- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.004
- 798
- Konu Sahibi EflatunBarbie
-
Sunu da soyleyim. Bazen de bizde olduvu gibi adamin parasi icin adamla olanlar var. Bu tipler icin evli olup olmamasi onemli degil. Isinde iyi bir konumdaysa, kazanci da iyiyse onun icin bu yeterli. Hayatinda gormedigi hediyelere de boguluyorsa, ozel soforu bilmem iste hayalinde bile yasayamyacagi bir hayati adam yasatiyorsa adamin evli olmasi onu ilgilendirmiyor bu tipler icin. Oyleleri de var. Hani mesela bir unku muteahhit vardi soyadini aklima getiremedim. Ali bilmem ne. Adam evli ve kizi yasinda sevgilisi var. Utanmadan bir de gazetelerde sevgilisiyle fotograf cektiriyor. Evgilisinin umurunda degil adamin evli olup olmamadi. Cunku o yasadigi hayata bakiyor.Yok ben size kızmadım, hikayenizi yorumlarınizdan az çok biliyorum, yanlış anlamayın lütfen :)
Bu şekilde evli erkeklerle birlikte olan kadınlarin aptal, kandırılmış, tek suçlu evli olan tarafmıs gibi gösterilmesine gibi gösterilmesine sinir oluyorum da , sizin yorumunuzu okuyunca hararetlendim sanırım, sizden bağımsız genel firkimi yazdım.
yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
Evli olan tarafın daha suçlu olduğu konusunda hemfikiriz zaten.Ya ben sizi anliyorum. Haklisiniz. 7 sene once bu foruma o acilarimla ilk katildigimda ben de sizin kafanizdandim. Ama sunu anladim ki bu tip pislik adamlar icin Ayse olmasa Fatma olacak. Yani ille biri olacak. Kimi tutturursa. Kizlarimizda hic mi hata yok. Tabi ki var ama adam daha da suclu. Bu adamlar bir de tuzagina dusurup kendine asik edene kadar evli oldugunu bile soylemiyor. Genelde de baba sevgisi gormemis ya da boslukta olan kizlarimizi seciyorlar. Ya da sirret mi sirret tipleri buluyorlar. Sirret tiplerle ugrasilmaz da diger sevgi acligi ceken kizlar adamin evli oldugunu ogrenince genelde birakiyorlar eger karakterleri guclu ise. Kimi de ayrilamam cok seviyorum ayrilmaya cesaretim yok modunda geziyor iste. Benimki sirretti. Bosanma davasi acildigini ogrenince is yerinin ortasina gecip gobek atmis mesela.
Onu bende dogru bulmuyorum tabi ki insan sinirini yansitirMilena haklısın ama aldatılmış kadın diğer kadına en ufak olumsuz birşey söyleyemiyor burada, neymiş muhatabı esiymis, kendisi bilmiyor sanki bunu.
Eşiyle boşanmayıp sadece kadına bilenenleri ayrı tutuyorum ama boşanma aşamasında yahut boşanmış kadında diğer kadına bir iki çift laf etme hakkına sahip olsun. O kadarına da müdahale edilmesini doğru bulmuyorum açıkçası.
Aaa ama siz Bdv'de ogrenmediniz mi? Masum evli erkeklere kancayi takankanlar daima bekar kadinlardir.. Evli erkekler daima sutten cikmis ak kasiktir. Bekar kadinlar genellikle evli erkeklerin donunu zorla indirip adamcagizlara tecav"z ediyorlar. Oyuzden evli erkeklere kizmamaliyiz.Aaa ama siz bdv'de öğrenmediniz mi?Erkektir karısına sadakat sözü veren.O yüzden bu kadınlara kızmamalıyız.Onlar bir söz vermedikleri için istedikleri erkeklerle beraber olabilirler.
Hele bi de kadın adamın evli olduğunu adam da kadının evli olduğunu bilip ilişki kuranlara ne demeli? Hatta daha da iğrençleşip biri saf karısına hazırlık yaptırıp diğeri saf kocasını yanına alıp birbirlerine oturmaya gitmelerine...yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
Benim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.Aaa ama siz Bdv'de ogrenmediniz mi? Masum evli erkeklere kancayi takankanlar daima bekar kadinlardir.. Evli erkekler daima sutten cikmis ak kasiktir. Bekar kadinlar genellikle evli erkeklerin donunu zorla indirip adamcagizlara tecav"z ediyorlar. Oyuzden evli erkeklere kizmamaliyiz.
Benim gorusum Iki tarafta suclu. Ama erkek daha suclu.
ay bence o sadece dizilerde vardır o kadarda olmaz yaHele bi de kadın adamın evli olduğunu adam da kadının evli olduğunu bilip ilişki kuranlara ne demeli? Hatta daha da iğrençleşip biri saf karısına hazırlık yaptırıp diğeri saf kocasını yanına alıp birbirlerine oturmaya gitmelerine...
Bıçaklamasın ama hastanelik eden var. Bence cok iyi yapmış. Saydirmak az olur bu durumda. Bu tip kadınlar ondan anlamazlar çünküBenim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.
Benim babamın sekreteri babamın evli olduğunu hatta kendi yaşında kızı olduğunu biliyordu ki kendisi de evliydi ve üniye hazırlanan oğlu vardı. Ama hiçbirşey onu durdurmadı. Durumuna haftasonu kocasıyla gittiği kafede çekilen fotoyu ömrüm notuyla paylaşırken haftaiçi babamla ofiste sevişiyordu.Evli olan tarafın daha suçlu olduğu konusunda hemfikiriz zaten.
Ama hepsi kandırılmış değiller, işi arsizlığa vuranlarin sayısı da oldukça fazla bence. Kuzenim de eşi tarafından aldatılıyormuş öğrendiğinde 6 aylık hamileydi, diğer kadın kuzenimin öğrendiğini duyunca bir sürü fotoğraf atmış, yatak odasına varıncaya kadar eşin beni seviyor benim yanımdaydı diye. Erken doğum yaptı,bir sürü sıkıntı yaşadı vs. bebeği 2 aylıkken de boşandı.
Yakinen şahit olduğum iki kişi daha var. Evli olan adamla birlikte olan kadınlar hiç masum, kandırmis gelmiyor benim gözüme gördüklerimden sonra. Bile isteye yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa.
Bence gözünüzü açın. Çünkü artık yuhh dediğiniz herşeyi yaşar olduk. Bu iğrençliği yapanlar benim adi babam ve adi sekreteri.ay bence o sadece dizilerde vardır o kadarda olmaz yabenmi çok safım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?