[
Toplum bir erkekle bir bayanın '' başbaşa '' kahve içmesini yemek yemesini genişlik olarak algılıyor sorun bu zaten . Başbaşa olduklarında sevişmiyorlar ki buna izin verildiğinde adı genişlik olsun sadece SOHBET ediyorlar .Buna geniş anlamını yükleyen bayanların çoğu da defalarca aldatılmalarına rağmen boşanmıyor bu genişlik olmuyor ''aile kutsaldır bölünmesin'' ya da '' fedakarlık '' oluyor . Değer yargıları çok karışık ben ciddi ciddi anlamıyorum . En iyisi ufak ufak kaçayım konudan :)
Ne alakası var? Eşimi de kadınlarla olması gerekenden fazla samimiyet kuracak GENİŞ kimseler arasından seçmediğim için Allaha şükür böyle bir şey başıma gelmedi. İnş. gelmez de. Allah kimseyi öyle bir yanlışa düşürmesin, ben affetmem onun adı da genişlik olur çünkü. Ama affedeni de kınamıyorum...Değer yargıları ekmeğe sürüp yenmiyor malum.
Benim gördüğüm de, bekarken coştur coştur erkek "dost ve samimi arkadaşları" ile kahveler içip yemekler yiyen kızlarımızın, evlenince hiç de bu ilişkilerini ve dostluklarını sürdürmedikleri. Madem aranızda öyle bir şey yoktu, herşey normaldi, evlenince ne oldu da değişti ilişkiniz?
Evli ya da ilişkisi olan bayan ve erkeğin, karşı cins dostu arkadaşı ile beraber sık sık baş başa kahve içmesini, yemek yemesini yakışıksız bulmak aldatılmış, sığ vs. insan düşüncesi değildir hanım efendi.
Size göre benim düşüncem SIĞLIKSA siz de GENİŞSİNİZ kusura bakmayın..
İyi sohbetler.