bazen çok korkuyorum elinde ölmekten nasıl bir yol izleyip gitmeliyim?

Hepimiz sevgiyi ilk olarak ailemizde öğreniriz. Sizin ailenizin sevgi tanımı maalesef şiddet olmuş. Size şiddet gösteren baba annenize de gösteriyordur muhtemelen. Hem psikolojik, hem de fiziki. Siz de bunu görerek büyümüş biri olarak hayatınıza hep şiddeti normal gören insanları almışsınız. İlk eşinizin annesi, şimdiki eşiniz. Şunu kabullenmeniz gerekir ki, yalnızsınız. Hayıflanmanın, artık birilerini suçlamanın kimseye bir yararı yok. Çözüm olarak ne yapılabilir? Bu durumdan nasıl kurtulabilirsiniz? Evden çıkıp, darp raporu almanızı söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Ve sonrasında başka bir şehre gitmenizi tavsiye ederim. Tek destekçiniz kendiniz olacaksınız. İlk olarak kadın sığınmada kalabilir, o süreçte çalışıp para biriktirerek kendinize ait bir eve çıkmalısınız. Boşanma davası açacağınızı düşünerek dosyalarınızda adres bilgilerinize de gizlilik kararı çıkartmanızı öneririm. Eğer bu durumdan kurtulursanız da lütfen tedavi olun. Hem fiziki, hem psikolojik...

İnşallah hamile değilsindir

Hep birinden birşey bekler haldesiniz nereye kadar birde olmadı ikide olmadı kandırdı hayallerimle oynadı .Oynarlar kandirirlar üzerler bozarlar .İnsanlara muhtaç olmamaya çalışın kimse kimsenin ne ekmeğine ne sevgisine güvenemez sizdeki asıl mesele bu

Öncelikle durumunuz çok kötü üzüldüm. Size tavsiyem önce bir işe girmeniz böylelikle aile evine gitmeyip kendinize küçük bile olsa bir ev tutabilirsiniz yada apart tarzı evlerde kalabilirsiniz. Ailenizin sizi kabül etmeyeceği düşüncesine istinaden çalışmak en mantıklı olan seçenek olur sizin adınıza

İyi o zaman otur oturduğun yerde. Annen istemiyor ki baban bırakmıyor ki geç bunları canını kurtar diyorum da, yok sen hayatta bu adamdan ayrilmazsin. Hem annene fırsat mı verdin de evde oturtmadı. Maşallah daldan dalan.

Bu kadar koca peşinde olmak yerine çalışıp kendi düzenini kursan? Hani hayatta böyle seçeneklerde var ya? Daha bi kocayı bırakmadan diğerini bulmuşsun bunuda 3. Kocayıda bulur öyle bırakırsın.
Çoluk çocuğun yok aile evinide beğenmemişsin, bu kadar aklın var kim seni zorla evlendirebilir. Girerdin bi yere çalışırsın kendini döndürürdün, çocukta yokken. Kendini geliştirirdin.
Bu kadar ilgi delisi olmayın ki erkeksiz kocasızda yaşayabilin.

Sorsan aileleri çok sıkı döven söven aile ama yapacaklarından da geri kalmıyolar ben anlamıyorum gerçekten.

Henüz çocuğunuz yok yanlız kendi başınızın çaresine bakabilecek birisiniz sağlıklı bir birey olarak çalışabilir kendinize gayet rahat bakabilirsiniz kaygılanmaya gerek yok şiddet gördüğünüz gibi eşiniz evde yokken evden ayrılın darp raporu alın ailenize veya karın sığınma evine yerleşin uzaklaştırma alın gerekirse gizlilik kararı çıkartıp şehir değiştirin can güvenliğinizin olmadığını düşünüyorsanız tabi yapmanız gerekenler bunlar özelliklede bir çocuğunuz yokken çünkü olunca işler çok karışacak ve çoğu kadın gibi çocuğum için katlanıyorum diyeceksiniz bir noktadan sonra yani ilk evliliğinizde gösterdiğiniz cesareti gösterip ayrılın bu hayata bir kere geliyorsunuz ikinci evliliğiniz olabilir ne olmuş yani kim ne derse desin sizde hata arayan aileniz bile olsa umursamayın ve kendinize yeni bir hayat kurun inan hiç zor değil

Sorsan aileleri çok sıkı döven söven aile ama yapacaklarından da geri kalmıyolar ben anlamıyorum gerçekten.
İşte konu sahibi boşanmadan diğer adamı kapısının önüne kadar getirtip kendince aşk ilanı yaptırtabiliyor.Bu anadan babadan korkan hâli,bir de korkmasa neler yapardı neler??Şimdi de çok ailesini dinlermiş gibi ayrılmamı istemiyorlar diyor.Kim ister ?? "Daha boşanmadan erkek bulmuş falancanın kızı belki de kocayı aldatıyordu "laflarına mağruz kalmıştır bu aile .....Şimdi yeni birini buldu bundanda ayrılıp ona gidecek diye korkuyorlardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…