Bazı davranışlarına tahammül edemiyorum:@

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
Merhabalar, erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti. İkinci mesele gerçekten sinirlerimi zıplatıyor. Benim yanımda argo konuşma diyorum. Bir şeye sinirlendiği zaman konuşuyor. Yani bana söylemiyor ama olaya söylüyor işte ya da birine. Erkek arkadaşın ya da kankan değilim yapma diyorum sinirliyken oluyor diyor. Bugün yine aynı şeyi yaşadık. Görüyorum ki bir şeyleri konuşarak anlatamıyorum çözemiyoruz. Ne yapayım ben şimdi? Nasıl engel olurum buna?

Kazık kadar adama sevgilisinin yanında küfür etmeyeceğini öğretemeyeceğinize göre?Deve diyar hikayesi yani yapacak bi şeyiniz yok

Hödüklük yapmış.
Aynı evde kalman en azından bu adamla bir ömür geçer mi sorgusunu göz önüne getirmiş olsun.
Kaba ve küfürlü konuşan insanlar bence uzaklarda kalmalı.

Sizin bir akademiysen vardı değil mi ? Sanırım seçiminizi yapmışsınız.
Ne diyelim vardır bi bildiğiniz.
Huylu huyundan vazgeçmez bu arada.

Sizin bir akademiysen vardı değil mi ? Sanırım seçiminizi yapmışsınız.
Ne diyelim vardır bi bildiğiniz.
Huylu huyundan vazgeçmez bu arada.
tıpkı geçen seneki gibi oldu çok şükür bir kaç gün sonra etkisi geçti şimdi dersine giriyorum suratına bile bakmıyorum.

Fazla kuralcisiniz gibi geldi bana kiyafet konusunda. neticede orası onun da evi, onun da istedigi yere kiyafet asma hakki var ki bu tarz seyler aliskanliktir kolay birakilmaz.
Küfür konusunda gelince haklısıniz ama degistirebileceginizi sanmiyorum. sadece dozunu ayarlamasi icin konusabilirsiniz.

kavga etmeyin yahu Evet iyi oldu beraber kalmak yaza nişan düşünüyoruz çünkü.
ben de birlikte kaldim esimle hic bir sekilde pişman olmadim. kesinlikle dogru gözlem yapabilen, mantikli analiz yapabilen biriyseniz evlilik adina olumlu katkisi olan birsey. ama tercih meselesi, bu konuda hassasiyeti olanlari da anlayabiliyorum. benimki oneri degil tecrubemi paylaştim sadece suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…