- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Buraya sorun yaşayan kişiler konu açıyor. Sorun yaşamayanlar ise sessiz duruyor veya sadece yorum yapıyor. Tahliliniz çok yanlış. Ama sırf evlenicem diye sevmediginiz bir kişiyle tabiki evlenmeyin. Şuan ulasamadiginiz cigere mundar demiş oldunuz resmen.geçen atanamamam evlenememem diye bir başlik açmıstim...burayi okudukça evlenmeyi artik dert etmiyorum..sevmeden evlenmem diyordum arkadaslarim olur mu güzel diyordu ...tamamda bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum ... abimden biliyorum dişarida kibar içeride tam tersi ... tek başina kalacaksam niye evleneyim ? birde abim bazen istediklerini yapmayinca şimartmamak lazim diyr ..hani kocam ilgisiz diyorsunuz ya tepeme çıkar diye böyle davrandıklarını düşünüyorum ... yani ben dert diye dusunuyordum ama hayatimda bir problem eksikmiş şükür
Senin konunun amacı bu zaten tatlım.israrla istediginize cekiyorsunuz neyse
Aynen burdaki konular insanı bayağı soğutuyor neler okuduk yani benim yaşımdakiler evlenme hayali kurarken ben burayı okudukça bekarlık sultanlık diyorumgeçen atanamamam evlenememem diye bir başlik açmıstim...burayi okudukça evlenmeyi artik dert etmiyorum..sevmeden evlenmem diyordum arkadaslarim olur mu güzel diyordu ...tamamda bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum ... abimden biliyorum dişarida kibar içeride tam tersi ... tek başina kalacaksam niye evleneyim ? birde abim bazen istediklerini yapmayinca şimartmamak lazim diyr ..hani kocam ilgisiz diyorsunuz ya tepeme çıkar diye böyle davrandıklarını düşünüyorum ... yani ben dert diye dusunuyordum ama hayatimda bir problem eksikmiş şükür
Geçen kızcağızın biri nişanlımla çok mutluyuz sinemaya gidiyoruz vs diye bir konu açmıştı, el birliği ile linç edildi burası bdv, bize ne diye.
burasi mutsuzlarin yazmasi gereken bir yer anladigim kadariyla .. bdvnin yanina mutlular yorum yapmasin yazsalar bari ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?