Ek olarak kendisi benim yıllardır tanıdığım çocuklarınaTesekkur ederim ya. Sizin gibi insanların olması ne güzel. Öğretmeniz diye insanlar artik özel hayatımıza da burnunu sokmaya başladi. Hayatında kaç öğretmen tanidiysa artik. Hepsi sezen cumhur Önal zannediyor bizi. Hicbir şeye sinirlenmeyelim, kizmayalim ağzımızı acmayalim vs. En ufak bi tartışma çıksın " yaauvvv bi de öğretmen olacaksın cık cik çık"
Hayır mecbur değil dedin ya. Mecburiyet konusjnu açarsak konu hayati yerlere kadar gider. Ben zaten adamdan böbreğini istemedim. Uç bir şey istemedim. Herkes rica etti. Ölmezdi yani yardim etseydi. Buna vicdan diyoruz. Kelime anlamını biliyorsundur ama içeriğini bilmediğinden eminim.hayati konularla bunu kıyasladığınıza göre pek de anlaşabileceğim bir insan değilsiniz.
insanlığınıza hayran kaldım.
dışarıda başına gelen olaydan bahsediyor konu sahibi.Siz tanımadığınız biri ile ilgili Nasıl bu yargıya vardınız mesela hayatında kaç öğretmen tanıdığına dair? İnanın hayatında çok öğretmen tanımıştır evvela iki yavrusunu da Aslan'lar gibi tek başına büyütüyor sizden çok fazla öğretmen tanıdığı aşikar
Ve evet ben de arkadasım gibi öğretmenlerin seçilmiş insan ve öğretmenliğin özel meslek olduğunu düşünürüm hata mı yapıyoruz?
Elbette ağzınızdan çıkanlara istinaden "bir de öğretmen olacak" yakıştırması yapılır
Misal bu yorumunuz için ben yaptım mesela
Genç imamlar rahatsız. Anlama sıkıntıları olan insanlar da rahatsız. Bak güzel kardeşim. Kart büyük bir meydanda kaybolmadi. Siteden biri almış. Burda hemfikiriz. Yani adam insanlik yapmayı tercih etseydi kart belki de elime geçerdi. Ha kartı birinin aldığından emin olmam, ya da büyük bir yerde caldiririm. O zaman tamam. Ki zaten güvenlik görevlileri önerdi imama rica edin diyemBirşeyiniz kaybolduğunda yada çalındığına ya polise gidersiniz ya bankaya imama değil. Adam mecbur değil onun görevi hiç değil biraz adap saygı öğrenin babanızın camisi değil.
Ben de sana biraz vicdan ve sağduyu diliyorum.
konuda böyle bir şey yazmıyo zaten. yorumcuların sürekli böyle bi ikazda bulunması garip. kaç yaşında insan, iş yerinde ya da dışarıda nasıl davranacağını kendisi bilir. sadece sinirle açmış konuyu.Ayrıca kimse sana öğretmen olduğun için dadilik yap demiyor
Mahalle ağzı tarzı konusmaya sahipsin mümkünse bunu çocukların yanında da yapıp kötü örnek olma demek istenilen bu
Ne laf anlatiyosun ki bu insanlara. Arkadaşımız öğretmenlik şartlarından haberdar değil. Aldığımız 3 kuruş maaş. Zilyon sikintiyla ugrasiyoruz.ama öğretmeniz ya hicbir şeye özel hayatımızda bile sinirlenmeye hakkımız yok. Robotuz.dışarıda başına gelen olaydan bahsediyor konu sahibi.
sınıf ortamından bahsetmiyor. dışarıda herkes insan bacım.
yardım etmedi diye, başından def etti diye madalya takmalıydı demekki.
Ek olarak kendisi benim yıllardır tanıdığım çocuklarına
Okul dışında getup eğitiminden tutun da etüd ve satranç gibi pek çok kurslar almış eğitime son derece önem veren bir annedir
Siz tanımadığınız biri ile ilgili Nasıl bu yargıya vardınız mesela hayatında kaç öğretmen tanıdığına dair? İnanın hayatında çok öğretmen tanımıştır evvela iki yavrusunu da Aslan'lar gibi tek başına büyütüyor sizden çok fazla öğretmen tanıdığı aşikar
Ve evet ben de arkadasım gibi öğretmenlerin seçilmiş insan ve öğretmenliğin özel meslek olduğunu düşünürüm hata mı yapıyoruz?
Elbette ağzınızdan çıkanlara istinaden "bir de öğretmen olacak" yakıştırması yapılır
Misal bu yorumunuz için ben yaptım mesela
Takan kim bu kaprislileri allah aşkına. Ne derse desin.konuda böyle bir şey yazmıyo zaten. yorumcuların sürekli böyle bi ikazda bulunması garip. kaç yaşında insan, iş yerinde ya da dışarıda nasıl davranacağını kendisi bilir. sadece sinirle açmış konuyu.
ne kadar yüklendiniz yaa.
aynen. öğretmenlerin sinirlerinin alındığını sanıyorlar. dedim ya insanlara laf anlatmak zor. bir de öğretmenden hoş görü beklerler. çocuklara gösterilir hoşgörü. doğruyla yanlışı ayırt edebilene değil.Ne laf anlatiyosun ki bu insanlara. Arkadaşımız öğretmenlik şartlarından haberdar değil. Aldığımız 3 kuruş maaş. Zilyon sikintiyla ugrasiyoruz.ama öğretmeniz ya hicbir şeye özel hayatımızda bile sinirlenmeye hakkımız yok. Robotuz.
+1ben konu sahibine hak verdim bende sayardım yahu kredi kartım kaybolmus biri almıs gitmis yardım edebilcek durumda olanlar etmiyorsa sayarım..
Tamam arkadaşım. Bundan sonra özel hayatımda nasıl davranmam gerektiğini öğrenci velilerine soracagim. Ya ben sinirli biri olabilirim. Ama manyak miyim da kendi is hayatımda çocuklara bunu yansticam. Birçok öğrencim oldu. Özel ders de verdim. Öğrencilerim bana tapar. Sen atiyorum bankacisin ben sana diyor muyum sen simdj müşterilerine de boylesindjr lütfen kendine Gel diye. Ne sacmaladin ya. Artik komiklesme lütfen.Çok teşekkür ederim arkadaşım..
Öyle güldüm ki hayatında kaç öğretmen tanıdı ki demelerine..
Benim hakkıma girdiler farkında değiller..
Şimdi aynısı bana da söylenecek bilmeden etmeden diye ama..
Ben sadece kimseye hakaret etmeden konuşmaları gerektiğini söylüyorum..
Ve böyle konuşanların kimlere örnek olduklarını hatırlatmalarını istedim..
konuda böyle bir şey yazmıyo zaten. yorumcuların sürekli böyle bi ikazda bulunması garip. kaç yaşında insan, iş yerinde ya da dışarıda nasıl davranacağını kendisi bilir. sadece sinirle açmış konuyu.
ne kadar yüklendiniz yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?