- Konu Sahibi pessimistic_02
-
kaderrrr sabah sabah beni güldürdün:))).ilk fotodaki saten ipler,inciler aman aman nasıl kokoş bebek bu yesinler onu.konu sahibi boşver kardeşim kız çocuğu evin neşesi.onu sevmemek mümkün değil.sen odasına giriş şimdiden:))
bencede hatta bunlardan yapıp veya alıp onların gözünün içine sokmalısın..'aaayyy kızıma da bunlar çok yakışacak' edasıyla konuş ki içi gitsinn
çok güzeller benim hep gönlümden kız geciyodu,çok sükür rabbim nasip etti,
Şunların güzelliğne bak yahuuuuu
Kızıma hep diyorum ilk çocuğun kız olsun diye,kızlar birbaşka oluyor ama cıvıl cıvıl ne giydirirsen yakışıyor
Ata erkil toplumuz ya birde..
Kızı erkeğimi var artık,hayırlı evlat olsunlar bunun farkına varsınlar yeter
yaaaa d'i mi?
komik.. baska dıyecek bırsey yok...
benım de cocugum yok, bır sure de ıstemıyoruz ama bır gun olacaksa kız olsun dıye dolanır esım..
konu sahıbesının esı su an ne kadar sanslı oldugunun farkında degıl bence, fark ettıgı gun kendını affettırecek hanımefendılere :)
Bi fark kalmadı ki
Eskidenmiş öyle şeyler
Şimdi kadınlar iş hayatında erkekleri bile solladı
Soyadı ise mesele, ben şu an babamın soyadının yanına eşimin soyadını da ekledim
ay kurban olsunlar cehalet işte....Eki Görüntüle 598701 :)
Ama çok güzel dimiKızım olursa bende yapacağım inşallah
Yeğenlerime bu kadar olmasa da patik ve yelek yapmıştım, şimdi büyüdüm sanırım bunlar kadar cicisini yapabilirim
Kesinlikle
Ne mutlu, darısı evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına
Evet ya kız kıyafetleri daha cicili bicili
Bende sipariş vereyim bebeğim olursa ilki kız olsun diye bari
Bi fark kalmadı ki
Eskidenmiş öyle şeyler
Şimdi kadınlar iş hayatında erkekleri bile solladı
Soyadı ise mesele, ben şu an babamın soyadının yanına eşimin soyadını da ekledim
eskıden para kazanan erkek oldugu ıcın degerlıymıs, baska da bı ıse yaradıkları yok zaten
ee şimdi bız de kazanıyoruz para, bazılarımız eslerını de sollayabılıyor gelır konusunda...
yanı bu dusuncenın bencede modası gectı
Hepside çok güzellerr
Hala bu yöntemi devam ettiren çok aileler var görüyoruz her yerde..
Kadın tabiki sollayacak erkeği,gücünü gösterecek her yerde ne güzel de yapıyorlar işte..
Soyadı bizim zamanımızda bu kadar bilinseydi bende yapardım,kızıma diyorum ama sen bunu yapacaksın diye..
:
Evet modası geçeli çok oluyo
Hadi kayınvalide hala eski moda da diyelimde
Eşi nasıl eski modayı takip ediyo onu bilmiyorum
Yapsın ablacımben yaptım çok ta memnunum
Ama bazı hemcinslerimizde kabahatli
Mesela eşim istemiyor diye arzu etseler bile vazgeçiyorlar, tek soyadından değil birçok şeyden
Ben en çok buna karşıyım
Sen bi bireysin aklın fikrin yok mu ki her konu da ondan velinmiş gibi izin istiyorsun
Haliyle erkeklerde kendini nimetten sayıyor
valla ben buna da karşıyım kimse kusura bakmasın. ne demekmiş kızı olmayan evladım var demesin, ne kadar ayıp şeyGeçenlerde iş için bi beyle sohbet ediyorduk.13 yaşında oğlu, 2 yaşında kızı varmış.Kızdan sonra anladım ki kızı olmayan evladım var demesin dedi.Kız evlat çok başka bişey.Allah bağışlasın evladınızı hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?