- 28 Ekim 2016
- 153
- 156
- 18
- Konu Sahibi Firstnight
-
Sizin tavriniza bagli ona sinirlendiginizi degilde uzuldugunuzu belli etseniz odun degilse yavas yavas vazgeçecektirMerhabalar, erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti. İkinci mesele gerçekten sinirlerimi zıplatıyor. Benim yanımda argo konuşma diyorum. Bir şeye sinirlendiği zaman konuşuyor. Yani bana söylemiyor ama olaya söylüyor işte ya da birine. Erkek arkadaşın ya da kankan değilim yapma diyorum sinirliyken oluyor diyor. Bugün yine aynı şeyi yaşadık. Görüyorum ki bir şeyleri konuşarak anlatamıyorum çözemiyoruz. Ne yapayım ben şimdi? Nasıl engel olurum buna?
Ben söýleyeyim. Engel olamazsınız. Olamıyoruz. Olamayacaģız. Huylu huyundan geçmiyor.. ya o şekilde kabul edeceksiniz ya da yol yakınkeb döneceksiniz..Merhabalar, erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti. İkinci mesele gerçekten sinirlerimi zıplatıyor. Benim yanımda argo konuşma diyorum. Bir şeye sinirlendiği zaman konuşuyor. Yani bana söylemiyor ama olaya söylüyor işte ya da birine. Erkek arkadaşın ya da kankan değilim yapma diyorum sinirliyken oluyor diyor. Bugün yine aynı şeyi yaşadık. Görüyorum ki bir şeyleri konuşarak anlatamıyorum çözemiyoruz. Ne yapayım ben şimdi? Nasıl engel olurum buna?
Ne acı ki burada bile kendi hemcinslerimiz tarafından çeşitli imalarla hakaretlere maruz kalınıyor. Üstelik birde gülüyorsunuz, tebrik ederim oov çok büyük bir laf söylemişsiniz.Sen cadde karısı mısın?
:))
iyi iste ne oldugunu görmüssün sutla gitsinMerhabalar, erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti. İkinci mesele gerçekten sinirlerimi zıplatıyor. Benim yanımda argo konuşma diyorum. Bir şeye sinirlendiği zaman konuşuyor. Yani bana söylemiyor ama olaya söylüyor işte ya da birine. Erkek arkadaşın ya da kankan değilim yapma diyorum sinirliyken oluyor diyor. Bugün yine aynı şeyi yaşadık. Görüyorum ki bir şeyleri konuşarak anlatamıyorum çözemiyoruz. Ne yapayım ben şimdi? Nasıl engel olurum buna?
Dilsiz uşak ne ayol?Ay ne ufak tefek seyler valla can sıkmaya değmez.
Bir tane dilsiz uşak al, iş kıyafetlerini ona assın.
Adamın konusmasına da karışma yani ne oluyor argo konusuyorsa anlamıyorum.
Mahalle karısı derken ?? Kimi neyi asagiliyorsun? Sen kimsin ? Padisah kizi falan mi ?? Karşıt gorusluler diyebilirsin.mahalle karısı nedir. Ben senin gibileri daha dar beyinli görüyorum. İnsan iki defa düşünüp bi defa konuşmalı ki medeni olsun.Kesinlikle çok iyi bir şey aynı evde yaşamanız.
Bak ne güzel, olumsuz taraflarını görüyorsun.
Ama şimdi burayı mahalle kadınları basar ve seni yargılar. Diyim ben.
Ay ne ufak tefek seyler valla can sıkmaya değmez.
Bir tane dilsiz uşak al, iş kıyafetlerini ona assın.
Adamın konusmasına da karışma yani ne oluyor argo konusuyorsa anlamıyorum.
Mesela kırk kere kapının arkasına günlük giydiğin şeyleri asma oraya dış kıyafetleri asıyoruz dedim. İşe giderken giyeceklerini asıyormuş. Anlaşamadık gitti.
Dilsiz uşak ne ayol?
Gerçekten bir insanın küfürlü konuşmasından rahatsız olmaz misin ? Böyle rahat olmak isterdim. Anında soğuyorum karşı taraftan .
Sen de kullandığın için mi seni etkilemiyor , yoksa kullanmıyorsun ama takmıyorsun bu tur şeyleri mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?