Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

lustral 50 mgr git al.10 gun yarısını kullan sonra bütün kullan.kocana tekrar tekrar aşık olacaksın eger sevgin gerçek ise eger değilse en kısa sürede boşanmak için cesaret bulacaksın.

Ah bana mı söylüyorsunuz teee önceleri bir ayı yüzünden 2 yıl lustral kullandım ben İntiharlardan döndüm. Çok iyi geldi ama sonucunda hafızam çok yara aldı, şu an hafızam çok kötü. Anca böyle saçma şeyleri hatırlarım işte.

çok iyi geliyor evet.hafızan için vitamin almalısın B12 felan lustralı suçlama.

bak sen de takıntı olayına yatkınlık var.şimdi eşini suçlama sen de fazlaca potansiyel var olaylara takmaya

bu kadar kafanıza takıldıysa eşinizle bir konuşsanız diyeceğim ben, ama olaylar büyür demedi demeyin.

belki sizi tatmin edecek bir açıklaması vardır.

MissCherryBlossom a yazdığı tüm yorumlarda katılıyorum ancak ben biraz daha affedici bir kişi olarak, pişmanlık duyulan geçmişe karşı olabilir gözüyle bakıyorum.
tabi burada pişmanlık duyulma sebebi ve tekrarlanmaması önemli.
ne biliyoruz, belki kendisi de kendinden tiksinerek yönünü değiştirdi.
herkes hata yapabilirci biri olarak ben olsam eşimle konuşurdum.

Konu sahibesi kendini bastırsın bence. Üstüne düşmezse zamanla pekala unutulabilir. Adam iyiyse hayatına devam etmesinden yanayım ben de. Ben yapamadım ama konu sahibesi unutsun gitsin bence de kendi selameti için, madem artık evlendiler boşanmak kolay değil tabi.

kendini bastırabilecek gibi durmuyor buradan pek.
o yüzden ya eşiyle feci kavga edecek, adam ne olduğunu anlamayacak, ya da içindeki makul bir şekilde anlatacak.
birlikte çözüm arayacaklar.

Adi ustunde gecmis ! Bak seninkini sorun etmiyormus sent bunu bile bile yapip huzurunu bozmussun herkezin gecmisinde olabiliyir Boyle seyler bence.bunu unutmaya Cali's huzurunu mutlulugunu bozma semi sevdigini soylemis aglamis ya bunlar karsisinda umursamaz bi erkek olsaydi ? Simdi sen varsin kimse yok

Eşimle konuştum. Gece boyu ağladım, süründüm tabiri caizse. Küçüklüğünden beri çok zor bir hayat geçirmiş zaten. Hep ekmeğini kazanmaya çalışmış. Bir noktada okulda popülerdi, çevresinde güç sahibiydi. Bir ara buna yöneldim ama kendimden tiksindim, yok ettim o kişiyi tövbe ettim ve düzgün hayata başladım diyor. Zaten bunu evlenmeden önce de söylemişti de açıkça tek gecelik ilişkiler yaşadım dememişti, işime de gelmişti bahsetmemesi, tahmin etmiştim elbet ama kurcalamamıştım.

şaka mısınız ya? bende adam geçmişte yüz kızartıcı bi suç işledi falan sandım. ne bu saçmalık.

evliiğinizi mahvetmeyin. herkes evlenene kadar bi şeyler yaşar. evlilik yaşı ilerledi. 30 yaşına gelmiş insanlardan eline el değmemişini aramak saçma değilmi. onlarla yaşamış sizi sevmiş ve sizinle evlenmiş.bitti. nokta. isteseydi onlardan biriyle evlenirdi zaten

Bence geçmişte kalan şeylerı artık düşünme arkadaşım. Herkesin gecmisi ve gelecegi var. Adam hayatina o kadar insan girmis ama seni secmis , evlenmis , yuvasina sarilmis. Adami pisman etme bence. Sonra hirde kaybetme korkusu yasayabilirsin.Soyle bir oturup dusunmen lazim. Bu adam benim için şimdiye kadar neler yaptı ve neler yapabilecek. Beni Seviyor. Ben varken bir başkası yok. Artık o benim ve benim olacak , hem benimde önceden ilişkim vardı empati kurmaliyim vs. diyerek kendini telkin etmen gerek. Herşey kendinde bitiyor.

Haklısınız da ne bileyim onlarla isteseydi de evlenemezdi ki, öyle kızlarda ne arar evlilik. Onlarda gönül eğlendir, sonra benimle evlen

Allah bilr tövbe edeni geri çevirmem diyor, siz neyi sorun ediyorsunuz. Geçmişinde bişey yapmasaydıda size hakaret küfür dayak aldatma bunları yapsaydı nolucaktı.
Yapmayın artık size yuvanıza adamcağıza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…