demek istediğimizi..
Ha sizde doğru demişsiniz eğlencelik bunlar eğlencelik..
Para yok - Aşk yok evlilik zaten yok..
Haklısınız. Tek gecelik ilşki yaşayan herkes, bütün Avrupalı, Amerikalı, Avusturyalı kadın popülasyonu hayat kadını.
Dünyada milyonlarca hayat kadını yaşıyor.
Öylesine alıntıladim ustte. ilk sayfada yaptigin yorum için yazmıştım aslında ben. Herkes aşık olacak, aşkla sevisecek diye bir şey yok bence. Adam aşık olmamış mesela, sevgi yok beğeni var sadece kadın da aynı kafadaysa yapmayacak mi? Aslında cinsellik ülkede tabu derken, sadece aşk ile yapılan seksi savunmak tabuyu 2 tik aşağı cekmek bence. Hani tabu kötü evet ama kafana estiği gibi seks yapmakta kötü, hic yapmamakla yapmanin orta noktasını bulalım aşkla yapılanı iyidir. İki tarafli düşünceyi de bi nebze idare eder demek gibi geliyor bana.Ben de bunu dedim zaten.
Bu kızlar ucuz, sen evlendiğin için çok kıymetlisin kafası yanlış yazdım.
buna şeytanın hilesi deniliyor.oyuna gelmişssin nasıl gülüyordur şeytan şimdi en sevdiği yuvada huzursuzluk çıkması.Hanımlar,
İki gündür psikolojik hastayım. Eşimle 1,5 yıldır birlikteyiz, 3 aydır evliyiz. Bugüne kadar neredeyse hiçbir tartışmamız, saygısızlığımız olmamıştı. Geçmişimizi üstü kapalı birbirimize anlatmıştık, kabullenerek yola çıkmış ve aşmıştık.
Ben salak, huzurumu bilerek bozdum, ellerimle. Eşimin facebookunu kurcaladım ve onun bile unuttuğu kıyıda kalmış gönderiler fotoğraflar buldum. Yabancı kızlarla şehvetli bakışlar, partiler vb. Bunların olduğunu biliyordum ama hiç açık konuşmamıştık. Tahmin ediyordum ama açıkça bilmemenin saflığıyla mutluydum kendi çapımda.
Beni şimdiye kadar hiç üzmedi, yuvasına dört elle sarıldı ve elinden geleni yaptı. Ailesine ezdirmedi, beni baştacı etti diyebilirim. Cinsel anlamda da hiçbir sorunumuz yoktu, çok çok uyumluyduk.
Dün itibariyle kontrolümü kaybettim. Bu zehir kanıma karıştı. Eşimin çok önceleri tek gecelik ilişkilerinin olduğu netleşti, konuştuk. Herşey birkaç fotoğrafla başladı ve hastalık gibi yayıldı tüm vücuduma. Ağlıyorum iki gündür, eşimin başkalarıyla yaşadıkları aklıma geliyor, sahneler uyduruyorum kafamda. Yaklaşamıyorum, yanına bile yatamıyorum. Dokunamıyorum. Gözlerine bakamıyorum, fotoğraflardaki kızlara bakışı geliyor aklıma.
O kadar etkilendim ki, sanırım cinsel hayatımız bitti. Zehir bu resmen. Hiçbir şeyimiz yokken nerden geldi bu hissiyat, mahvoldum. Cevabını bilmek istemeyeceğim sorular soruyorum eşime ama cevaplamıyor, akıllı adam.
Gözümde dağ gibi adam yıkıldı sanki. Bu ilişkileri yıllar önce bırakmış. Şu an o yönde hiçbir eğilimi yok ve beni çok sevdiğini söyleyip ağlıyor. Ama benim aklımdan çıkmıyor. Zehir dedim ya.. Ne yapılır? Saçmalık olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum, aklıma mukayyet olamıyorum.
NOT: Bu arada benim de bir ilişkim olmuştu ve bunu biliyor. Hiç sorun etmedi şimdiye kadar.
Öylesine alıntıladim ustte. ilk sayfada yaptigin yorum için yazmıştım aslında ben. Herkes aşık olacak, aşkla sevisecek diye bir şey yok bence. Adam aşık olmamış mesela, sevgi yok beğeni var sadece kadın da aynı kafadaysa yapmayacak mi? Aslında cinsellik ülkede tabu derken, sadece aşk ile yapılan seksi savunmak tabuyu 2 tik aşağı cekmek bence. Hani tabu kötü evet ama kafana estiği gibi seks yapmakta kötü, hic yapmamakla yapmanin orta noktasını bulalım aşkla yapılanı iyidir. İki tarafli düşünceyi de bi nebze idare eder demek gibi geliyor bana.
Biz neyin tartışmasını yapıyoruz bilemedim ben.. ?
Neyi savunuyoruz kimi savunuyoruz ? Yorumlarda sapma var ..
Şu aklımda canlananları alıverin zihnimden. Hala soğumuyor içim.
Neyse yazacaklarımı kk kaldırmaz. Taşlanırım bu yüzden susacağımYani ben zaten aşksız cinsellik doğru/yanlış demedim. Ben sevmiyorum dedim. İlişki 2 kişilikse, karşımda da benim gibi düşünen biriyle olmak isterim dedim. Hissiyatsız cinsellik beni tiksindiriyor dedim. Yani cümlelerin hepsinde ben,ben,ben var; kendi öznel fikrimi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?