İsim hakkı annededir nokta
Çok istiyorsan kendin doğur istediğin ismi koyarsın o zaman derdim.
Çocuğu doğuran annenin tasarrufudur isim koymak.Afkurmasın
Yoo dışlamıyoruz makul aklı başında bi baba zaten 9 ay karnında çocuğunu taşıyan eşine bırakır son kararı.Anamın adı olacak demez.Neden bu konuda babaları dışlıyoruz kimin güzel bir fikri varsa ortaya konur fikir birliği ile ortak isim konur
Ayrıca bu anne babada olmayabilir
Ay siz feministsiniz modaya uyayım :)Yoo dışlamıyoruz makul aklı başında bi baba zaten 9 ay karnında çocuğunu taşıyan eşine bırakır son kararı.Anamın adı olacak demez.
Çocuğa ismi anne baba koyar ayrıca.Fikir alınır sağdan soldan evet ama son karar babanındır o da tamam hayatım senin istediğin isim olsun demek şartıyla
Valla değilim aslında ama uyun gitsin banaAy siz feministsiniz modaya uyayım :)
Olabilir ama son karar annededir benceNeden bu konuda babaları dışlıyoruz kimin güzel bir fikri varsa ortaya konur fikir birliği ile ortak isim konur
Ayrıca bu anne babada olmayabilir
Bence diyorsan konu kapanır zatenOlabilir ama son karar annededir bence
ama öyle olmalı ki :)))Bence diyorsan konu kapanır zaten
Asla koymam.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Koydurma ilkine koyaymis cok merakliysa ama ilk esine sozu gecmemistir sana geciyor nazi herhalde.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Ben kendi ananemin adini koydum yaninda baska isimde koyduk ikisini birlikte kullaniyoruzHerkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Çok güzel isim ya gerçekten 2 kızıma da koymak istedim sonra vazgeçtimZeynep
Hem çocuklara büyülerin ismini koymak çocukta stres yaratıyormuş onun gibi başarılı olabilecekmiyim vb. koyulmamali kısacası
Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin uzun ömürlü olur inşallah.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
mahkeme karari ile degistirme isim ekletme hakkiniz var diye biliyorum.Kabul etmiyorum ama kendi bildiğini okuyup koyacak.Bu durumda ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?