- Konu Sahibi pessimistic_02
-
daha önvedende solemiştim biliyo yani
ne geri kafalilar var ya rabbiiimm o kayinvalidene ve kocana deki kadin xx erkek xy kromozonu tasir cocuk erkek degilse bu senin beceriksizligin , cinsiyeti belirleyen erkektir de apissin kalsin ikiside
daha önvedende solemiştim biliyo yani
erkeklerı bu hale getıren ne yazık kı bızız hanımefendı.
kocalarımız, erkek kardeslerımız cok degerlı, toz kondurmuyoruz...
ogullarımıza kımse yan gozle bakamaz, nıye cunku onlar erkek..
toplum dedıgımız tanım bıreylerden olusuyor bu bıreylerı de kadınlar sekıllendırıyor...
mesela ben kocama da, kardesıme de kök sökturuyorum ama kızkardesım sevgılısıne de kardesımıze de kıyamaz....
gercek bu.. uzgunum...
tamam işte ben de onu diyorum
Bizim çocuğumuz olmadı tüple hamile kaldım kız çocuklarını çok sevdiğimiz için kız istedik eşimle ama hep dua ederken Allah'ım sen bizim gönlümüzden geçeni biliyorsun ama sen neyi hayırlı görüyorsan onu ver ya Rabbim erkek hayırlıysa erkek olsun Rabbim dedim. Ve kısmet erkek oldu. Ama içim daha rahat çünkü bu bebeği Rabbim erkek istedi bizim değil Rabbim'in verdiği bir hediye demekki hayırlısı bu sen hayırlı evlat olması için dua et canım.
ay kurban olsunlar cehalet işte....Eki Görüntüle 598701 :)
Erkeği bu kadar havaya sokan kim acaba,biz kadınlar değilmiyiz..
Hadi oğlum göster mipini teyzelere,sen vurdunmmu yer inler diyen kim yine kadınlar değilmi..
Ayağına kadar suyunu götüren annelerileride nasıl br zemin hazırlıyorlar farkında bile değiller..
Erkek anneleri bunlara zemin hazırlamayın lütfen,bilinçli kadına değer veren sayan birer fert olarak yetiştirinki kadınlarımızda bu acı olayları yaşamasın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?