Bebeği severken

fare derse bidaha ayni sana benzemeye basladi de o anlar denendi ve memnun kalindi sonuctan tecrube konusuyor

Zaten, kendi küçüklüğüne benzetip duruyor. Zerre alakası olmamasına rağmen hem de. Bakalım, bir daha diyecek mi? : ) Derse, buradan aldığım güzel cümleleri kullanmayı planlıyorum. : )

Hem bana gicik davranmasi hem de gicik bir kisilige sahip olmasi. Kayinvalidem de oyle. Gelir minnacik bebegi alir elimden, tam emmedi biraz daha emsin dememe kalmadan, ayagina koyup sallamaya baslar. Yavrum içtiği süt boğazına gitmeden kusar. Aldıklarında biraz dik tutun bari dememe rağmen ondan ona kusar durur bebek. Alıp sallamasındaki amaçta, sen isine bak. İs yap yani. Çocuğu sallaya sallaya mahvedecek yine gelip. Gorumce de bebegimi severken öyle bağırarak seviyor ki, ona da bu gelisinde, bebek korkuyor daha sessiz sev uyarisi yapmam gerekecek. Üç gün sonra burdalar ama bir ay onceden başladı sitresi. Annem, babam yok. Keske, böyle bir alternatifim olsaydı.

Arkadaşlar kusuruma bakmayın, konuyu başka yerlere çekiyorum ama doluyum ya.

Zaten, kendi küçüklüğüne benzetip duruyor. Zerre alakası olmamasına rağmen hem de. Bakalım, bir daha diyecek mi? : ) Derse, buradan aldığım güzel cümleleri kullanmayı planlıyorum. : )
bizimkide ayni kendine benzetiyor halbuki cocugun yanagindaki gamzesi bile benimkiyle ayni yerde icleri rahatliyo heralde kendilerine benzetince takilma bosver hepsi ayni :))

Sende ona “kara fatma seslenicem bende sana” demeliydin. Fare diye çocuk mu sevilir,bende olsam rahatsız olurum açıkçası.

Ben de sevmem bu tip lakapları onca güzel hitap sözü varken bebeğin kulağını güzel kelimelere alıştırmak varken ne gerek var bunlara bizde de cadı zilli falan diye sevmeye kalktılar ben direkt müdahale ettim yani neden prenses varken cadı densin mesela ben hassasım bu konuda gerçi baya ayrıca fare çok çok iticiy miş

Bende kedim maymuşum koca kafam diye seviyorum oğlumu. Çok hareketli bir bebek olduğu için kurtlu da diyorum arada

Bence de hiç hoş bir kelime değil. Ben de uyarırım yerinizde olsam. Güzel kelimelerin kökü mü kurudu? Fare de neymiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…