- 25 Ekim 2018
- 3.983
- 7.157
- 158
- Konu Sahibi EflatunBarbie
-
Bi sey sorabilir miyim? Bdv nedir ? Bugün o kadar cok okudum ki bunu merak ettim.Daha önce hic rastlamamistim..Aaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.
yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
İnanmasınlar.Simdi bu tipler de hic mi suc yok elbette var da asil suclu o evli erkekte. Yani kocada. Yuz vermese yuz bulabilir mi?
Genelde de karsi tarafa bu pislik kocalar evliliginde mutsuz oldugunu, esiyle yataklarini ayirdigini, cocuklar icin katlandigini, ailelerin zoruyla evlendirildigini, karisini sevmedigini, bosanmak uzere oldugunu...gibi yalanlar soyluyorlar. Bu salak kadinlar da inaniyor... oyle oldugunu sanip adamin bosanmasini bekliyor bir de...
Kesinlikle evli adamın psikolojisi ile aynı bozukluk bence deKaraktersiz olduklari icin , nasil ki evli adamlar da karilarini aldatacak kadar karaktersizse beraber olduklari kadinlar da oyle
Cok fark yok yani aralarinda
Haklisin da bu tipler oyle arsiz oluyor ki. Kocan beni seviyor anlamiyormusun cekil aradan bile diyebiliyor. Birbirlerini cok seviyorlarmis. Kalbe laf mi gecermis.. miş miş de miş miş iste... Bu arada ben de aldatildim bosandim bana neden kizdigini anlamadim. Bu adamlar 5 para etmez de onlarin buldugu da oyle zaten.İnanmasınlar.
Memlekette adam mı kalmamista evli adamın boşanmasını bekliyorlar?
Eşini aldatan erkeğin ne olduğu belli zaten de kadınların evli erkekler tarafından kandırılan, aptal tarafa konulmasını da asla doğru bulmuyorum.
Bal gibi ahlaksız ve karakter yoksunu olduğu için evli erkeklerle birlikte oluyorlar.
Aaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.
Yok ben size kızmadım, hikayenizi yorumlarınizdan az çok biliyorum, yanlış anlamayın lütfen :)Haklisin da bu tipler oyle arsiz oluyor ki. Kocan beni seviyor anlamiyormusun cekil aradan bile diyebiliyor. Birbirlerini cok seviyorlarmis. Kalbe laf mi gecermis.. miş miş de miş miş iste... Bu arada ben de aldatildim bosandim bana neden kizdigini anlamadim. Bu adamlar 5 para etmez de onlarin buldugu da oyle zaten.
Cunku bizler burada mantikli yorumlar yapmak zorundayizAaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.
Milena haklısın ama aldatılmış kadın diğer kadına en ufak olumsuz birşey söyleyemiyor burada, neymiş muhatabı esiymis, kendisi bilmiyor sanki bunu.Cunku bizler burada mantikli yorumlar yapmak zorundayiz
Aldatilan bir kadinin konusunda , konu sahibi gaza gelip kocasinin sevgilisini bicakladi biliyor musunuz?
Burada aldatildim diye konu acan kadina gaz verip , evet kadini git paracala demek ne kadar dogru?
Tabi ki aldatan adam suclu , tabi ki bir insan kocasina hesap sormali , bu demek degil ki beraber oldugu kadin puru pak , adam nasil bir yavsaksa kadin da o kadar yavsak
Hatta bu kadinlara neler dedigimizi forumda arama yaparak bulabilirsiniz , misal evli bir adamla beraberim basliklarini bulup okursaniz kimse o kadina bravo demiyor , herkes girisiyor kadina
Ama bir kadin aldatildim diye konu açıyorsa mantikli olan kocasina karsi yapacaklarini soylemektir , ordaki kadinin konuyla hiçbir alakask yok
Ya ben sizi anliyorum. Haklisiniz. 7 sene once bu foruma o acilarimla ilk katildigimda ben de sizin kafanizdandim. Ama sunu anladim ki bu tip pislik adamlar icin Ayse olmasa Fatma olacak. Yani ille biri olacak. Kimi tutturursa. Kizlarimizda hic mi hata yok. Tabi ki var ama adam daha da suclu. Bu adamlar bir de tuzagina dusurup kendine asik edene kadar evli oldugunu bile soylemiyor. Genelde de baba sevgisi gormemis ya da boslukta olan kizlarimizi seciyorlar. Ya da sirret mi sirret tipleri buluyorlar. Sirret tiplerle ugrasilmaz da diger sevgi acligi ceken kizlar adamin evli oldugunu ogrenince genelde birakiyorlar eger karakterleri guclu ise. Kimi de ayrilamam cok seviyorum ayrilmaya cesaretim yok modunda geziyor iste. Benimki sirretti. Bosanma davasi acildigini ogrenince is yerinin ortasina gecip gobek atmis mesela.Yok ben size kızmadım, hikayenizi yorumlarınizdan az çok biliyorum, yanlış anlamayın lütfen :)
Bu şekilde evli erkeklerle birlikte olan kadınlarin aptal, kandırılmış, tek suçlu evli olan tarafmıs gibi gösterilmesine gibi gösterilmesine sinir oluyorum da , sizin yorumunuzu okuyunca hararetlendim sanırım, sizden bağımsız genel firkimi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?