- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
ne evliyim ne hamileyim ve ben de 27 yaşındayım ve kaç dakika oldu bilmiyorum bu başlığı okuyorum...allah hepinize gönlünüze göre versin... büyük ihtimal ben de çok sıkıntı çekeceğim ve sırf sıkıntı çekeceğim için bunları okuyorum.. ve aynı şeyleri yaşamak istemediğim için hiç çocuğum olacakmış düşüncesine bile girmiyorum..girmek istemiyorum... çünkü şu anki tıbbi teknolojiye göre öyle bir şansım olmayacak..(ya da çok az olacak) her ne kadar sözlüm her bebek gördüğünde yada bebek eşyaları gördüğünde bizim de olacak inşallah.. diye ümidini yitirmese de ben pek ümitli değilim.(ümit etmek istemiyorum)... ama size ve sizin gibilere allah sakinlik versin.. hiç ümidinizi kaybetmeyin... bir gün istedikleriniz olacak bu kadar emek boşa gitmeyecek eminim...allah size ve doğacak miniklerinize sağlık versin....
weee arkadaslar ben hala adet olamadım böyle olamadıkca sinir küpü oluyorum acaba bitkisel bırseylermı içsem ki
hekime danışmadan içme bence. bazen bu tarz bitkisel kürler vb. kullanılan şeylerin faydadan çok zararı olduğunu belirtiliyor..çoğu kişide bu yüzden fayda yerine zarar veriyor kendine... hafif sakinleştirici şeyler içebilirsin bence.. belki fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak iyi gelebiliyor bazen...
allahsabır versin...
kızlar şekerler selam..
gene kaynatmışsınız valla..şiddetli bi şekilde hülyanın hasta olmasını beliorum.. ıslakmavicim sende mi hasta olmayı bekliosun? öyleyse senide bekleyim..
bu arada kaynaşalım artık çalışıomusunuz ev hanımı mı? yaş kaç şehir neresi dimii ama?
ben çalışıorum muhasebeciyim.. 27 yaşındayım.. bide ankaradanım..
hepimiz aynı şehirde olsak keşke ne güzel olurduuu
cnm bende folik asit ve coraspirin kullanıyorum.Ve gerçekten çok faydasını gördüm.Adetlerim artık sancılı olmuyor.Birde doktorum başka ilaç kullanmamı istemiyor.Grip oldum günlerce ıhlamurla idare ettim.Başım çatlasada ağrı kesici kullanmıyorum.Sende başka ilaçlar kulllanma.Hatta dişimi çektirmem lazım onun içinde kan sulandırıcıları bırakmam lazım ama bebeğim için bırakamıyorum.Onun için ben herşeye razıyım.Ağrı da çekerim acıda,yeterki o gelsin...evet ya bencede kaynasalım 22 yasındayım 23e 2012 de gırcemde hıc giresim yok :) zonguldak ereğli merkez ve internet kafe işletiyorum kız öğrenci yurdunda abimin yeri ama teslim etti bana bende yanı.. valla bende şiddetle adet olmayı beklıyorum cunku göğüslerim cok fena gerildi dokunulmayacak derecede ve belım cok ağrıyor adet oldugum gun agrım kesılıyor ınsallah bıran önce olurumda diğer aya hazırlık yaparımfolic asit ve coraspirine devam 4 kasım da doktora cıkcam bakalım hayırlısı herseyın :) ıslak mavi adet oldu daha yenı :)ama umudunu yitirmedi
Bence doktoruna danış canım.geçen sene 1 hafta gecikmişti benim tabi ben mutluluktan uçuyorum doktoru aradım hemen test yaptır dedi bi koşu gittim yaptım.Tabii tek çizgi en fazla 5 ya da 10 dakika sonra hastalandım ve bu şekilde 2-3 kere oldu.O kadar kasıyoruz ki kendimizi kırmızılar gelemiyor.testte tek çizgiyi görüncede peşine geliveriyor.Biz ağustos annesi olucaz unutma bizim minişlerimiz aslan gibi gelecek.nasılsa 4 kasımda doktordasın ona danışmadan bitkiselde olsa hiç birşey alma canım...weee arkadaslar ben hala adet olamadım böyle olamadıkca sinir küpü oluyorum acaba bitkisel bırseylermı içsem ki
selam kızlar napiosunuz bakalım.. benim işler bayram öncesi die çok yoğun anca kendi telaşımdan vakit bulabiliorum.. kafama takıladı valla hülyacım bende anlamadım, bunca içten yazılar yazan sen yoksa kendini hamileliğe bebeğe hazır hissettmekte tereddütmü yaşıosun?? böyle düşünme cnm sakın.. allah hayırlı zamanda versin tabide, aklını bulandırma yani.. ıslakmavicim, sende inş bayram dönüşü hayırlı haberlerle gelirsin.. daha günün gelmemiş olcak sanırım ama hissedersin belki müjdeyi.. bayramda hiç giremem kızlar şimdiden hepinize hayırlı bayramlar nice bayramlar dilerim..
her şerde bir hayır. her hayırdada bir şer vardır. cok dogru bu cumle herseyde vardır bı hayır dıyorum artık ve duacıyım RABBIME sağlıgımız sıhatımız yerınde YARADANIM her gönülden hayırlısı ile isteyene versın insallah... her anne olmak ısteyene hayırlı evlat versın insallah... sizede gecmıs olsunn
selam canım doğru diyorsun herşeyde bir hayır vardır.öncelikle hep böyle umutlu ol bence umutsuzluk en büyük günah.Allah bizim için her zaman en iyisini düşünür.Herşeyin olması gerektiği bir vakit vardır.Bu arada kendimle ilgili küçük hikayem var.Ben de iki düşük yaptım bir tane de dış gebelik geçirdim.Tek tüpüm alındı sonrasında tedavilere rağmen üç sene kadar çocuğum olmadı.Bu arada dışardan üniversiteyi bitirdim.Tüp bebek için rapor çıkarttık rahim filmi çekildi öbür tüpümde tıkalıymış.Üstelk yaşımdan dolayı yumurtalık rezervlerimde azalmıştı.Neyse tüp bebek yaptırdık 2 embriyo koydular maalesef tutmadı.Ben artık aklımdan tamamen silmiştimki kendiliğimden hamile kaldım inşallah sağ salim kucağıma alırım.Lütfen hiçbiriniz umudunuzu kaybetmeyin...
14 AYLIK EVLİYIM ve 8 ayımız bu ama bu ayda umuudm tükendi çünkü yumurtam çatlamıyor.Pko hastasıyım be işin kötü yanı çocuk istemiyor eşim vetedavıe yanaşmıyor.
hamile haberi duymaya,birilerinin bana 'daha bebek yok mı tembeller 'demesi gücüme gidiyor tahamülüm yok b insanlara.
tek duam ALlah herkesin gönlüne göre versin,ya bana tedaviye gerek kalamdan bebek versin ya da eşim tedaviye ikna olsun.
nolur bana da dua edin galiba şimdiden yoruldum ,ağlamaktan helak oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?