- 10 Eylül 2025
- 12
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayalruyaaaa
-
Hayatıma birini almak mı insanlardan soğudum sayesinde diyebilirim ilk tanıdığımda bi hışımla evlenme isteği çabalaması hepsi kendime gelmeden olsun diye ymiş o boşluktayken bunu bile kendi bi şekilde konuşurken dedi bende evet o zamanda böyle olsaydın gelmezdim ben niye evleniyim zorum ne dedim sen iki günde ailemin karşısna çıktın dedim o da ailen öğrenince daha kolay verirler hemen uzatmalar sen uzatıyordun dedi hakkatten ailen nasıl hemen verdi hemen öyle dedi kalakaldım aile doğru düzgün o dönemde yanımda olup sarılıp bi kere dinlemediler ki beni hemen seni akrabayla evlendiricez kafası ya evlilik değil anne ben baba evinde olamazmıyım baba beni hastanede götür demiştim o dava zamanında ayağım acıyor fln merdivenden düştüm dedim bağırıp çağırdı hakkını al yani karşı taraftan maddi talep çok zor zamandı evet ama kendi elimle kendimi ölüme itmek kadar kötü bir şey yok ya fiziki ya psikolojikEşleriniz kadar problemli bir profilsiniz bence bu yüzden pek üzülemedim size, bir an önce şikayetçi olup ailenizin evine dönün ve boşanın.
Kendinize gelince de bir iş bulup çalışın ve bir süre birini almayın hayatınıza çünkü bu kafayla başınıza iş alırsınız siz.
aileniz kafanıza silah mı dayayacaktı akrabayla evlenin diye?Hayatıma birini almak mı insanlardan soğudum sayesinde diyebilirim ilk tanıdığımda bi hışımla evlenme isteği çabalaması hepsi kendime gelmeden olsun diye ymiş o boşluktayken bunu bile kendi bi şekilde konuşurken dedi bende evet o zamanda böyle olsaydın gelmezdim ben niye evleniyim zorum ne dedim sen iki günde ailemin karşısna çıktın dedim o da ailen öğrenince daha kolay verirler hemen uzatmalar sen uzatıyordun dedi hakkatten ailen nasıl hemen verdi hemen öyle dedi kalakaldım aile doğru düzgün o dönemde yanımda olup sarılıp bi kere dinlemediler ki beni hemen seni akrabayla evlendiricez kafası ya evlilik değil anne ben baba evinde olamazmıyım baba beni hastanede götür demiştim o dava zamanında ayağım acıyor fln merdivenden düştüm dedim bağırıp çağırdı hakkını al yani karşı taraftan maddi talep çok zor zamandı evet ama kendi elimle kendimi ölüme itmek kadar kötü bir şey yok ya fiziki ya psikolojik
Ayrıca size üzülmedim vs demeniz de üzülün diye söylemedim ama kimse için böyle söylemeyin kimsenin hayatını bilemezsiniz ben mesela asla şöyle böyle yapmam şuna bak nasıl durur gibi yorum yaptığım sizin demeniz gibi aynılarını yaşıyorum asla kimse bu şekilde yorum da yapmıyorum burda tartışıp uzatacak değilim derdim başımdan aşkın sadece iyi Olmuş der gibi demeyin hepimiz insanız kimsenin hikayesi daha bitmedi demekkiHayatıma birini almak mı insanlardan soğudum sayesinde diyebilirim ilk tanıdığımda bi hışımla evlenme isteği çabalaması hepsi kendime gelmeden olsun diye ymiş o boşluktayken bunu bile kendi bi şekilde konuşurken dedi bende evet o zamanda böyle olsaydın gelmezdim ben niye evleniyim zorum ne dedim sen iki günde ailemin karşısna çıktın dedim o da ailen öğrenince daha kolay verirler hemen uzatmalar sen uzatıyordun dedi hakkatten ailen nasıl hemen verdi hemen öyle dedi kalakaldım aile doğru düzgün o dönemde yanımda olup sarılıp bi kere dinlemediler ki beni hemen seni akrabayla evlendiricez kafası ya evlilik değil anne ben baba evinde olamazmıyım baba beni hastanede götür demiştim o dava zamanında ayağım acıyor fln merdivenden düştüm dedim bağırıp çağırdı hakkını al yani karşı taraftan maddi talep çok zor zamandı evet ama kendi elimle kendimi ölüme itmek kadar kötü bir şey yok ya fiziki ya psikolojik
Hayır tabiki ama insan yerine koyulmamak? Nerden bilebilirdim bu insanın böyle kandırdığını hataymış buymuş olan olmuş geçmiş şu ana bakıyorum ayrıca annem bunu ilk duyduğunda madem konuştum evlenicen dedi ben ayrıldım anne istemiyorum bir ay konuştuk ama güvenmiyorum boşver hayatıma bakıcam çalısıcam dedim saçmalama burda öyle kalamazsın madem konuştun evlenicen kafasında ne desem yok küfürler etti erkek kardeşim duyup kızıyordu babam beni çağırınca sanki bi hayvana höt der gibi yanlış yapsam tekme atar cevap versem onlara el de kaldırırlar ama ben zaten iyi değildim o dönem korkuyordum susuyordumaileniz kafanıza silah mı dayayacaktı akrabayla evlenin diye?
Evet böyle düşünüyorum bende kısa bir süre kendini topla diyorum kendime kime neyi anlatıcam anlatsam evinde otur derler adam öldürmeye çalışıyor bıçakla tehtid bile ettiği oldu daha nolsun diyorum annem diyorki her evde olur tartışma milleti anlatıyor anne beni ilgilendirmez diyorum ya sen ölüm mü çıksın istiyorum diyorum e sende sus kızım huyu böyle demekki diyor deliricem 4 ay da tabi evlenmem kardeşim demiş biriyle konuşuyor saçma sapan doğu kültürü hemen evlenicen tamam iyi biri diyorum hoşuma da gitti meğer ben çok yanlız ve boşluktaymışım yüzüme de evlendikten sonra söyledi zaten annem bekle diyorum yüz yüze gelmem merak etme ama hani mesajda olsa biraz daha bekliyim yok abi evde kavga kıyamet bi o eve sığdıramadılar beniÖlmeyi mi bekliyorsunuz gerçekten anlayamadım? Baştan sona hata. Siz daha boşanmaya çalışırken sizinle görüşmüş olmasını geçiyorum 4 ay görüştüğünüz biriyle nasıl evlendiniz ben 4 ay arkadaş olduğum biri bile olsa evime dahi sokmam güvenip. Tüm bunları da kenara koyun sevgi böyle bir şey değil siz de aşık değilsiniz zaten. İlk evliliğiniz umduğunuz gibi olmamış duygusal boşluktayken bu kişi hayatınıza girip ilgi gösterdiği için seviyorum sandınız. Lütfen kendinize gelin ve direkt ayrılın. Sadece kurtulmakla kalmayın şikayetçi olun. Ailenizden destek görmek zorunda değilsiniz anladığım kadarıyla çocuğunuz yok herşey daha kolay olacaktır o yüzden çalışıp kendinize bir hayat kurun. Emin olun kuracağınız en berbat hayat bile şuana göre cennet olacak.
İlk yazdığım yorumdaki gibi düşünüyorum halen fikrim değişmedi, iyi günler.Hayır tabiki ama insan yerine koyulmamak? Nerden bilebilirdim bu insanın böyle kandırdığını hataymış buymuş olan olmuş geçmiş şu ana bakıyorum ayrıca annem bunu ilk duyduğunda madem konuştum evlenicen dedi ben ayrıldım anne istemiyorum bir ay konuştuk ama güvenmiyorum boşver hayatıma bakıcam çalısıcam dedim saçmalama burda öyle kalamazsın madem konuştun evlenicen kafasında ne desem yok küfürler etti erkek kardeşim duyup kızıyordu babam beni çağırınca sanki bi hayvana höt der gibi yanlış yapsam tekme atar cevap versem onlara el de kaldırırlar ama ben zaten iyi değildim o dönem korkuyordum susuyordum
Ah be kardesim çöp süz uzum boşanmış sin niye cocuksuz bekar erkeklerle görüşmedin niye daha cok tanimadin is isten geçmiş ama lütfen cok saglam korun sakin cocuk yapma boşanmış erkekler sıkıntılı oluyor kimse üç yasinda ki bebegiyle bosanmaz ki bebek daha küçükken boşanmıştır eski eşi ya lütfen ya bak bosanmaya cesaretin yoksa bile lutfen çocuk yapma o çocuklara hep yazık oluyorÖncelikle 25 yaşındayım daha önce 8 aylık bir evlilik geçmişim oldu ve o süreçte evli olduğum kişiyle aramızla ailesinden kaynaklı kültür farklarıyla alakalı sorunlar çıkmaya başlamıştı kişi beni her zaman çok sevdiğini söyler ve hissettirirdi ancak annesi sürekli müdahale ediyordu işte kadın şöyle olacak böyle olacak oğlum sen dövebilirsinde fln ailesi nedeniyle o da demekki orta yolu bulamadı ayrıldık zor geçti o dönemler ailemde pek arkamda durmadı çok yanlızdım o dönem tek başına boşanma işlemleri için uğraşıyordum çocuk yok ortada o dönemde biriyle tanıştım bana yol gösterdi bu dönemimde hep arar yanımda olmaya çalışırdı çok önemser gibiydi o zaman sürekli kapıdaydı ve bir günüm dahi onu görmeden geçmedi uzaktan da olsa ve ben aşık oldum ilk evliliğim böyle olmamıştı aile evinden kurtuluş olarak görmüştüm hata yapıp bu duygular çok güzeldi karşılıklı sandım ve tanıştığım kişi de ayrılmış aldatıldığı için emin olmak için bekledim hani gerçekten bu sebepten mi ayrılmış diye ben o sıra bide boşanma işlemleriyle uğraşıyorum 4 ay boyunca her gün birbirimizi gördük diyebilirim kız kardeşim de yanımdayken görüşmeye gittim daha sonra gelip balkondanda olsa beni görürdü rüya gibiydi herşey benim için onun önceki evliliğinden bir kızı vardı 3 yaşında bu hep beni tedirgin etti denge nasıl kurulacak diye sonra baktım dengeyi kuruyor ve bende belli zamanlarda zaten kızını gör derim o tarafla görüşmez haber gönderir hazılarlar çocuğu indirirler öyle yani. Ve biz 4 ay sonunda evlendik ona evet çok erken bir süre farkındayım ailem de biriyle konuştuğumu öğrenince ortalık iyice karıştı ve ailem hemen tamam dediler evliliğe bence yanlıştı ama insan kötü hissediyor işte aile evine geldim ama hiç umduğum gibi olmadı sadece şu an evlendiğim kişi yani bahsettiğim kişi yanımda oldu bu süreçte ailede işte evlen git yuvanı kur kafasında çok sakın birine benziyordu konuştuğumda aynı eve girince bana hep kızan biri çıktı aileme kimseye bişey anlatamadım çünkü aile diye bişey yokki ne derdi dinler ne de kötü olsam burda alırlar. Ve o muazzam kişi konuştuğum bana destek olan aşık gibi görünen evlendiğim kişi sanki gitti yerine kötü kalpli beni sevmeyen biri geldi. İlk aylardan itibaren tartışmalar oldu ki her evde tartışma olur okeyim ama el kaldırmasına karşı çıkarım tabi hakaret etmesine küçük düşürmesine. Ona kırılıp trip atmıştım diye hırpaladı sinirlenip önce öyle başladı küsemezsin dedi boğazımı sıkıyordu vuruyordu fln ağlıyodum sabaha kadar konduramadım aslında beni çok da takmıyor ama onun istediği olmayınca yani onu eğlendirmesem etrafında dönmeszem ucu bana dokunuyor şiddet olarak ve hiç bir şey yapmadım diyor ben ağlayıp her yerim acıyor diyince konuşmaya gelmiycenmi diyor ya sen ne diyosun her yerim acıyor diyorum benmi gelicem ayağına ben duramam burda diyorum çok şans verdim güzel diye olmadı düzelmedin bana gelmeyen iyi huyların başkadına gidiyordur demekki diyorum yine hırpalıyor sağa sola atma kolllarımı eziyo yüzüme vuruyor boğazımı sıkıyor canım çok yanıyor astım hastalığı başladı nefes alamıyorum sonra da geçip seni çok seviyorum diyor ben inanmıyorum sevmek bu değil diyorum anlamıyor mesela yine aynısını yapıp gitti sigara içti ben ağlayıp konuşmaya başladım uzaktan neden böyle düzelmiyorsun insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz diye dert yanıyorum konuşup bşy söylemeden yatağına gidip uyudu hiç canı yanmıştır fln yok beni sevmediğine daha da eminim Şimdi ve bazen çok korkuyorum elinde ölmekten nasıl bir yol izleyip gitmeliyim bilmiyorum çok da severek gelmiştim yazık oldu çok yazık böyle yapmasa güzel bir evliliği olabilirdi bu kadar sevgisiz ilgisiz şiddet yaparsa tabi insan diyorki keşke beni biraz dinleyen seven biri olsa ama ben onu da yapmıyorum kendim için yoksa çoktan dışardan birileriyle konuşmaya çok müsait zamanlar oldu . Paran mı var nereye gidicen diyor mesela bazen sonra kapıları kilitliyor gitmiyim diye karanlıktan korkarım ışıkları kapatıyor açmıyor karanlık boş araziye de götürmüştü anneme biraz anlattım şiddeti olduğunu da ben olsam ister iki ister on evlilik olsun kızım hayatta ol yanıma gel derdim ama benim annem öyle yapmadı hep bende hata aradı annemi de engelledim çünkü annem onun evinde olmadığım sürece bana iyi davranır kendini belli ediyor her haliyle başka kimsem yok öyle konuşacağım o bilmiyor anneme dediğimi onu da bilse daha kötü şeyler yapar ailesi biliyor kabul ediyor diyerekten çok çaresizim hemde çok ne yapsam bilmiyorum konuşmayı denedim düzeltmek istedim ama bozulan ben oldum korkuyla yaşamak kalp sıkışıklığı nefes darlığı bu psikolojiyle işe bile giremiyorum ki çok üzgünüm elim bi işe gitmiyor o kadar çok uzun yazdımki bunlar özet bile değil daha ben ne yaparsam yapıyım bu böyle bir senedir tanışıyoruz 8 aydır da evliyiz hemen hemen her haftada bir gün iki gün böyle herkes beni suçlar ardımdan ama kimse bilemez madem bu kadar kötü vicdansız neden o hallerine kandırdı beni oyun oynadı resmen
Aklım iyi çalışmıyormuş o dönem zaman geçtikçe anladım kendime yavaş yavaş gelmeye nasıl kabul ettim bu halleri demeye başladım sonra düzelir belki diye bekle bekle bekle olmadı konuşarak deniycem dedim alıp karşıma seni sevdiğim için durum mecbur değilim bil bunu diyorum ama bana zarar veren birini sevmeye devam eder miyim bilmiyorum dedim kapıları kilitledi işe de gitmedi evde oturup kahvaltı hazırlıyor gelip beni hazırladığı masaya götürmek istiyor istemiyorum demekten korkar oldum susuyorum kalkıyor yanıma gelip sarılmalar öpmeler seviyorumlar havada ben yüzüne bakmayıp sevgi bu değil ya da sana yanlış öğretmişler diyorum hadi kalk hazırlan fln der gider bir sürü şey alır ya çocuk muyum ben böyle olmaz böyle devam edemez sen düzelmiyorsun diyorum sen düzelicen diyor bana ses edemezsin diyor yine mi vurucan dedim evet diye bağırıyor elini çek iğreniyorum senin yanında kullanılıyor gibi hissediyorum diyorum bu sefer daha kötü yapıyor boğaz sıkmalarını ben seni seviyorum diye bağırıyor kolumu burkup buz getirip tedavi ediyor korkuyorum ondan hemde çok ama gitmek için de cesaretimi toplamam lazım 8 aydır kimseyle konuşmadım arkadaş yok meğer ne kadar ihtiyacım varmış konuşmayaSiz evliyken sizle flort etmeye calisan bir adamdan nasil muhtesem bir karakter beklediniz ki anlayamadim? Pislik iste en nihayetinde, evli kadının peşinde kosan bir pislik.
Aklim almiyor bir evlilik yapip agzi yanan insanlarin kendilerine bunu yasatmasini.
Nasil oncekini bosadiysaniz, bunu da bosayacaksiniz, darp raporu alin oncelikle.
Kesinlikle yapmam bu halimle bir bebeğe ne kadar sağlam annelik yapabilirim her gün ağlamaklı günler ve işin kötüsü annem biliyor durumları tabi eşime bildiğini belli etmiyor bana bebek yap gerizekalı diyor anne senin bana kızman lazım bazı konularda dikkat et fln diye ben anneme kızıyorum lütfen sen arama ya diyorumAh be kardesim çöp süz uzum boşanmış sin niye cocuksuz bekar erkeklerle görüşmedin niye daha cok tanimadin is isten geçmiş ama lütfen cok saglam korun sakin cocuk yapma boşanmış erkekler sıkıntılı oluyor kimse üç yasinda ki bebegiyle bosanmaz ki bebek daha küçükken boşanmıştır eski eşi ya lütfen ya bak bosanmaya cesaretin yoksa bile lutfen çocuk yapma o çocuklara hep yazık oluyor
İddet süresini kaldırmak için kendisi avukata gitti benimle kaldırttı iki haftada en fazla ben kocasız durulmuyor mu dedim bende isterdim babamın evinde kalıp ayaklarımım üstünde durmak bu benim tanığım avukat var fln diyip yardımcı olmuştu o zamanlar e ailede evlen evlen yani kendimi nursema annemi pembe olarak görmeye başlamıştım yuva kur kızım Şimdide küçüğüne başlamışlar evlendirme merakı delirdimAceleniz neydi? Kocasız durulmuyor mu?
Hem kötü bir evlilikten kurtulmaya çalışıyorsunuz hem de bilmeden etmeden bir yenisine atıyorsunuz. 4 ay içinde nasıl evlendiniz, benim bildiğim iddet süresi var.
Sonuç olarak boşanacaksınız, yapacak başka bir şey yok.
Aileniz öğrendiği için mi hemen evlenmek durumunda kaldınız? Ben aileleri de anlamıyorum ya zaten yürümemiş bir evlilikten çıkmış insanlar ne diye baskı yapar ateşe atarsınız evladınızı aklım kalbim kabul etmiyorÖncelikle 25 yaşındayım daha önce 8 aylık bir evlilik geçmişim oldu ve o süreçte evli olduğum kişiyle aramızla ailesinden kaynaklı kültür farklarıyla alakalı sorunlar çıkmaya başlamıştı kişi beni her zaman çok sevdiğini söyler ve hissettirirdi ancak annesi sürekli müdahale ediyordu işte kadın şöyle olacak böyle olacak oğlum sen dövebilirsinde fln ailesi nedeniyle o da demekki orta yolu bulamadı ayrıldık zor geçti o dönemler ailemde pek arkamda durmadı çok yanlızdım o dönem tek başına boşanma işlemleri için uğraşıyordum çocuk yok ortada o dönemde biriyle tanıştım bana yol gösterdi bu dönemimde hep arar yanımda olmaya çalışırdı çok önemser gibiydi o zaman sürekli kapıdaydı ve bir günüm dahi onu görmeden geçmedi uzaktan da olsa ve ben aşık oldum ilk evliliğim böyle olmamıştı aile evinden kurtuluş olarak görmüştüm hata yapıp bu duygular çok güzeldi karşılıklı sandım ve tanıştığım kişi de ayrılmış aldatıldığı için emin olmak için bekledim hani gerçekten bu sebepten mi ayrılmış diye ben o sıra bide boşanma işlemleriyle uğraşıyorum 4 ay boyunca her gün birbirimizi gördük diyebilirim kız kardeşim de yanımdayken görüşmeye gittim daha sonra gelip balkondanda olsa beni görürdü rüya gibiydi herşey benim için onun önceki evliliğinden bir kızı vardı 3 yaşında bu hep beni tedirgin etti denge nasıl kurulacak diye sonra baktım dengeyi kuruyor ve bende belli zamanlarda zaten kızını gör derim o tarafla görüşmez haber gönderir hazılarlar çocuğu indirirler öyle yani. Ve biz 4 ay sonunda evlendik ona evet çok erken bir süre farkındayım ailem de biriyle konuştuğumu öğrenince ortalık iyice karıştı ve ailem hemen tamam dediler evliliğe bence yanlıştı ama insan kötü hissediyor işte aile evine geldim ama hiç umduğum gibi olmadı sadece şu an evlendiğim kişi yani bahsettiğim kişi yanımda oldu bu süreçte ailede işte evlen git yuvanı kur kafasında çok sakın birine benziyordu konuştuğumda aynı eve girince bana hep kızan biri çıktı aileme kimseye bişey anlatamadım çünkü aile diye bişey yokki ne derdi dinler ne de kötü olsam burda alırlar. Ve o muazzam kişi konuştuğum bana destek olan aşık gibi görünen evlendiğim kişi sanki gitti yerine kötü kalpli beni sevmeyen biri geldi. İlk aylardan itibaren tartışmalar oldu ki her evde tartışma olur okeyim ama el kaldırmasına karşı çıkarım tabi hakaret etmesine küçük düşürmesine. Ona kırılıp trip atmıştım diye hırpaladı sinirlenip önce öyle başladı küsemezsin dedi boğazımı sıkıyordu vuruyordu fln ağlıyodum sabaha kadar konduramadım aslında beni çok da takmıyor ama onun istediği olmayınca yani onu eğlendirmesem etrafında dönmeszem ucu bana dokunuyor şiddet olarak ve hiç bir şey yapmadım diyor ben ağlayıp her yerim acıyor diyince konuşmaya gelmiycenmi diyor ya sen ne diyosun her yerim acıyor diyorum benmi gelicem ayağına ben duramam burda diyorum çok şans verdim güzel diye olmadı düzelmedin bana gelmeyen iyi huyların başkadına gidiyordur demekki diyorum yine hırpalıyor sağa sola atma kolllarımı eziyo yüzüme vuruyor boğazımı sıkıyor canım çok yanıyor astım hastalığı başladı nefes alamıyorum sonra da geçip seni çok seviyorum diyor ben inanmıyorum sevmek bu değil diyorum anlamıyor mesela yine aynısını yapıp gitti sigara içti ben ağlayıp konuşmaya başladım uzaktan neden böyle düzelmiyorsun insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz diye dert yanıyorum konuşup bşy söylemeden yatağına gidip uyudu hiç canı yanmıştır fln yok beni sevmediğine daha da eminim Şimdi ve bazen çok korkuyorum elinde ölmekten nasıl bir yol izleyip gitmeliyim bilmiyorum çok da severek gelmiştim yazık oldu çok yazık böyle yapmasa güzel bir evliliği olabilirdi bu kadar sevgisiz ilgisiz şiddet yaparsa tabi insan diyorki keşke beni biraz dinleyen seven biri olsa ama ben onu da yapmıyorum kendim için yoksa çoktan dışardan birileriyle konuşmaya çok müsait zamanlar oldu . Paran mı var nereye gidicen diyor mesela bazen sonra kapıları kilitliyor gitmiyim diye karanlıktan korkarım ışıkları kapatıyor açmıyor karanlık boş araziye de götürmüştü anneme biraz anlattım şiddeti olduğunu da ben olsam ister iki ister on evlilik olsun kızım hayatta ol yanıma gel derdim ama benim annem öyle yapmadı hep bende hata aradı annemi de engelledim çünkü annem onun evinde olmadığım sürece bana iyi davranır kendini belli ediyor her haliyle başka kimsem yok öyle konuşacağım o bilmiyor anneme dediğimi onu da bilse daha kötü şeyler yapar ailesi biliyor kabul ediyor diyerekten çok çaresizim hemde çok ne yapsam bilmiyorum konuşmayı denedim düzeltmek istedim ama bozulan ben oldum korkuyla yaşamak kalp sıkışıklığı nefes darlığı bu psikolojiyle işe bile giremiyorum ki çok üzgünüm elim bi işe gitmiyor o kadar çok uzun yazdımki bunlar özet bile değil daha ben ne yaparsam yapıyım bu böyle bir senedir tanışıyoruz 8 aydır da evliyiz hemen hemen her haftada bir gün iki gün böyle herkes beni suçlar ardımdan ama kimse bilemez madem bu kadar kötü vicdansız neden o hallerine kandırdı beni oyun oynadı resmen
Çok üzüldüm sizin icin calisma imkaniniz var mi eger var ise para biriktirip kendi hayatinizi kurmaya bakinKesinlikle yapmam bu halimle bir bebeğe ne kadar sağlam annelik yapabilirim her gün ağlamaklı günler ve işin kötüsü annem biliyor durumları tabi eşime bildiğini belli etmiyor bana bebek yap gerizekalı diyor anne senin bana kızman lazım bazı konularda dikkat et fln diye ben anneme kızıyorum lütfen sen arama ya diyorum
ailen seni öldürmez en azından, kaç kurtar kendiniHayır tabiki ama insan yerine koyulmamak? Nerden bilebilirdim bu insanın böyle kandırdığını hataymış buymuş olan olmuş geçmiş şu ana bakıyorum ayrıca annem bunu ilk duyduğunda madem konuştum evlenicen dedi ben ayrıldım anne istemiyorum bir ay konuştuk ama güvenmiyorum boşver hayatıma bakıcam çalısıcam dedim saçmalama burda öyle kalamazsın madem konuştun evlenicen kafasında ne desem yok küfürler etti erkek kardeşim duyup kızıyordu babam beni çağırınca sanki bi hayvana höt der gibi yanlış yapsam tekme atar cevap versem onlara el de kaldırırlar ama ben zaten iyi değildim o dönem korkuyordum susuyordum
boşanma aşamasında tanıdığın 4 aylık heriften ne bekliyordun ! boşan uzunca da bir süre lütfen kimseyle evlenme demek ki en bu olgunlukta değilsin.Öncelikle 25 yaşındayım daha önce 8 aylık bir evlilik geçmişim oldu ve o süreçte evli olduğum kişiyle aramızla ailesinden kaynaklı kültür farklarıyla alakalı sorunlar çıkmaya başlamıştı kişi beni her zaman çok sevdiğini söyler ve hissettirirdi ancak annesi sürekli müdahale ediyordu işte kadın şöyle olacak böyle olacak oğlum sen dövebilirsinde fln ailesi nedeniyle o da demekki orta yolu bulamadı ayrıldık zor geçti o dönemler ailemde pek arkamda durmadı çok yanlızdım o dönem tek başına boşanma işlemleri için uğraşıyordum çocuk yok ortada o dönemde biriyle tanıştım bana yol gösterdi bu dönemimde hep arar yanımda olmaya çalışırdı çok önemser gibiydi o zaman sürekli kapıdaydı ve bir günüm dahi onu görmeden geçmedi uzaktan da olsa ve ben aşık oldum ilk evliliğim böyle olmamıştı aile evinden kurtuluş olarak görmüştüm hata yapıp bu duygular çok güzeldi karşılıklı sandım ve tanıştığım kişi de ayrılmış aldatıldığı için emin olmak için bekledim hani gerçekten bu sebepten mi ayrılmış diye ben o sıra bide boşanma işlemleriyle uğraşıyorum 4 ay boyunca her gün birbirimizi gördük diyebilirim kız kardeşim de yanımdayken görüşmeye gittim daha sonra gelip balkondanda olsa beni görürdü rüya gibiydi herşey benim için onun önceki evliliğinden bir kızı vardı 3 yaşında bu hep beni tedirgin etti denge nasıl kurulacak diye sonra baktım dengeyi kuruyor ve bende belli zamanlarda zaten kızını gör derim o tarafla görüşmez haber gönderir hazılarlar çocuğu indirirler öyle yani. Ve biz 4 ay sonunda evlendik ona evet çok erken bir süre farkındayım ailem de biriyle konuştuğumu öğrenince ortalık iyice karıştı ve ailem hemen tamam dediler evliliğe bence yanlıştı ama insan kötü hissediyor işte aile evine geldim ama hiç umduğum gibi olmadı sadece şu an evlendiğim kişi yani bahsettiğim kişi yanımda oldu bu süreçte ailede işte evlen git yuvanı kur kafasında çok sakın birine benziyordu konuştuğumda aynı eve girince bana hep kızan biri çıktı aileme kimseye bişey anlatamadım çünkü aile diye bişey yokki ne derdi dinler ne de kötü olsam burda alırlar. Ve o muazzam kişi konuştuğum bana destek olan aşık gibi görünen evlendiğim kişi sanki gitti yerine kötü kalpli beni sevmeyen biri geldi. İlk aylardan itibaren tartışmalar oldu ki her evde tartışma olur okeyim ama el kaldırmasına karşı çıkarım tabi hakaret etmesine küçük düşürmesine. Ona kırılıp trip atmıştım diye hırpaladı sinirlenip önce öyle başladı küsemezsin dedi boğazımı sıkıyordu vuruyordu fln ağlıyodum sabaha kadar konduramadım aslında beni çok da takmıyor ama onun istediği olmayınca yani onu eğlendirmesem etrafında dönmeszem ucu bana dokunuyor şiddet olarak ve hiç bir şey yapmadım diyor ben ağlayıp her yerim acıyor diyince konuşmaya gelmiycenmi diyor ya sen ne diyosun her yerim acıyor diyorum benmi gelicem ayağına ben duramam burda diyorum çok şans verdim güzel diye olmadı düzelmedin bana gelmeyen iyi huyların başkadına gidiyordur demekki diyorum yine hırpalıyor sağa sola atma kolllarımı eziyo yüzüme vuruyor boğazımı sıkıyor canım çok yanıyor astım hastalığı başladı nefes alamıyorum sonra da geçip seni çok seviyorum diyor ben inanmıyorum sevmek bu değil diyorum anlamıyor mesela yine aynısını yapıp gitti sigara içti ben ağlayıp konuşmaya başladım uzaktan neden böyle düzelmiyorsun insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz diye dert yanıyorum konuşup bşy söylemeden yatağına gidip uyudu hiç canı yanmıştır fln yok beni sevmediğine daha da eminim Şimdi ve bazen çok korkuyorum elinde ölmekten nasıl bir yol izleyip gitmeliyim bilmiyorum çok da severek gelmiştim yazık oldu çok yazık böyle yapmasa güzel bir evliliği olabilirdi bu kadar sevgisiz ilgisiz şiddet yaparsa tabi insan diyorki keşke beni biraz dinleyen seven biri olsa ama ben onu da yapmıyorum kendim için yoksa çoktan dışardan birileriyle konuşmaya çok müsait zamanlar oldu . Paran mı var nereye gidicen diyor mesela bazen sonra kapıları kilitliyor gitmiyim diye karanlıktan korkarım ışıkları kapatıyor açmıyor karanlık boş araziye de götürmüştü anneme biraz anlattım şiddeti olduğunu da ben olsam ister iki ister on evlilik olsun kızım hayatta ol yanıma gel derdim ama benim annem öyle yapmadı hep bende hata aradı annemi de engelledim çünkü annem onun evinde olmadığım sürece bana iyi davranır kendini belli ediyor her haliyle başka kimsem yok öyle konuşacağım o bilmiyor anneme dediğimi onu da bilse daha kötü şeyler yapar ailesi biliyor kabul ediyor diyerekten çok çaresizim hemde çok ne yapsam bilmiyorum konuşmayı denedim düzeltmek istedim ama bozulan ben oldum korkuyla yaşamak kalp sıkışıklığı nefes darlığı bu psikolojiyle işe bile giremiyorum ki çok üzgünüm elim bi işe gitmiyor o kadar çok uzun yazdımki bunlar özet bile değil daha ben ne yaparsam yapıyım bu böyle bir senedir tanışıyoruz 8 aydır da evliyiz hemen hemen her haftada bir gün iki gün böyle herkes beni suçlar ardımdan ama kimse bilemez madem bu kadar kötü vicdansız neden o hallerine kandırdı beni oyun oynadı resmen
Ailesi sıkıntı kabul ama daha kızı boşanmadan adliye koridorunda bir adamı bulup evinin karşısına getirten kızdan korkup aman başımıza bela olur bunun uslu duracağı yok diye evlenip gitsin demişlerdirAileniz öğrendiği için mi hemen evlenmek durumunda kaldınız? Ben aileleri de anlamıyorum ya zaten yürümemiş bir evlilikten çıkmış insanlar ne diye baskı yapar ateşe atarsınız evladınızı aklım kalbim kabul etmiyor
Biz bir tanesine zor yetişirken millet 2-3. nerden buluyor? Hayır o zamanı nerden buluyorlar? Müge anlının dediği gibi bunların peşinde kuyruk var bizim niye yok? Neyimiz eksikDaha 25 yaşındasın ve iki sorunlu evlilik yapıyorsun, üstelik daha boşanmadan öbür adamla aşk yaşamaya başlıyorsun. Ben sizin gibilere çok acıyamıyorum ya kusura bakma lütfen. Madem akıl istiyorsun, o evden biran önce gideceksin yoksa o herif sana acımaz.
Milletin bu deli cesareti de beni benden alıyor ya. Ben eşime 4 yıl düşünme ilişki vs olmadan tanışma 3 yıl flört 1 yıl nişan olmak üzere 8 yıla karar verdim. Ki hala bazen a huyu da böyleymiş diyebilip şaşırıyorum. Evlilik bu ya tabiki 4 duvar arasına girmeden kimse kimseyi tamamen tanıyamaz ama bu kadar hızda ne bilimAilesi sıkıntı kabul ama daha kızı boşanmadan adliye koridorunda bir adamı bulup evinin karşısına getirten kızdan korkup aman başımıza bela olur bunun uslu duracağı yok diye evlenip gitsin demişlerdir
Hani normal şartlarda bekar, yolunda giderken taşınırsın aşık olursun 4 ayda da evlenirsin .Kocayla daha bağları koparmamış ,belki 4-5 ay öncesine kadar sevişiyordu.Boşanmana yardım için bir adam geliyor destek oluyor ALLAH razı olsun abi yükümü aldın demek yerine yakışıklı kalbimi aldına dönüyor olay ne ara sevdin kocanın yasını ne ara tuttun,evliliğe tövbe edecek şeyleri yaşamamış gibi ne ara gözünü kararttın.Aile ne yapsın? Kız koca koca diye hoppalanıp duruyor birini bırakmadan öbürünü buluyor.......Milletin bu deli cesareti de beni benden alıyor ya. Ben eşime 4 yıl düşünme ilişki vs olmadan tanışma 3 yıl flört 1 yıl nişan olmak üzere 8 yıla karar verdim. Ki hala bazen a buyu da böyleymiş diyebilip şaşırıyorum. Evlilik bu ya tabiki 4 duvar arasına girmeden kimse kimseyi tamamen tanıyamaz ama bu kadar hızda ne bilim
malesef yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz diyebilirim. ancak nasıl oldu nasıl sevdin nasıl kandın bunlar için eminim anlatacağın çok şey var ve illa ki kendini sevdirmiştir. o bir narsist bu bilmeni isterim. benzerlerini yaşadığım için yapabileceğin şeyi söylüyorum sana kaçacaksın darp raporunu alacaksın tüm manipülasyon ve tehditlerine yenilmeden ayakta kalacaksın. benim ailem yanımdaydı bu konuda çok şanslıydım sen kendin başedeceskin gibi görünüyor. seni çok defa kandırmaya çalışacak seni suçlayacak , neredeyse senin iyiliğin için seni dövdüğünü bile söyleyecek sakın ama sakın ... bak cidden canından olursun. çocukla düzelmez çocuğa yazık sakın ha dikkat et.Öncelikle 25 yaşındayım daha önce 8 aylık bir evlilik geçmişim oldu ve o süreçte evli olduğum kişiyle aramızla ailesinden kaynaklı kültür farklarıyla alakalı sorunlar çıkmaya başlamıştı kişi beni her zaman çok sevdiğini söyler ve hissettirirdi ancak annesi sürekli müdahale ediyordu işte kadın şöyle olacak böyle olacak oğlum sen dövebilirsinde fln ailesi nedeniyle o da demekki orta yolu bulamadı ayrıldık zor geçti o dönemler ailemde pek arkamda durmadı çok yanlızdım o dönem tek başına boşanma işlemleri için uğraşıyordum çocuk yok ortada o dönemde biriyle tanıştım bana yol gösterdi bu dönemimde hep arar yanımda olmaya çalışırdı çok önemser gibiydi o zaman sürekli kapıdaydı ve bir günüm dahi onu görmeden geçmedi uzaktan da olsa ve ben aşık oldum ilk evliliğim böyle olmamıştı aile evinden kurtuluş olarak görmüştüm hata yapıp bu duygular çok güzeldi karşılıklı sandım ve tanıştığım kişi de ayrılmış aldatıldığı için emin olmak için bekledim hani gerçekten bu sebepten mi ayrılmış diye ben o sıra bide boşanma işlemleriyle uğraşıyorum 4 ay boyunca her gün birbirimizi gördük diyebilirim kız kardeşim de yanımdayken görüşmeye gittim daha sonra gelip balkondanda olsa beni görürdü rüya gibiydi herşey benim için onun önceki evliliğinden bir kızı vardı 3 yaşında bu hep beni tedirgin etti denge nasıl kurulacak diye sonra baktım dengeyi kuruyor ve bende belli zamanlarda zaten kızını gör derim o tarafla görüşmez haber gönderir hazılarlar çocuğu indirirler öyle yani. Ve biz 4 ay sonunda evlendik ona evet çok erken bir süre farkındayım ailem de biriyle konuştuğumu öğrenince ortalık iyice karıştı ve ailem hemen tamam dediler evliliğe bence yanlıştı ama insan kötü hissediyor işte aile evine geldim ama hiç umduğum gibi olmadı sadece şu an evlendiğim kişi yani bahsettiğim kişi yanımda oldu bu süreçte ailede işte evlen git yuvanı kur kafasında çok sakın birine benziyordu konuştuğumda aynı eve girince bana hep kızan biri çıktı aileme kimseye bişey anlatamadım çünkü aile diye bişey yokki ne derdi dinler ne de kötü olsam burda alırlar. Ve o muazzam kişi konuştuğum bana destek olan aşık gibi görünen evlendiğim kişi sanki gitti yerine kötü kalpli beni sevmeyen biri geldi. İlk aylardan itibaren tartışmalar oldu ki her evde tartışma olur okeyim ama el kaldırmasına karşı çıkarım tabi hakaret etmesine küçük düşürmesine. Ona kırılıp trip atmıştım diye hırpaladı sinirlenip önce öyle başladı küsemezsin dedi boğazımı sıkıyordu vuruyordu fln ağlıyodum sabaha kadar konduramadım aslında beni çok da takmıyor ama onun istediği olmayınca yani onu eğlendirmesem etrafında dönmeszem ucu bana dokunuyor şiddet olarak ve hiç bir şey yapmadım diyor ben ağlayıp her yerim acıyor diyince konuşmaya gelmiycenmi diyor ya sen ne diyosun her yerim acıyor diyorum benmi gelicem ayağına ben duramam burda diyorum çok şans verdim güzel diye olmadı düzelmedin bana gelmeyen iyi huyların başkadına gidiyordur demekki diyorum yine hırpalıyor sağa sola atma kolllarımı eziyo yüzüme vuruyor boğazımı sıkıyor canım çok yanıyor astım hastalığı başladı nefes alamıyorum sonra da geçip seni çok seviyorum diyor ben inanmıyorum sevmek bu değil diyorum anlamıyor mesela yine aynısını yapıp gitti sigara içti ben ağlayıp konuşmaya başladım uzaktan neden böyle düzelmiyorsun insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz diye dert yanıyorum konuşup bşy söylemeden yatağına gidip uyudu hiç canı yanmıştır fln yok beni sevmediğine daha da eminim Şimdi ve bazen çok korkuyorum elinde ölmekten nasıl bir yol izleyip gitmeliyim bilmiyorum çok da severek gelmiştim yazık oldu çok yazık böyle yapmasa güzel bir evliliği olabilirdi bu kadar sevgisiz ilgisiz şiddet yaparsa tabi insan diyorki keşke beni biraz dinleyen seven biri olsa ama ben onu da yapmıyorum kendim için yoksa çoktan dışardan birileriyle konuşmaya çok müsait zamanlar oldu . Paran mı var nereye gidicen diyor mesela bazen sonra kapıları kilitliyor gitmiyim diye karanlıktan korkarım ışıkları kapatıyor açmıyor karanlık boş araziye de götürmüştü anneme biraz anlattım şiddeti olduğunu da ben olsam ister iki ister on evlilik olsun kızım hayatta ol yanıma gel derdim ama benim annem öyle yapmadı hep bende hata aradı annemi de engelledim çünkü annem onun evinde olmadığım sürece bana iyi davranır kendini belli ediyor her haliyle başka kimsem yok öyle konuşacağım o bilmiyor anneme dediğimi onu da bilse daha kötü şeyler yapar ailesi biliyor kabul ediyor diyerekten çok çaresizim hemde çok ne yapsam bilmiyorum konuşmayı denedim düzeltmek istedim ama bozulan ben oldum korkuyla yaşamak kalp sıkışıklığı nefes darlığı bu psikolojiyle işe bile giremiyorum ki çok üzgünüm elim bi işe gitmiyor o kadar çok uzun yazdımki bunlar özet bile değil daha ben ne yaparsam yapıyım bu böyle bir senedir tanışıyoruz 8 aydır da evliyiz hemen hemen her haftada bir gün iki gün böyle herkes beni suçlar ardımdan ama kimse bilemez madem bu kadar kötü vicdansız neden o hallerine kandırdı beni oyun oynadı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?