bebeğim kız olacak diye eşimin ve kayınvalidemin tavırları,çok sinirliyim

Bizim çocuğumuz olmadı tüple hamile kaldım kız çocuklarını çok sevdiğimiz için kız istedik eşimle ama hep dua ederken Allah'ım sen bizim gönlümüzden geçeni biliyorsun ama sen neyi hayırlı görüyorsan onu ver ya Rabbim erkek hayırlıysa erkek olsun Rabbim dedim. Ve kısmet erkek oldu. Ama içim daha rahat çünkü bu bebeği Rabbim erkek istedi bizim değil Rabbim'in verdiği bir hediye demekki hayırlısı bu sen hayırlı evlat olması için dua et canım.

Canım ya çok sinirlendim o eşine söyleki cinsiyet kromozomunu erkek taşıyo yani ondan gelmiş kız olmuş.... kız evlat gibisi varmı ya hayırlı evlattır kız evlat Allah ım bu devirde yaşanana bak ya canım sen üzme kendini hamişliğinin tadını çıkar

Canım ya çok sinirlendim o eşine söyleki cinsiyet kromozomunu erkek taşıyo yani ondan gelmiş kız olmuş.... kız evlat gibisi varmı ya hayırlı evlattır kız evlat Allah ım bu devirde yaşanana bak ya canım sen üzme kendini hamişliğinin tadını çıkar

Bizde 4 kiz kardesiz. Babam bir gun bile anneme erkek dogurmadin lafi etmedi. Herkes anneme erkegimi aradiniz niye 4? Gibi sacma sapan sorular sordu. Annemin eltisi anneme erkek adamin erkek evladi olur lafini etti durdu. Kendisinin 2 oglu var. Bir oglu evli ve ana babasini evine almiyo.
Diger oglu ise serserinin teki o kadar cok belaya soktuki basini. Hayirlisini istemek lazim.

hep öyle dua ettim Allahım hakkımda ne hayırlıysa sen onu ver dedim,sağlıklı sıhattli olur inşallah diye dua ettim hep

Canım öncelikle hayırlı olsun,benimde ilk bebeğim ve bu ay sonunda cinsiyetini öğrencez inşallah eşim için hiç farketmiyo ama benm de kaynvalidem problem 2 tane oğlu olduğu için kız diye ölüyo sürekli söylüyo bi de benm kızım yok ondan istiyorum fln diye beni kızı olarak görmediği burdan belli işte lafta öyleyz sadece bende çok sinir oluyorum inan inadına erkek olsun istiyorum bazen yoksa benm içinde hiç farketmez kız erkek sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter bir de isimlere karışıyo düşün neymiş can cin demekmiş kendi oğlunun eşimin adında da var oysaki toprak cok sıradanmış fln fln ahh ahh canım insanın hevesini kursağında bırakıyolar işte boyle cahiller sanma ki teksin canını sıkma hiç sevdirirken de lafı çakarsın ilerde hem eşinde annesinden etkilenmiş olablr tabiki onun daha mantıklı ve daha olgun davranması gerekirdi ama bazı insanlar cok gaza gelir sen yine de eşine çok tavır alma kendinde mutsuz olursun senin sıkılmamam gerek Allah ikinize de sağlık ve güzel kader versin inşallhh..

Erkeği bu kadar havaya sokan kim acaba,biz kadınlar değilmiyiz..

Hadi oğlum göster mipini teyzelere,sen vurdunmmu yer inler diyen kim yine kadınlar değilmi..

Ayağına kadar suyunu götüren annelerileride nasıl br zemin hazırlıyorlar farkında bile değiller..

Erkek anneleri bunlara zemin hazırlamayın lütfen,bilinçli kadına değer veren sayan birer fert olarak yetiştirinki kadınlarımızda bu acı olayları yaşamasın lütfen..

nasıl sinirlendiğimi nasıl üzüldüğümü anlatamam..hangi kafadalar bu zamanda..

biz bebek istiyoruz olmuyor kız erkek ne farkeder yeter ki sağlıklı bir bebeğimiz olsun dünyalar bizim olacak..

eşinizinde bebeği oluyorda cinsiyet ayrımı yapıyor gerçektende inanamıyorum..

Haklısın hanımkeleşimigetir..

Benim 5 yaşında bir kızım var dünyamız onun üzerine dönüyor...Eşim ve benim için en değerli şey...

Annesi yesin onu ! Saçlarını örüyorum,lüle lüle yapıyorum,ciciler alıyorum,tokalar alıyorum :)) çeşit çeşit kıyafetler...

ALLAH bana layık görmüş bir kız evladı vermiş daha ne isterim..

Kız evlat gibisi varmı ? kız olsun çamurdan olsun derler... Keşke benimde kızım olsa :) Bizim aile daha değişik herkez kız istiyor. Genelde tersi çıkar ya bi kaç ay sonra göreceğiz.. Allah sağlıklı vatana millete hayırlı terbiyeli evlatlar nasip etsin herkeze...

ablacım benden ne kadar buyuk oldugundan emın degılım ama su yorumunu okuduktan sonra ver o guzel elını opeyım ben

kızlar önce ki çalıştığım yerde bi arkadaşın üvey annesi var yani annesine kuma gelen bi bayan var.
ve annesi çok üzülmüş bu durum için
70li yaşlara gelmesine rağmen kumasını kısmakınıyormuş. normal olarak
arkadaşım diyor ki başka biri var köyde parasız çulsuz bi adam 4-5 kızı varmış.ama cennete götürecek oğlu yok
annem evlensin bi oğlu olsun dedi diyor.
o durumu kendi yaşadığı halde o zorluğu bildiği halde yinede bi oğlu olsun diyor
bide bakacak parası yok adamın illaaa olacak bi oğlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…