Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kalçalarım ve göğüslerim büyümedi. vücudumda kararmalar oldu. canım süt, peynir, yoğurt çekiyordu. karnım sivriydi. bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istemiyordum sağolsun doktorum doğuma 1 ay kala ağzından kaçırdı. yakışıklı bir oğlum olacakmış bebeği kız olan birkaç akrabam vardı. kalçaları göğüsleri büyümüştü onların. tabi yine en doğrusunu Rabbim bilir.

Gurbetim yazilanlari okudumda etkilendim
Lutfen benimkinede bakarmisin cnm
Ama daha cok yeni taze taze ogrendim hamis oldugumu
04 kasim 1976
Sat 10.08.2011 ayrica 29 gun de bi adet oluyorum,

Meraktan olecegim ya,cevaplarsan mutlu olurum
Sevgiyle kal:18:

Son düzenleme:
ayyy gurbetim ya çok heycanlandım benimkine de bakarsan çok sevinirim.
Doğum Tarihim: 14.08.1985
Son adet: 22 haziran
31-32 günde bir oluyodu hatta bazen de 33 düzensizdi yani..
Şimdiden teşekkürler..

benimki tuttu kızım olucakmış çok teşekkür ederim :)))

1980 14 haziran

sat 3 mart 30 günde bir oluyorum

bu da yengemin bakarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

GURBETİM bu yöntem hamilelik planlayanlarda da tutuyor mu?şu aralar süper anneler2011 topiğindeğim 2 kızım var hayırlıysa bir de erkek evlat dileğim eylülde diyete başladım ekim , kasım gibi başlayacam ileriye dönük bakılabiliyorsa banada bakabilir misin SAT :21.08 yaklaşık 35 gün sürer doğum t:26.12.1975​

Ben bu ay cok umutluyum.
dogum tarihim 09.01.1983
adetin ilk gunu: 19.08.2011
adet dongum normalde 28 gunde 1. hap kullanirken 25 gunde 1 di. bu ay hapi biraktim tam emin degilim acikcasi
ama 28 olur diye tahmin ediyorum.
cunku 14. unde atesim cikti.
iliski tarihlerimde :24 agustos(adet biter bitmez)
1 eylul(adetin 13. gunu) ve 3 eylul (adetin 15.gunu)
hesaplarmisin? tesekkur ederim.

Son düzenleme:
herkese merhaba aranıza yeni katıldım 2.5 aylık hamileyim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
gurbetim bana da bakabilirmisin rica etsem
doğ tar:01 11 1979
sat 19 haziran 2011

şimdiden teşekkür ederim

ileriye dönük bakılıyor mu?

merhaba ben 10 haftalık hamileyim 2 oğlum var gönlümden kız geçiyor rabbim hayırlısını nasip etsin ..
doğum tarihim 22 temmuz 1982 son adet tarihim 28 haziran GURBETİM BENİMKİNİ DE HESAPLARMISIN. Şİmdiden teşekkürler

Allahın izniyle bende de tuttu.16-17 haftalık bebeğim.dün erkek olduğunu gözlerimizle gördük.İnşallah bi değişme olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…