- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Bilmiyorum ayetel kursi okuyorum cocuguma noluyo anlamıyorumBişey den mi korkuyo acaba Canım bol bol oku üzerine
5 bucuk aylık.benim bebegimide uyandirmak cok zor oluyor.araştırıyorum ama sebebini bulamıyorum.diş ağrısı yaziyor bi yerlerde ama zannetmiyorum.karın ağrısı belirtisi de vermiyor hic :/bebegin kac aylik. benimde kizim arada ruyasinda aglar ve uyandirmak cok zor olur da oyle siddetli bir sekilde olmadi hic
Evet anneler cok siddetli aglayarak uyaniyor ve susturmak neredeyse imkansiz.daha uyanikken hic oyle ağladığını görmedim.mahvoluyorum o oyle aglayinca.gece uykusunda oluyor bu.haftada 1 kere falan geliyo bu basimiza.neyden kaynaklanir basina böyle birşey gelen varmisebebi nedir bunun, o an o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi
Allah razi olsun canim, gaz sancisini nasil anlarim bacaklarini iceri cekmesi gerekmez mi mesela.yada kivranmasi falan? Ah keske hemen buyuse de derdini anlatabilseallahım esırgesın canım benım ya
gaz sancısıdır bırden bıre saplanıyordur annesı
benım kızım cok yasadı onu 1 yasına kadar
benımkıde hıc o tepkılerı vermıyordu bırgun uyumadım basında bekledım ve kameraya aldım o anı doktora gosterdım bır anda durduk yere uyurken sankı canı yanmıscasına feryatla aglayarak kalkıyor sakınlestırmeye calısıyorsun degıl mıAllah razi olsun canim, gaz sancisini nasil anlarim bacaklarini iceri cekmesi gerekmez mi mesela.yada kivranmasi falan? Ah keske hemen buyuse de derdini anlatabilse
Evet aynen o sekilde feryatla agliyor sakinleştirmeye çalışıyorum ama uzun sure sakinlesmiyor yavrum.yarim saat agliyor araliksizbenımkıde hıc o tepkılerı vermıyordu bırgun uyumadım basında bekledım ve kameraya aldım o anı doktora gosterdım bır anda durduk yere uyurken sankı canı yanmıscasına feryatla aglayarak kalkıyor sakınlestırmeye calısıyorsun degıl mı
gaz dedı doktor gectı sonra
Evet aynen o sekilde feryatla agliyor sakinleştirmeye çalışıyorum ama uzun sure sakinlesmiyor yavrum.yarim saat agliyor araliksizgaz damlasi vereyim olmazsa geceleri.insallah sadece gazdir.kötü birsey olmasinda Allah korusun.
Evet anneler cok siddetli aglayarak uyaniyor ve susturmak neredeyse imkansiz.daha uyanikken hic oyle ağladığını görmedim.mahvoluyorum o oyle aglayinca.gece uykusunda oluyor bu.haftada 1 kere falan geliyo bu basimiza.neyden kaynaklanir basina böyle birşey gelen varmisebebi nedir bunun, o an o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi
Anladim canim cok sağol.ayri bi doktora daha goturucem kızımıgaz damlası bızde hıc etkı etmedı belkı sızde eder duzenlı kullandıgı varsa
arayıp bılgı alabılecegın veya gosterebılecegın duzenlı doktorun olursa rahat edersın bız 2 farklı doktor edındık donusumlu 2 yasına kadar 2 ayda bır mutlaka gıttık hıc bırsey olmasa bıle gıttık genel muayeneye
doktorla samımıyetın oluyor ozaman ıstedıgın zaman arayıp bılgı de alabılıyorsun cekınmeden
yoksa o test senın bu test benım epey ugrasırsın
ıdrar yolu enfeksıyonu bıle olabılır nedenını bulmak lazım
1 aydir oluyor.5 bucuk aylikNezamandan beri oluyor
Kac aylin bebeginiz?
1 aydir oluyor.5 bucuk aylik
Ayy insallah ya zaten dislerini cok kasıyor yavrum bir an once ciksa keskeDisleride olabilir.. yavas yavas cintigi icin ara ara sanci yapar sonra sesizlik bi baksrsiniz.. beyaz beyaz bakiverirler disler
Cok sagolun.kiziniz kac aylik peki suan? Hala devam ediyormuOy kiyamam ben ona
Benim kizim diş donemlerinde bu sekilde uyanirdi/uyanir
Gaz olabilir sicak soguk geliyo olabilir gun icinde yasadiklari etkiliyor olabilir demisti doktorumuz
Şu an 14 aylik bazen oluyor sanki cani cok yanmiscasina aglayarak uyaniyo zaten beraber yatiyoruz hemen destek kuvvet meme veriyorum uykuya devam ediyorCok sagolun.kiziniz kac aylik peki suan? Hala devam ediyormu
anladim cnm bi doktora gidince sor ama korkma kotu bisey yoktur melekler korur onlari:)5 bucuk aylık.benim bebegimide uyandirmak cok zor oluyor.araştırıyorum ama sebebini bulamıyorum.diş ağrısı yaziyor bi yerlerde ama zannetmiyorum.karın ağrısı belirtisi de vermiyor hic :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?