bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

ümidini ne olursa olsun kaybetme eger az da olsa bebegın olma şansın varsa bır mucizedir YARADANIM kollarını bos bırakmaz insallah... bende zamanında anne olacagım zamanı dusunemezdım kucuktum kendıme uyduramazdım ben cocugum derdim ama zamanla ınsan ıstıyor sımdı belkı ümit etmekden korkuyorsun ümidim umudum yıkılacak dıye ama kokrularımızı yenmezsek her zaman 1-0 yenık baslarız hayata... RABBIM HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN SANADA BİZEDE...

weee arkadaslar ben hala adet olamadım böyle olamadıkca sinir küpü oluyorum acaba bitkisel bırseylermı içsem ki

hekime danışmadan içme bence. bazen bu tarz bitkisel kürler vb. kullanılan şeylerin faydadan çok zararı olduğunu belirtiliyor..çoğu kişide bu yüzden fayda yerine zarar veriyor kendine... hafif sakinleştirici şeyler içebilirsin bence.. belki fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak iyi gelebiliyor bazen...
allahsabır versin...

sanırım kan pıhtılasması etkılıyor benı bakalım bebeaspirini insallah fayda gösterır 4 kasımda randevum var doktora doktor cok ıyı burdakı en ıyı doktor oldugu için hep dolu oluyor

suan bıraz cok karısık oldugumu hıssedıyorum kan pıhtılasması bölümünde yazılanları okuyorum da iğne oldugu halde bebegını kaybedenler var umutsuzluga kapılmak istemıyorum ama ınsan bır endıse duyuyor ve ben hala adet olamadım :S ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN İNŞ.

Kızlar bir kaç gündür yoğunluktan yazamadım.Benim umuda 22 var canım.Hastalandım ve bir sonraki günü iple çekiyorum.Ben 29 yaşındayım 30'a buçuk var :)))Hepinizin ablasıyım yani:))İstanbuldayım ve bende bir şirketin muhasebesine bakıyorum.

cnm bende folik asit ve coraspirin kullanıyorum.Ve gerçekten çok faydasını gördüm.Adetlerim artık sancılı olmuyor.Birde doktorum başka ilaç kullanmamı istemiyor.Grip oldum günlerce ıhlamurla idare ettim.Başım çatlasada ağrı kesici kullanmıyorum.Sende başka ilaçlar kulllanma.Hatta dişimi çektirmem lazım onun içinde kan sulandırıcıları bırakmam lazım ama bebeğim için bırakamıyorum.Onun için ben herşeye razıyım.Ağrı da çekerim acıda,yeterki o gelsin...

weee arkadaslar ben hala adet olamadım böyle olamadıkca sinir küpü oluyorum acaba bitkisel bırseylermı içsem ki
Bence doktoruna danış canım.geçen sene 1 hafta gecikmişti benim tabi ben mutluluktan uçuyorum doktoru aradım hemen test yaptır dedi bi koşu gittim yaptım.Tabii tek çizgi en fazla 5 ya da 10 dakika sonra hastalandım ve bu şekilde 2-3 kere oldu.O kadar kasıyoruz ki kendimizi kırmızılar gelemiyor.testte tek çizgiyi görüncede peşine geliveriyor.Biz ağustos annesi olucaz unutma bizim minişlerimiz aslan gibi gelecek.nasılsa 4 kasımda doktordasın ona danışmadan bitkiselde olsa hiç birşey alma canım...

evet dun evdeydım izin yapayım dınleneyım dedım ve dun kırmızıları gördüm :) ama bel ağrısı vardı kasık agrısı olmadı evet bebe aspirinin yaradıgı dogru cunku sancı olmuyor ayy ayy cok kararsısızım ya korkular basıyor bazen benı böle sankı olacakmı yapabılcekmıyım dıye acaba dıyorum zaman mı versem dıyorum bılemıyorum

aslında zamana bırakmak en iyisi ama yapamıyoruz işte.Bende bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm.Ama daha yeniymiş karnım büyümemiş.Arkadaşıma karnım büyümediği için hamile olduğuma inanamıyorum diyorum.sabah kalktığımda sanki gerçekten hamileymişim gibi hissettim.Ve bu duygu çok güzel bişeydi.Allah'ım rüyalarımda tattırdığı bu mutluluğu gerçekte tatmayı da nasip etsin inşallah.Ama ben senin korkunu anlayamadım cnm.Neyi yapabilecekmiyim diye endişeleniyorsun.

selam kızlar napiosunuz bakalım.. benim işler bayram öncesi die çok yoğun anca kendi telaşımdan vakit bulabiliorum.. kafama takıladı valla hülyacım bende anlamadım, bunca içten yazılar yazan sen yoksa kendini hamileliğe bebeğe hazır hissettmekte tereddütmü yaşıosun?? böyle düşünme cnm sakın.. allah hayırlı zamanda versin tabide, aklını bulandırma yani.. ıslakmavicim, sende inş bayram dönüşü hayırlı haberlerle gelirsin.. daha günün gelmemiş olcak sanırım ama hissedersin belki müjdeyi.. bayramda hiç giremem kızlar şimdiden hepinize hayırlı bayramlar nice bayramlar dilerim..

evet cnm bayram dönüşü günüm gelmemiş olacak daha yeni bittim sayılır ama bu ay hülyayla umutluyuz ağustos annelerin ağustos doğumlu bebişleri olacak bizim veletler Allah'ın izniyle:)))Bende bayram dolayısıyla çok yoğunum.Ancak çıkmadan girip şöyle bir göz atabiliyorum.Bende bayramda giremem.Şimdiden Bayramınız mübarek olsun.Bu mübarek günlerde de Rabbim bütün iyi niyetle dua eden temiz kalplerin dualarını kabul etsin.
Hülyacım ayrıca bugünkü doktor randevuna gittinmi bize yaz merakta bırakma.

merhaba arkadaslarım ablalarım yol arkadaslarım :) kafam bulanmsıı bır an çünkü iğne olupda bebegını kaybedener olmus okuduguma göre kan pıhtılasma bölümünde bende bıran korktum ama suan rahatım ıyıyım ve kararlıyım. doktora gittim sonucları gösterdim folic asit ve coraspine basladım dedim aferın dedi akıllısın dedi :) hamıle oldugunu öğrendıgınde gel dedi ve bır an mutlu oldum sankı :) ne bıleyım bır adım daha yaklasıyorum ona bır adım daha kuzuma yaklasıyorum.. bende gördüm bı kez kendımı hamıle ve eşim ruyamda karnımı sevıyor karnım 4 aylık gibiydi ve cok guzel bır duyguydu RABBIM TADMAYI NASİP EDER İNSALLAHH.. bır adım daha bır adım daha yaklastım ona :)

ayy ayy kuzummmm... bayram gelıyor bugun bayram kıyafetı aldım babana çorap aldım hehehe kuzum aldık birşeyler bır an hamıle kıyafetlerıne takıldı gözüm böyle senı özledim ben kuzum... baban bayramdan sonra bır bebek yapalım mı diyor tabisi dedim sen gec gelecegın zaman mesai yapacagın zaman bana yoldaş olur can olur dedim :) sevındım öyle sankı ben senın kokunu istedimm sankı ellerini öpmek senınle yatagımda sıcacık uzanmak istedim... bebeğim gel tamam mı hayırlısı ile sağlıklı gel bu ay bana müjdenile gell

selam canım doğru diyorsun herşeyde bir hayır vardır.öncelikle hep böyle umutlu ol bence umutsuzluk en büyük günah.Allah bizim için her zaman en iyisini düşünür.Herşeyin olması gerektiği bir vakit vardır.Bu arada kendimle ilgili küçük hikayem var.Ben de iki düşük yaptım bir tane de dış gebelik geçirdim.Tek tüpüm alındı sonrasında tedavilere rağmen üç sene kadar çocuğum olmadı.Bu arada dışardan üniversiteyi bitirdim.Tüp bebek için rapor çıkarttık rahim filmi çekildi öbür tüpümde tıkalıymış.Üstelk yaşımdan dolayı yumurtalık rezervlerimde azalmıştı.Neyse tüp bebek yaptırdık 2 embriyo koydular maalesef tutmadı.Ben artık aklımdan tamamen silmiştimki kendiliğimden hamile kaldım inşallah sağ salim kucağıma alırım.Lütfen hiçbiriniz umudunuzu kaybetmeyin...

14 AYLIK EVLİYIM ve 8 ayımız bu ama bu ayda umuudm tükendi çünkü yumurtam çatlamıyor.Pko hastasıyım be işin kötü yanı çocuk istemiyor eşim vetedavıe yanaşmıyor.
hamile haberi duymaya,birilerinin bana 'daha bebek yok mı tembeller 'demesi gücüme gidiyor tahamülüm yok b insanlara.
tek duam ALlah herkesin gönlüne göre versin,ya bana tedaviye gerek kalamdan bebek versin ya da eşim tedaviye ikna olsun.
nolur bana da dua edin galiba şimdiden yoruldum ,ağlamaktan helak oluyorum

Allah ıma bin şükür ki isyan etmekten korkuyorum gercekden öyle bir hal aldımkı düşüklerden sonra bunu anladım önceden neden ben derdim ve sımdı demeye utanır oldum daha neler var su hayatta hıc hamıle kalamayanlar ama RABBIM BANA o hamılelık duygusunu tattırdı bana o heyecanı verdı hıc hıssedemeynlerde hıssetsın ınsallah. senın adına da cok sevındım insallah RABBIM SAĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI nasip eder insallah hayırlı bir evlat olur.. cok duyuyorum tedavı olup olup sonrada tedavıyı bırakıp kendılıgınden hamıle kalanları cok duyuyorum cokda sewınıyorum senın gibi olanlar adına umudu bitenlere bır ışık bu.. RABBIM GÖNLUNUZE GÖRE VERSIN INSALLAH...

senın gibi hamıle haberı alınca içim burkulurdu ama artık onlar adına sevınen bırı oldum.. ne mutlu bana değilmi :) zamanı değilki henuz bebegımız yok demekkı böylesı daha hayırlısıymıs. RABBIM SANA BIR DERT VERMİŞ pko olmussun dermanı şükretmekde.. ben eşimin arkadasları karnı burnundayken onlarla oturdum gezdım ama hıc kem gözle bakıp neden demedım karınlarınıda sevebıldım ama basta değilsede zamanla alıstım.. yaslılar ee gelın bebek ne zaman gelecek hergun görse aynı kişi hergun sorar cekınmez ama ben hayırlı zamanda hayırlı bır evlat insallah derim onada AMİN DEMEK DÜŞER :d topluca dua etmıs oluyoruz belkıde bunların kabulu ile olur bir umut... canım umudunu yitirme hayata 1-0 yenik düşme sakın... sen ahiret için ugraski dünya senın peşine düşsün.. arkadasım eşinde ister daha erken bak 14aylık hayatnı yaşa stresi at sev sevil eğlen cos... ben zonguldak ereğliden kalktım taaa istanbllara boluya abant gölüne nerelere nelere gezmeye gittim evlılıgın tadını cıkardım stresimi attım suan pozitif bir insanım oldukca pozitifim. RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSİN İNSALLAH...

annesinin meleği bugun senın için bool bol dua topladım :) herkes bebek ne zaman dedi bende hayırlısı ile hayırlı zamanda dedim cemaat amin dedi:) soranları duaya tabi tutuyorum kuzum.. incitanem annecin hasta oldu bogazlar şiştii grip oldum canım.. ama baban ile her bayramın tadı damağımda kalıyor bana guzel bayramlar yasatıyor saolsun :) başımızdan eksik olmasın kuzum hep basımızda olsun insallah RABBIM ONA SAĞLIKLI SIHHATLI ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH... canım hayırlısı ile gel olurmu :) annecin beklıyor seni folic asit ile coraspine devam umut doluyum mutluyum senı düşünmek bile mutluluk verıyor cennet kokuluummm... sağlıkla gel inşallah...

kuzum annenın ateşi 41e cıkmıs doktor acile gittik dun gece baban ile doktor hemen cıkar hırkanı montunu dedi iki serum yedim baban benı gülsün diye maymunluk yaptı :) kıyamam ya bana bırsey olunca aklı cıkıyor cok üzülüyor.. cok şükür bebeğim şimdi iyiyim baban ilaçlarımı almaya gitti meyvede alacak daha ıyı olacam ınsallah.. :) ateşi 41e cıkmıs diyince baban diyorkı bebeği yapsaydık atesın düşmeden kesin erkek olurdu diyor birde serum yerken güldürüyor beni :) sende gel mutlu bır aile olalım olurmu meleğim.. senı cok sevıcez koruycaz sevgimizle senı yasatıcaz insallah... emin ol bu sevgi bollugu içinde su cevremde buyuyen coocuklardan cok daha şanslı olursun insallah.2 yıl oldu evlenelı ve bır gun bile evı terketme geregi duymadık cok cok cokşükür mutlulugumuzla senıde buyutucez ınsallah. hayırlı bır evlat ol emi yavrum.. sağlıklı bir evlat ol ilk kelimen ALLAH (S.A.V.) OLSUN İNSALLAH... HAYIRLI ZAMANDA GEL ... KOKUNA HASRET ANNEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…