Size söz halki tanimamak ne demek . Her konuda boyle mi? Ben olsam asla be asla izin vermezdimHerkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Koymam. İlk eşine sözünü geçirememiş beyefendi seni uysal gördü herhalde.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Cok guzel bir isimmisZeynep
Neden çünkü onu annesi 9 ay karnında taşıdı ama sen bu bebeği 2ayda falan doğuracaksın dimi. Hayret bişey ya! Annesi kendisini doğurmuş ve kendi oğluna istediği ismi vermiş. Sen neden kendi çocuğuna istediğin ismi veremeyecekmişsin ki. Hem bir tek anne onda mı var sende topraktan mı bittin?Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Amanin,karadenizliÇok istiyorsan kendin doğur istediğin ismi koyarsın o zaman derdim.
Çocuğu doğuran annenin tasarrufudur isim koymak.Afkurmasın
Ben koymam şahsen. O zaman benimde annem var bende onu koymak isterim en iyisi mi farklı ama ikinizin istediği ortak bir isim olmalı.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?