- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
Eki Görüntüle 285949 sende gel kucagımızaa
Hülyacim,
yazilarini bastan sona okudum canim, Insallah Rabbim bu hasretle yanan kucagi bos birakmaz, dogru zamanda hayirli evlat nasip eder sana ve esine. Rabbim tüm isteyen dileyenlerin kucagini bos birakmasin insallah. Ayni seyleri yasamis biri olarak senin kayiplarindan dolayi duydugun üzüntüyü cok iyi anlayabiliyorum. Allaha sükür her serde bir hayir vardir deyip sabrettik. Sende lütfen moralini bozma, bil ki zamani gelmemistir daha.
Verende Rabbim alanda Rabbim, kimi kime sikayet edebiliriz ki degil mi? Cocuk fikrine cok odaklanip kendini cok strese sokma, kafani rahatlatmaya calis, bakarsin ki hic beklemedigin ummadigin bir anda Rabbim koyuveir onu karnina.
Dualarim seninle ve diger bebis isteyen kardeslerimizle. Allaha emanet olun - gecmekte olan bayraminizda mübarek olsun.
uzun zamandır giremedim bir türlü tam açıyorum bir iki satır yazıcam birden başım kalabalıklaşıyor.Kaç kere yazdım ama tam son anda kapattım.Neyse ki şimdi yine burdayım.son okuduğumda moralin bozuktu ama şimdi iyisin sanırım hülyacım.Hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme moralini yüksek tutki herşey yolunda olsun.Bebişin önce karnına sonrada kucağına gelsin.Bu ay ben umutsuzum aslında pek çalışamadık dersimize:)))doktorda normal dedi uzun zamandır çocuk istediğimizden olurmuş böyle şeyler.Gerçi şimdi durumlar düzeldi ama benim yumurtlama dönemim geçti.Neyse herşey Allah'tan Rabbim ol dese olur.Şimdilik bebişim dualarımda sonra karnımda olacak sonrada kucağımda Allah nasip ederse.Sende öyle düşün cnm sakın moralini bozma.
ben 2 yıl uğraştım bebek için ara ara senin yazılarını okuyordum benim de içim acıyordu cevap bile yazamıyordum,umudumu kaybetmedim bebeğim benimle 7 buçuk haftalık hamileyim şu an ve hiç görmediğim tanışmadığım birine, SANA çok içten dua ediyorum Allah ım sağlıklı evlat nasip etsin, artık acılarını dindirsin bir anne diyen olsun canım. ama son mesajını çok umutsuz gördüm biraz toparla kendini moral bozuk olunca hamile kalmak zorlaşıyor onu düşün.
canım rabbim en yakın zamanda dünyalar tatlısı bi bebek nasip etsin sana inş.. bak bu kadar insan senin için duacı eminimki birimizden birinin elbet tutar duası ... ben uzun zamandır bu siteyle haşır neşirim ve insanlar o kadar güzel dostluklar kurup öle güzel destek oluyolarki birbirlerine bende hamile kalmaya uğraşanlardan biriyim ve burada paylaştıkça huzur buluyorum zor olsada stresten uzak durmaya çalış eğer stres yaparsan daha zorlaştırırsın herşeyi ben olacağına bıraktım rabbime sığınıyorum sadece ... allah hepimizin gönlüne göre versin inş...
evet canım paylastıkca rahatlıyor ınsan bende onu farkettım bu foruma geldıgım gunden beri cevremde kımseye bırsey anlatıp sıkmıyorum burda yazıyorum çiziyorum rahatlıyorum :) herkesde benı dertsiz tasasız neşeli bırı sanıyor :) aman öyle sansınlar dost oldugu kadar düşmanda var etrafda.. canım hayırlısı ile senınde olur insallah. evet burdakı arkadasların duası ıle olur ınsallah. söyle birşey var. baska bırı senın için dua edıyorsa o daha makbul olurmus kendı ettıgın duadan cunku onun gönlü din kardeşi için dua edıyor.. insallah el birliği ile dualarımız kabul olurda her isteyen kardeşlerimiz anne olur insallah.
kesinlikle tatlım bırak hiç derdimiz yok bilsinler düşünsene hiç tanımadığın ömründe görmediğin ve göremeyeceğin bi kardeşin için ellerini açıp rabbine dua ediyorsun yani kabul olma şansı çok yüksek .. biz umudumuzu yüksek tutalım rabbimden hiç bi zaman umut kesilmez inş güzel haberlerimizide burada sevinçle paylaşırız en kısa zamanda .. senin BAT ne zaman cnm
bilmiyorum ama fenalardayım aglamak istiyorum haykıra haykıra sarılmak istiyorum kocama sımsıkı basımı yaslamak istiyorum omzuna bugun cok duygusalım.. ANNEEEEEEEEEE ANNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GÖZ YASLARIM KADAR KÜÇÜK DEĞİL içim deki yangın yeri.. anne olmak istiyorum ANNEEE... YANIYOR İÇİM YÜREĞİM ACIYORRRRRRRRRRRRR ANNE GÜNEŞ TOPLA BENİM İÇİN ... anneeeemmmmm güneş topla benım yoluma koy aydınlık olsun göreyım önumu endısesiz kaygısız bırı bana önümü göstersın bu olacak bak desin ANNNEEEEMMMMMMMM ANNE OLMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM
aaa iki gün girmiyorum nete fenalara giriveriyorsun.Su koyvermek yok tatlım.Bazen banada oluyor özellikle adet günüm yaklaştığı zaman.Hele geçen ay ağlamaktan gözlerim şişti.Bak güzelim şimdi daha mücadelenin başındasın.Geçenlerde yazmıştım artık bizim ilişkimizi etkiler oldu bu çocuk olayı.Dikkat et eşinle olan ilişkinize yansımasın.Yahu dişim ağrıyor aylardır çekilmesi lazım her ay bu ay olacak hamile kalıcam ümidiyle gidemiyorum dişçiye.Malum bende corasprin ve başka kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum.Diş çektirebilmem için bu ilaçları bırakmam lazım.Ama ya bu ay olacaksa da bu yüzden olmazsa diye bırakamıyorum ilaçlarımı.Bak güzelim maalesef biraz kafadan atmak lazım ama yapamıyoruz işte.Bende dua ederken senin ismine de dua ediyorum.(Burada kullandığın ismin gerçek ismin galiba)Eminim Rabbim mutlaka dualarımızı kabul edecek.Dün sabah gözümü açtığımda üst komşunun sesi geliyordu oğluna "hadi gel mamanı hazırlayalım" diyordu.1,5 yaşında falan oldu galiba.Önceden sadece aşağıya ağlama sesi gelirdi şimdi minicik ayak sesleri geliyor.Öyle imreniyorumki.Hemde hiç görmedim çocuğu bizim buralarda komşuluk pek yok.Komşumuda tanımıyorum ama minicik oğlunun seslerini dinliyorum işte.Rabbim tez zamanda bizimde evimizi çocuk sesiyle neşelendirsin,renklendirsin inşallah.Yoğunluktan hergün giremiyorum ama iki günde birde olsa mutlaka girmeye çalışıyorum.
bugunlerde cok cok cok asırı haassaslastım ben ya ne oluyor onlayamıyorum bırde basıma gelenlerı bır bılsen... bu arada yazmıssın ya ustkattakı cocugun ayak seslerı falan içim cız etti insallah sende kavusursun tez zamanda hayırlısı ile evet burdakı gercek adım böyle girmiştim bölede kaldı işte.. diyorum ya hep moralımı bozmıycam dıyehep iyiyim iyiyim derken pat birşey cıkıyor karsıma bugunlerde karsıma cıkan seyle alt üst oldum eşimin halasının kızıyla konusurken yenge sana birşey diycem dedi söyle dedim sakin yere cektı bugun bi müşteri geldı mağzaya dedi ee dedim abime AŞIKMIS DEDİ hangı abıne dedim mücahit abıme (yanı kocama) ne diyorsun sen dedim nasıl olur falan konu konuyu acmıs musterısı buna kocamanım calıstıgı arabanın yanı arabamızın plakasını vermiş sonra uzun boylu esmer birşey demiş kuzende o benım abim ve evli demiş aslada kımseye bakmaz demiş oda demişki kimseye güvenme kızım ne olacagı belli olmaz demiş... düşünebiliyormusun kocama bkıyor bır cift göz onu incelıyor ve onu görunce heyecanlanıyor kalbı düşündükce kafayı yıcem ve ben cıldırdım ama eşime sakince sordum böyle birşey olmus haberın varmı dıye oda yok falan benı sakinleştirmeye calısıyor kocamdan emınım guvenıyorum zaten kuzene demiş kız haberı bıle yok demiş.... eşim dedi bırgun karsıma cıkarsa söz sana getırcem tutupda dedi hamıle olma ıhtımalım oldugu ıcın zaten üzülmemi istemıyor ama kafamdan atamıyorum ağladım sızladım konustuk sıkıca sarıldı bana senden baskası ne oldu nede olur dedi... bilmiyorum cok öfkelıyım insanlara suan.. :S yanı dısardakı kızlara gözlerım acaba hangısı bumu sumu dıye gezıyorum artık napıcam ben ya
canım yaaa insan ister istemez üzülüyor kuruntulanıyor ama önemli olan senin eşinin ne düşündüğü.Maalesef evli bekar ayırt etmeyen hem cinslerimiz var.Ama bence önemli olan senin eşinin sana olan bağlılığı.Benim eşimede telefonlar gelirdi.O kadar çok rahatsız ettiler ki aramızı bozmaya çalıştılar.Ama ne oldu biz hala beraberiz ve hala birbirimizi çok seviyoruz.Senide birileri beğenebilir eşinide.Önemli olan sizin birbirinize olan sevginiz.Hiç kafana takma bunları.Evli olduğunu bile bile bu konuşmayı yapan biri çok basit bir kadındır. Sen eşinden böyle şeyler yüzünden şüphe duyma.huzursuzluk çıkarma,gereksiz kıskançlıklar yapma.böyle insanların eline koz verme.o akrabanın olduğu,kadının sizi görebileceği yerlere kocanla el ele kol kola gidin bence bir boy göster.Kocan senindir güzelim böyle basit insanların ekmeğine yağ sürme sakın.Bir gün eşimle dışarı bir yere gittik.Mekanda tam karşımıza iki kadın oturdu.Kadınları gör benim tırnağım etmezler şöyle bir göz ucuyla eşime baktı sonra benimle göz göze geldi.Benim farkettiğimi anladı ya gözünü çevireceğine oturduğumuz süre boyunca sürekli gözleri eşimde kaldı.Sırf bana inat yaptı bunu hissedebildim o an.Bende hiç istifimi bozmadım onun seviyesine düşmedim.sırtımı eşime doğru döndüm ki o bana doğru dönsün o tarafa bakmasın, benimle ilgilensin diye.Bende onlara nispet yaptım.Sonra onlar kalktı gitti eşim yine benim eşim.Yani anlayacağın kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır.Kadınlar karşılarındaki kadını ezmek için,yıkmak için erkeklerini kullanırlar.bunlar tecrübe güzelim hiiiiç canını sıkma.Sende sıkıca sarıl eşine.Siz istemedikten sonra kimse sizi ayıramaz.
cok saol gercekden bana cok guzel yol gösterıyorsun cok tesekkur ederim hem abla oldun bana hem arkadas hemde dertleşebilcegim biri ne guzel ıyıkı senı tanıdım :) evet unuttum olanları eşim benım hep benım benım sevıyorum sevılıyorum hamd olsun iyiki yanımda saol canım RABBIM HUZUR VE MUTLULUK ICINDE YUVANIZA KÜÇÜCÜK MİNİK BİR EVLAT NASİP ETSIN INSALLAH SENIN ICIN SUAN AKLIMA GELEN EN GUZEL DUAM BU HEMDE GÖNÜLDEN GELEN DUAM. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?