- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
lustral 50 mgr git al.10 gun yarısını kullan sonra bütün kullan.kocana tekrar tekrar aşık olacaksın eger sevgin gerçek ise eger değilse en kısa sürede boşanmak için cesaret bulacaksın.
çok iyi geliyor evet.hafızan için vitamin almalısın B12 felan lustralı suçlama.Ah bana mı söylüyorsunuz teee önceleri bir ayı yüzünden 2 yıl lustral kullandım benİntiharlardan döndüm. Çok iyi geldi ama sonucunda hafızam çok yara aldı, şu an hafızam çok kötü. Anca böyle saçma şeyleri hatırlarım işte.
Ah bana mı söylüyorsunuz teee önceleri bir ayı yüzünden 2 yıl lustral kullandım benİntiharlardan döndüm. Çok iyi geldi ama sonucunda hafızam çok yara aldı, şu an hafızam çok kötü. Anca böyle saçma şeyleri hatırlarım işte.
bak sen de takıntı olayına yatkınlık var.şimdi eşini suçlama sen de fazlaca potansiyel var olaylara takmaya
eee o zaman ilaç kullanKendimi tanıyorum, birşey çığrından çıkınca ona saplanıp kalıyorum düzeltemiyorum.
eee o zaman ilaç kullan
ee ne yapalım şiddi elektro şok mu yugulasak?Tekrar kullanmak istemiyorum. Reflekslerimi yavaşlatmıştı, leyla gibiydim o zamanlar. Aklım keskin ve berraktı uyuşukluk yapmamıştı ama reflekslerimde birkaç saniyelik gecikme oluyordu.
bu kadar kafanıza takıldıysa eşinizle bir konuşsanız diyeceğim ben, ama olaylar büyür demedi demeyin.
belki sizi tatmin edecek bir açıklaması vardır.
MissCherryBlossom a yazdığı tüm yorumlarda katılıyorum ancak ben biraz daha affedici bir kişi olarak, pişmanlık duyulan geçmişe karşı olabilir gözüyle bakıyorum.
tabi burada pişmanlık duyulma sebebi ve tekrarlanmaması önemli.
ne biliyoruz, belki kendisi de kendinden tiksinerek yönünü değiştirdi.
herkes hata yapabilirci biri olarak ben olsam eşimle konuşurdum.
Konu sahibesi kendini bastırsın bence. Üstüne düşmezse zamanla pekala unutulabilir. Adam iyiyse hayatına devam etmesinden yanayım ben de. Ben yapamadım ama konu sahibesi unutsun gitsin bence de kendi selameti için, madem artık evlendiler boşanmak kolay değil tabi.
bu kadar kafanıza takıldıysa eşinizle bir konuşsanız diyeceğim ben, ama olaylar büyür demedi demeyin.
belki sizi tatmin edecek bir açıklaması vardır.
MissCherryBlossom a yazdığı tüm yorumlarda katılıyorum ancak ben biraz daha affedici bir kişi olarak, pişmanlık duyulan geçmişe karşı olabilir gözüyle bakıyorum.
tabi burada pişmanlık duyulma sebebi ve tekrarlanmaması önemli.
ne biliyoruz, belki kendisi de kendinden tiksinerek yönünü değiştirdi.
herkes hata yapabilirci biri olarak ben olsam eşimle konuşurdum.
ee ne yapalım şiddi elektro şok mu yugulasak?
şaka mısınız ya? bende adam geçmişte yüz kızartıcı bi suç işledi falan sandım. ne bu saçmalık.
evliiğinizi mahvetmeyin. herkes evlenene kadar bi şeyler yaşar. evlilik yaşı ilerledi. 30 yaşına gelmiş insanlardan eline el değmemişini aramak saçma değilmi. onlarla yaşamış sizi sevmiş ve sizinle evlenmiş.bitti. nokta. isteseydi onlardan biriyle evlenirdi zaten
Haklısınız da ne bileyim onlarla isteseydi de evlenemezdi ki, öyle kızlarda ne arar evlilik. Onlarda gönlünü eğlendir, sonra benimle evlen
ama sen de mukemmel değilsin bak bir sürü psikolojik hastalığın var dermişimHaklısınız da ne bileyim onlarla isteseydi de evlenemezdi ki, öyle kızlarda ne arar evlilik. Onlarda gönül eğlendir, sonra benimle evlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?