Bazı kadınlar neden evli adamla bile bile birlikte olurlar ?

Evlı erkege 'evet' diyen kadın da 'karısı var ama bana asık, en guzel benım' kompleksi olabilir. Adamın prenses gibi guzel karısı var, patatese benzeyen kadınla kacamak yasıyor. Patates kendını prenses sanıyor.

Peki evlı erkegın mantıgı ne, dunya guzelı karısı varken patatese gitmek?
İkisi de ıgrenc.

yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
Maddi çıkar için
Midesizlerdir
Yüzünün astarı yırtılmış dedikleri kadar hayasız utanmazdırlar
Kendisine saygısı yoktur
Bencildir
İnsan yerine koyulamayacak her özelliğe sahiptir bu tiplerle konuşup korkutup uzaklaştıramazsın da hiç kimseden çekinmezler zaten utanma diye bişey olmadıgından kimseden çekinmez kendine saygısı olmadıgı için kim ne düşünmüş onun hakkında ne konuşmuş umursamaz bile şahsen aynı tipin kat kat fazlası ile mücadele ettim anladım ki konuşulan laf yapılan şeyler tamamen anlamsız bu tarz insanların karakter yoksunu oldugundan virüs gibi yok olması imkansız Bi hal alıyor evli adamı geç babamla ilişkisi var kendisi aynı zamanda amcamın karısı düşün yani nasıl bir edep haya yoksunluğu nasıl bir pislik iki kardeşin arasında dönüyor 3 çocugu var hemde amcamdan en büyüğü 6 yaşında bu çocukların acıyorum ve tiksiniyorum böylelerinden buna babam olan..... Da dahil o da masum degil kadın neyse erkek de aynı bunun cinsiyeti yok yani insana kendine saygısını kaybedince her b.ku yiyebiliyor
Not başınıza böyle birşey gelirse mücadele edip konuşmaya falan çalışmayın bir söz vardır "b#kla kavga edilmez kazansan bile b#ka bulaşmış olursun diye" bu tipler aynen böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…