bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

şişt oglusum nereelerdesin :) aaaa burdaymıs içimdeymiş :) yemişim seni galıba severken yiyim dedim sende karnıma kactın hehehe :) anne ben nasıl oldum dersen bende böle söylerım artık :) kısa sürelı çözümde oolsa en azından cevapsız kalmaktan iyidir :) kuzucumm bugun bızım için güzel özel bir gün babanın dogum günü bugun... yıllara ragmen cok tatlı ve genc bir baban var :) sankı cok yaslıda daha 25e giriyor ve cok tatlı.. çikolata gibi baban var oglusum hergun ye ye bitmez tamam mı hergun ye sen onu :) yanaklarını kollarını kulaklarını :) kulaklarını demişken gecen gün kızdım ona git çatıda yat dedim oda dediki gecelıgımın boynu acık kulaklarımı fareler yerse dedi koptum resmen deli ya ben kızgınken benı güldürmeyı basaran tek erkek ve tek insan oda senın baban :) sewiyorum keretayı :) özledım bugunlerde onu işi gec bitiyor bu hafta o yuzdenn göremıyorum cokda konusamıyoruz telde o yuzden acaip özledim onu. artık bu hafta bıttıgıne göre görebılcem onu sende görceksın haliyle.. bir insanı sevmek işte böle kuzum yanımda yatsada gecelerı özluyorum onu ayrı kalsak noluruz kı :) sew olurmu oglum sende cok sew babayı hemde cok sew.. aslında dogunca sen secımını yapcaksın tabıkı tercıhını onu cok sevmekden yana kullancaksın :) cunku benım yegenlerım halacım halacım derken sımdı enıste diyor baska bişey demıyor :) cocuklar tamda babanın hastası cok ılgılenıyor sevıyor oynuyor onlarla.. canım ya herkese yetmeye calısıyor işte. işte böle oglum bu aksam kadır amcan mine ablan yasar amcan aysun ablan ve kardeslerın miraç buğlem ertugrulda bızımle bızım evde olcak baban için gelcekler oturcaz bişiler yıyıp cay içip sohbet felan filon :) annen yorulcak haliyle saglık olsun sen ıyı ol yeter. he babana taslı erkek yüzüğü aldık hedıye sevıyor onları o o yuzden dun aldıkya senle :) ne cabuk unuttun meleğim. :) ee takar artık babamız... senı de onuda cok sewıyorum oglum siz benım hayatımda en sevdıgım iki erkeksiniz :)

burdayım annecim korktuk demi hemde cok ne kdr zordu ve halada zor gunler babana catıda yat dedim gitti o bizi kırmamak ıcın nezarette yattı bir gece bır asır gibi geldı oglum.. içim hala yanıyor acımız buyuk dıyoruz ama karsı tarafa anneye babaya sabır versın RABBIM INSALLAH. hisssedıyormusun içimdekı yangını bilmiyorum ama baban hissedıyor bakısları bıle caresızce masumca vicdanı ile hesaplasıyor ama farkettırmek istemıyor iyiyim diyor sırf bız ıyı olalım dıye.. sudenaz adı sudenaz mış oglum cok tatlı bır kızmıs off cok zor ama kaza ve kadere inanamkadan baska caremız yok kı yavrum.. bende bir anneyım belkı daha kucagıma almadım ama bende anneyım benımde içimdekı can bende yanıyorum o anne gibi sabırdan baska birşey istemıyorum kuzum zaman herseyın ılacı tabıkı ama gecmek bilmiyor bugunlerde.. ınsallah buda gececek. :2:

oglum kendıme gelmek istiyorum :/ bende toplanmak istiyorum bırseyler yıyıp senıde beslemek istiyorum ama bogazımda düğüm gecmıyor gitmiyor.. iş yerınde oturdukca o gun aklıma gelıyor cumaretsı günü bir sıkıntı vardı yıne işten erken saatte cıkıp gittim belkı babanı görürüm diye görüştük kola girdim gezdık eve bırseyler alcaktım para verdı yanımdan ayrıldı sonra yenıden aradı sankı benımle konusmak istercesıne konustuk aradan yarım saat gectı ve kaza olmus bilseydım bırakırmıydım ilahi takdir tabıkıde ama ya bilseydım gitmezmıydım gözü kulagı olmazmıydım RABBIM BABANADA O AİLEYEDE SABIR VERSIN INSALLAH dua etmekden baska yol bulamıyorum kendıme RABBIME SIGINIYORUM EVLADIM o biliyor içimi o görüyor insallah zamanla gececek oğlum yeterkı sen ıyı ol sanada bırsey olursa baban kendını daha buyuk suclu konumuna koyar benım yuzumden oldu der ama beslenemıyorum yemek yıyemıyorum

Ahh canım noldu?

eşim kaza gecırdı buyuk otobuslerde arabamız var onda söförluk yaparken bır kız cocugu hıc beklenemedık mucızevı bır sekılde lastiğin altında kalmıs eşimde hata bulunmadı ama yınede ınsan üzülüyor o evlat için cocugun komsusu olan kadın ifadesınde şöförde suc yok diyor olanlara sahıt tabıkı de ama insan üzülüyor atlatıcaz ınsallah RABBIM yardımcımız olsun ınsallah.

oglummm siz babayla dün gece uyuyamadınızmı bi tanem. birbirinizi mi sevdınız saatlerce ben uyurken.. senınle konustugunu hıssettım ama yorgunlukdan gözlerımı acamadım yatmadan senı sevmıstı oglum ayrı düştük bulusalım demişti nerden bileyim ben uyurken senınle dertlesecegını saatlerde hareketlerını dınleyecegını senınde haraketlı oldugunu hıssetttım ama uyanamadım oglum yorgundum demekkı sen babaya arkadas oldun dun gece aferın sana bı tanecim. o bizim çınar ağacımız ALLAHIMIZDAN SONRA GELEN İLK KİŞİ O OGLUM o bizim evımızın reisi bi tanem iyki basımızda o var cok sukur.. bugun daha ıyıyım annem yıyorum en azından senın ıcın ve toparlanıyorum diğer anne babanın iyi oldugunu toparlanmaya calıstıgını duydukca ıyı oluyorum ordan hep ıyı haberler almak mutlu edıyor benı yeterkı herkesın acısı tez zamanda dinsin meleğim cok zor bılıyorum hemde cok zor kolay değil ama RABBIMIN sınavı bıze bu oglum bızım ne olacagımız ne görecegımız bellı bile değil insallah daha buyuk acılardan saklasın her iki tarafıda.. senı bıze bagıslasın ınsallah.. senı sewıyorum meleğim babana dost arkadas evlat olabıldıgın ıcın benım oldugun ıcın sevıyorum senı oglum..

Büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm. Can kaybı olmadıktan sonra kazanın etkileri inş kısa zamanda geçer. Kendinize ve bebeğe dikkat edin.

sudenaz öldü o gun hastanede öldü ne yazıkkı keske yasıyor olsaydıda yanında olsaydık.. bitmiyor dinmiyor gun gectıkce acısı buyuyor içimizde. oysa tam aksi biter sanıyorduk diner dıyorduk hepımızde bı agrasiflik bi yol sapıtma bı cıkmazlık karısık hersey RABBIM YOL GÖSTERSIN INSALLAH BIZLERE AİLEYE SABIR VERSIN INSALLAH

"İnancımız bizi diri tutuyor evladım...
Sonra sabır, sabredeceğiz....
Allah sevdiği kula azap etmez, ona sıkıntı verir ve sabrettirir...!''

RABBIM SENI BİZE BAGISLASIN INSALLAH SANA GELECEK ZARAR BANA GELSIN INSALLAH YAVRUM.. ömrümden alıp ömrüne versın ınsallah.

biz şükrettiğimiz sürece mükafatlandırırız oglum biz Elhamdülillah dediğimiz sürece zengınız biz yeterki ona sıgınalım oglum bır ınsan bır ınsana aksama kdr yardım edebilir dert ortagı olabılır belkıde gunlerde yardım edebilir ama kımse nefes aldıgımız süre kdr yanımızda olamaz yanımızda olacak tek kişi RABBİM dir yavrum kimseye sıgınma O na sığın oglum ınsallah öğrenıyorsundur içerde sabırlı olmayı sakin olmayı RABBIMIZİ .... insallah sana bırseyler verebılıyorumdur insallah.. unutma asla azap vermez sabretmemiz için dert verir dermanı da dualarımızdadır yavrum..

RABBIMİN EMANETİ diye seviyorum senı olgum.. O verdi senı bana yıne O alsın ınsallah meleğim. UNUTMA OGLUM damarımızda akan kan kadar yakın bize RABBİM.. SENIDE BABANIDA COK SEWIYORUM RABBIM SİZİ YANIMDAN BASIMDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH.

tatlım ne oldu öle yaa inan çok üzüldüm güzelim be rabbim hayırlısıyla bu olaydan kurtulmanızı,tez zamanda kendinize gelmeyi nasip etsin inş... herşey rabbimin elinde o bizim için ne yazdıysa bizlerde onu yaşıyoruz elbet vardır bundada bişey kendini üzme çok sende bi can taşıyosun beslenmeni ihmal etme rabbim o yavrunun ailesinede sabır versin inş allaha emanet ol cnm

saolasın cnm atlatıyoruz yavas yavas insallah.

oglum sen babanla bana mucızesin RABBIMIN HEDIYESISIN... bız senın sayende bırcok seyın ustesınden gelebılıyoruz kolaylıkla RABBIM BANA SABIR GUC VERIYOR bende sana sende babana :) oglumm benım canım mınık tekmelerın ile baglıyorsun en basta hayata.. anne acıktım dercesıne anne babayı öp diyorsun ya sabah :) işte böyle senınle iletişim kurunca deli diyor bana ama oda cok ssevıyor senınle konusup senı sevmemı.. ama babayı görunce sesini duyunca sıcaklıgını kokusunu hıssedınce hemen dogmak istiyorsun sanırım o yanımdayken baska oluyorsun o yokkken baska kıskanmıyorda değilim :)

bız oglumla uyucaz koyun koyuna dıyor ya deli oluyorum ::) hanı ben nolcam diyorum senıde severız ya üzülme dıyor yerım ben sizi.. hayatım boyunca en guzel askları yasadıgım ıkı erkek COK SUKUR KI RABBIME SİZ VARSINIZ OGLUM BABAN VE SEN BENIM BU DUNYADA EN BUYUK VAZGECEMEZLİĞİMSİNİZ... cok sukur..

RAHAT olmak lazım, Fakat DUYARSIZ değil...AÇIK SÖZLÜ olmak lazım, Fakat EDEPSİZ değil. RABBIME EMANETSIN YAVRUMM...

nasılsın oglum ıyımısın?? ben senın tekmelerın oldukca cok cok ıyıyım hamd olsun.. ama sen anneyı acıtmıssın gece oglumm sol kaburgamı kaldırmıssın acıyor annecım deli kuvvetı mı var sende :) sewınıyordum benım oglum cok guclu tekmelerı cok delici diye ama sen fazla guclusun sanırım yınede masallah demek ıstıyorum ama su kaburga acısı bi dinse istiyorum bır haftadır agrısı vardıda sabahtan berıde acısı var meleğim. sabah senle konusurken oglum sen naptın dıyorum cılız cılız tekme atıyorsun kızma anne dercesıne hadı nasıl kızılır bu miniğee hıı yanımda olsan yerdım senın o patilerini i:)

sewiyorum senı oglum hemde cok... dualarımda dilimde gönlümdesin meleğim babanda cok sewıyor senı RABBIME EMANETSIN YAVRUM..

cok hos bir sekilde yaziyorsun . ne iyi ettin de bebeginle konusa konusa geciriyorsun günlerini. cok takdir ettim.
Ben de insallah bebegim olsun istiyorum. insallah benimde bir bebegim olur. Henüz herhangi bir problem yok bizde.
ama bakalim kismet. Allahim bilir en iyi zamanini. Konunu bastan sona okudum hergünde takip ediyorum.
Esinin kazasi da etkiledi beni cok. Umarim atlatirsiniz bir an önce zor günleri.

Yazmaya devam et ben takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…