bazen çok korkuyorum elinde ölmekten nasıl bir yol izleyip gitmeliyim?

Hayatıma birini almak mı insanlardan soğudum sayesinde diyebilirim ilk tanıdığımda bi hışımla evlenme isteği çabalaması hepsi kendime gelmeden olsun diye ymiş o boşluktayken bunu bile kendi bi şekilde konuşurken dedi bende evet o zamanda böyle olsaydın gelmezdim ben niye evleniyim zorum ne dedim sen iki günde ailemin karşısna çıktın dedim o da ailen öğrenince daha kolay verirler hemen uzatmalar sen uzatıyordun dedi hakkatten ailen nasıl hemen verdi hemen öyle dedi kalakaldım aile doğru düzgün o dönemde yanımda olup sarılıp bi kere dinlemediler ki beni hemen seni akrabayla evlendiricez kafası ya evlilik değil anne ben baba evinde olamazmıyım baba beni hastanede götür demiştim o dava zamanında ayağım acıyor fln merdivenden düştüm dedim bağırıp çağırdı hakkını al yani karşı taraftan maddi talep çok zor zamandı evet ama kendi elimle kendimi ölüme itmek kadar kötü bir şey yok ya fiziki ya psikolojik

aileniz kafanıza silah mı dayayacaktı akrabayla evlenin diye?

Ayrıca size üzülmedim vs demeniz de üzülün diye söylemedim ama kimse için böyle söylemeyin kimsenin hayatını bilemezsiniz ben mesela asla şöyle böyle yapmam şuna bak nasıl durur gibi yorum yaptığım sizin demeniz gibi aynılarını yaşıyorum asla kimse bu şekilde yorum da yapmıyorum burda tartışıp uzatacak değilim derdim başımdan aşkın sadece iyi Olmuş der gibi demeyin hepimiz insanız kimsenin hikayesi daha bitmedi demekki

aileniz kafanıza silah mı dayayacaktı akrabayla evlenin diye?
Hayır tabiki ama insan yerine koyulmamak? Nerden bilebilirdim bu insanın böyle kandırdığını hataymış buymuş olan olmuş geçmiş şu ana bakıyorum ayrıca annem bunu ilk duyduğunda madem konuştum evlenicen dedi ben ayrıldım anne istemiyorum bir ay konuştuk ama güvenmiyorum boşver hayatıma bakıcam çalısıcam dedim saçmalama burda öyle kalamazsın madem konuştun evlenicen kafasında ne desem yok küfürler etti erkek kardeşim duyup kızıyordu babam beni çağırınca sanki bi hayvana höt der gibi yanlış yapsam tekme atar cevap versem onlara el de kaldırırlar ama ben zaten iyi değildim o dönem korkuyordum susuyordum

Evet böyle düşünüyorum bende kısa bir süre kendini topla diyorum kendime kime neyi anlatıcam anlatsam evinde otur derler adam öldürmeye çalışıyor bıçakla tehtid bile ettiği oldu daha nolsun diyorum annem diyorki her evde olur tartışma milleti anlatıyor anne beni ilgilendirmez diyorum ya sen ölüm mü çıksın istiyorum diyorum e sende sus kızım huyu böyle demekki diyor deliricem 4 ay da tabi evlenmem kardeşim demiş biriyle konuşuyor saçma sapan doğu kültürü hemen evlenicen tamam iyi biri diyorum hoşuma da gitti meğer ben çok yanlız ve boşluktaymışım yüzüme de evlendikten sonra söyledi zaten annem bekle diyorum yüz yüze gelmem merak etme ama hani mesajda olsa biraz daha bekliyim yok abi evde kavga kıyamet bi o eve sığdıramadılar beni

İlk yazdığım yorumdaki gibi düşünüyorum halen fikrim değişmedi, iyi günler.

Ah be kardesim çöp süz uzum boşanmış sin niye cocuksuz bekar erkeklerle görüşmedin niye daha cok tanimadin is isten geçmiş ama lütfen cok saglam korun sakin cocuk yapma boşanmış erkekler sıkıntılı oluyor kimse üç yasinda ki bebegiyle bosanmaz ki bebek daha küçükken boşanmıştır eski eşi ya lütfen ya bak bosanmaya cesaretin yoksa bile lutfen çocuk yapma o çocuklara hep yazık oluyor

Aklım iyi çalışmıyormuş o dönem zaman geçtikçe anladım kendime yavaş yavaş gelmeye nasıl kabul ettim bu halleri demeye başladım sonra düzelir belki diye bekle bekle bekle olmadı konuşarak deniycem dedim alıp karşıma seni sevdiğim için durum mecbur değilim bil bunu diyorum ama bana zarar veren birini sevmeye devam eder miyim bilmiyorum dedim kapıları kilitledi işe de gitmedi evde oturup kahvaltı hazırlıyor gelip beni hazırladığı masaya götürmek istiyor istemiyorum demekten korkar oldum susuyorum kalkıyor yanıma gelip sarılmalar öpmeler seviyorumlar havada ben yüzüne bakmayıp sevgi bu değil ya da sana yanlış öğretmişler diyorum hadi kalk hazırlan fln der gider bir sürü şey alır ya çocuk muyum ben böyle olmaz böyle devam edemez sen düzelmiyorsun diyorum sen düzelicen diyor bana ses edemezsin diyor yine mi vurucan dedim evet diye bağırıyor elini çek iğreniyorum senin yanında kullanılıyor gibi hissediyorum diyorum bu sefer daha kötü yapıyor boğaz sıkmalarını ben seni seviyorum diye bağırıyor kolumu burkup buz getirip tedavi ediyor korkuyorum ondan hemde çok ama gitmek için de cesaretimi toplamam lazım 8 aydır kimseyle konuşmadım arkadaş yok meğer ne kadar ihtiyacım varmış konuşmaya

Kesinlikle yapmam bu halimle bir bebeğe ne kadar sağlam annelik yapabilirim her gün ağlamaklı günler ve işin kötüsü annem biliyor durumları tabi eşime bildiğini belli etmiyor bana bebek yap gerizekalı diyor anne senin bana kızman lazım bazı konularda dikkat et fln diye ben anneme kızıyorum lütfen sen arama ya diyorum

İddet süresini kaldırmak için kendisi avukata gitti benimle kaldırttı iki haftada en fazla ben kocasız durulmuyor mu dedim bende isterdim babamın evinde kalıp ayaklarımım üstünde durmak bu benim tanığım avukat var fln diyip yardımcı olmuştu o zamanlar e ailede evlen evlen yani kendimi nursema annemi pembe olarak görmeye başlamıştım yuva kur kızım Şimdide küçüğüne başlamışlar evlendirme merakı delirdim

Aileniz öğrendiği için mi hemen evlenmek durumunda kaldınız? Ben aileleri de anlamıyorum ya zaten yürümemiş bir evlilikten çıkmış insanlar ne diye baskı yapar ateşe atarsınız evladınızı aklım kalbim kabul etmiyor

Çok üzüldüm sizin icin calisma imkaniniz var mi eger var ise para biriktirip kendi hayatinizi kurmaya bakin bu devirde kadinlarimiz hala neler çekiyor

ailen seni öldürmez en azından, kaç kurtar kendini

boşanma aşamasında tanıdığın 4 aylık heriften ne bekliyordun ! boşan uzunca da bir süre lütfen kimseyle evlenme demek ki en bu olgunlukta değilsin.

Ailesi sıkıntı kabul ama daha kızı boşanmadan adliye koridorunda bir adamı bulup evinin karşısına getirten kızdan korkup aman başımıza bela olur bunun uslu duracağı yok diye evlenip gitsin demişlerdir

Bundan boşanırken 3. Yü bulursun.
Darp raporu alıp şikayetçi olacağına boşanacağına gebelik testi, döngü kovalıyorsun. Senin gibilere üzülmüyorum. İnşallah bir çocuk katamazsınız bu ortama.
Adam düzgün olsa el kadar bebesi olan kadın boşamaz. Kurduğun hayal de çok ütopik, yok haberleşmeyecekmiş başkasına söyleyecekmiş çocuğu aşağı göndereceklermiş. Çocuğu olan adamla evleniyorsan eski eşiyle düzenli iletişimini kesemezsin. İlerde yine evlenirsen aklında olsun.

Biz bir tanesine zor yetişirken millet 2-3. nerden buluyor? Hayır o zamanı nerden buluyorlar? Müge anlının dediği gibi bunların peşinde kuyruk var bizim niye yok? Neyimiz eksik

Milletin bu deli cesareti de beni benden alıyor ya. Ben eşime 4 yıl düşünme ilişki vs olmadan tanışma 3 yıl flört 1 yıl nişan olmak üzere 8 yıla karar verdim. Ki hala bazen a huyu da böyleymiş diyebilip şaşırıyorum. Evlilik bu ya tabiki 4 duvar arasına girmeden kimse kimseyi tamamen tanıyamaz ama bu kadar hızda ne bilim

Son düzenleme:
Hani normal şartlarda bekar, yolunda giderken taşınırsın aşık olursun 4 ayda da evlenirsin .Kocayla daha bağları koparmamış ,belki 4-5 ay öncesine kadar sevişiyordu.Boşanmana yardım için bir adam geliyor destek oluyor ALLAH razı olsun abi yükümü aldın demek yerine yakışıklı kalbimi aldına dönüyor olay ne ara sevdin kocanın yasını ne ara tuttun,evliliğe tövbe edecek şeyleri yaşamamış gibi ne ara gözünü kararttın.Aile ne yapsın? Kız koca koca diye hoppalanıp duruyor birini bırakmadan öbürünü buluyor.......

malesef yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz diyebilirim. ancak nasıl oldu nasıl sevdin nasıl kandın bunlar için eminim anlatacağın çok şey var ve illa ki kendini sevdirmiştir. o bir narsist bu bilmeni isterim. benzerlerini yaşadığım için yapabileceğin şeyi söylüyorum sana kaçacaksın darp raporunu alacaksın tüm manipülasyon ve tehditlerine yenilmeden ayakta kalacaksın. benim ailem yanımdaydı bu konuda çok şanslıydım sen kendin başedeceskin gibi görünüyor. seni çok defa kandırmaya çalışacak seni suçlayacak , neredeyse senin iyiliğin için seni dövdüğünü bile söyleyecek sakın ama sakın ... bak cidden canından olursun. çocukla düzelmez çocuğa yazık sakın ha dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…