- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Ne anlatmak istedin burada?sevmeden evlenmem diyordum arkadaslarim olur mu güzel diyordu
Zaten buraya konu acmaktaki en buyuk amac bu. Evlenmek marifet degil ki , aksine kotu ise eger tam bir rezillik
Ne anlatmak istedin burada?
Bir de eşin illa öyle olacak diye bir şey yok.
Konu gereksiz geldi bana. Biz evliler boşanalım mı o zaman?
Evlenme o zaman.demek istedimki evlilik başli başlina problem iyi birsey gelmedi bana ..bu benim fikrim ...
Buraya derdi olan konu açıyor. Evliliği güzel gidenler olarak biz zaten evlerimizde mutluyuz. Siz niye burdaki evliliklere bakıp kısmetinizdeki adama küsüyorsunuz? :)
Niye bir süre sonra yalnız kalasınız ki? Annem babam hala çifte kumrular gibi. Dedemle babaannemde. Ben 3 yıllık evliyim, çok şükür sevgililik dahil 5 yıldır bi değilim olmadı. Olmak zorunda değil. Kocam benim ailem sonuçta.hayir küsmek degil arkadaslarim beni anlamiyor ...evlenmeyi düsunmememin nedeni bir sure sonra yalniz kaliyorsun zaten...biriyle mutlugunu acini paylasamiyorsan niye evli kalayim .... burdakileri gordukce şukur ediyorum
yahu burasi BDV yani bir derdim var
tabiki sorunlu iliskileri insanlarin derdini okuyacaksiniz
okumak istemiyorsaniz girmezsiniz olur biter
mutlu olan buraya ben cok mutluyum diye konu acmiyor ki?!
zaten evlenmek icin evlenmeyin , burda konu acan cogu kadin evlenmek icin evlenmis , cocuk yasta evlenmis , kendi ayaklari uzerinde duramamis vs vs
evlilik hayatin amaci degildir , asik olursunuz , beraber yaslanmak istersiniz , hayatin yukunu beraber cekmek istersiniz o yuzden evlenirsiniz
kendize bir amac edinin once , evlenmeyi sonra dusunursunuz
Niye bir süre sonra yalnız kalasınız ki? Annem babam hala çifte kumrular gibi. Dedemle babaannemde. Ben 3 yıllık evliyim, çok şükür sevgililik dahil 5 yıldır bi değilim olmadı. Olmak zorunda değil. Kocam benim ailem sonuçta.
size bunu soyleyen insanlar yoldan gecen biriyle de sevisebilir miymis bi sorsanizabakin anlamadiniz ... bdv basliklari dedim zaten ... ben zaten arkadaslarima icim isinmadi diyorum onlar isinirsin zmaanla evlen diyorlar...onlara artik kulak asmiycam diyorum
Evlilik başlı başına problem mi? Kardeş adı üstünde bir derdim var bölümü türkiyenin hatta yurtdışının dört bir yanından dertliler gelip konu açıyor. Mutlu mutlu yaşayıp giden de var kocasıyla çocuğuyla. Saçmaladınızdemek istedimki evlilik başli başlina problem iyi birsey gelmedi bana ..bu benim fikrim ...
Evlilik başlı başına problem mi? Kardeş adı üstünde bir derdim var bölümü türkiyenin hatta yurtdışının dört bir yanından dertliler gelip konu açıyor. Mutlu mutlu yaşayıp giden de var kocasıyla çocuğuyla. Saçmaladınız
Hayatta sadece bdvdeki kadınlar yok tatlım burda olanların bile nadirende olsa güzel evliliği var seninki biraz züğürt tesellisi olmuş :):)geçen atanamamam evlenememem diye bir başlik açmıstim...burayi okudukça evlenmeyi artik dert etmiyorum..sevmeden evlenmem diyordum arkadaslarim olur mu güzel diyordu ...tamamda bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum ... abimden biliyorum dişarida kibar içeride tam tersi ... tek başina kalacaksam niye evleneyim ? birde abim bazen istediklerini yapmayinca şimartmamak lazim diyr ..hani kocam ilgisiz diyorsunuz ya tepeme çıkar diye böyle davrandıklarını düşünüyorum ... yani ben dert diye dusunuyordum ama hayatimda bir problem eksikmiş şükür
Hayatta sadece bdvdeki kadınlar yok tatlım burda olanların bile nadirende olsa güzel evliliği var seninki biraz züğürt tesellisi olmuş :):)
Evlilik başlı başına bir dert cümlesi fiyakalı bir koca bulunca buhar olup atmosfere karışacak gibi duruyor ya hadi hayırlısıbu benim düşüncem katilmak zorunda degilsiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?