- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pessimistic_02
-
Haklısın hanımkeleşimigetir..
Benim 5 yaşında bir kızım var dünyamız onun üzerine dönüyor...Eşim ve benim için en değerli şey...
Annesi yesin onu ! Saçlarını örüyorum,lüle lüle yapıyorum,ciciler alıyorum,tokalar alıyorum :)) çeşit çeşit kıyafetler...
ALLAH bana layık görmüş bir kız evladı vermiş daha ne isterim..
ablacım benden ne kadar buyuk oldugundan emın degılım ama su yorumunu okuduktan sonra ver o guzel elını opeyım ben
Tedavi üstüne tedavi deneyip evlat sahibi olamayan çiftler var
Bunlara bulmuş ta bunuyo derler
Yatıp kalkıp şükretmesi gerektiğini idrak edemeyip hala bebeğin cinsiyetine takılı kalan zihniyet için işe yarar mı bilmem ama tüp bebek merkezlerini ziyaret etmelerinde fayda var
Jeton o zaman düşer belki, epey bi köşeli de olsa..
Estafurulllah ben senin yanaklarından öpeyim şimdi
Yaşım 49 oldu artık.
Kadınlarımıza çok iş düşüyor evlat büyütürken ..
Lütfen erkek evlat yetiştiriken birazda kız evlatlarını düşünün ..
Biz kız anneleri çocuğumuz üzülsün diye büyütmüyoruz..
Keleş ablam çok bilinçli bir annesin :)) Kızın çok şanslı çooook !
ben 27 olmusum :) yenı yılın kotu yanı :)
boyle dusunen kadınlar oldukca ümidim tükenmıyor bu toplumdan...
insan elindekinin kıymetini bilmiyor canım..böyle insalar çok var..sağlıklı olsun diye dua etmeyi unutup "ay ben kız istiyordum ama erkekmiş ya da off kızım olacakmış ben erkeğe odaklanmıştım" diye ortalıkta gezinen çok insan var.
ben tedavi ile anne olmuş bir insanım ve bu tipleri ömrüm boyunca anlayamayacağım.herşeyden önce hayırlı evlat olsun diye dua etmek lazım,cinsiyet son sırada gelmeli.
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
Bir de bulunduğum topiklerden bilenler bilir
31.12.2012 de 19 yıldır burada çalışan bi personel vardı , emekli olup ayrıldı
Kendisi yıllardır evlat hasreti ile yanıp tutuşuyordu
Ben yeni yeni buraya başladığımda 2 tedavi denedim olmadı bu üçüncü bakalım diyordu, internetle pek arası yok birde heyecandan sonucuma bakamayacağım mailime sen bakar mısın dedi
Baktım ama anlamadım tabi, o anlıyormuş daha önce de aynı sonuçları aldığından
Yine de bi umut doktorunu aradı
Evet yine olmamış
Ağlıyordu yanına gittim biraz konuştuk, hayırlısı böyledir belki dedim
Tamam Kadercim sağ ol dedi ben biraz yalnız kalayım
Tamam dedim ama birşey lazım olursa bana söylebilirsiniz
O da üst kata lavaboya çıkacaktı
Ben arkamı döndüm odama geliyordum
Küt diye bi ses duydum bi döndüm kadın yerde dümdüz
Bir de ilaçlardan filan da epey kilo almış biriydi
Kimse bilsin de istemiyordu ama tek başıma kaldırmadığımdan ve bayıldığından yardım istemek durumunda kaldım
Ödüm de kopmuştu
10:00 olduğundan tam bizim katta ki balkonda millet sigara içmeye çıkmıştı
Yardım istedim geldiler
Kolonya filan birkaç kişi kaldırdılar
Bana ne oldu denildi, bilmem dedim üzüntüden herhalde
Çünkü kendisi bilinmesini istemiyordu artık..
Sonra o sinir kriziyle bağırdı bebeğim yine olmamış diye
Çok kötü oldum, hiç gözümün önünden gitmeyen anlardan biridir
Ve şimdi buradan ayrıldı ama bi kez daha tedavi deneyecekti
İnşallah ona ve tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara Allah evlat nasip etsin
Cinsiyette takılı kalan zihniyete de Allah şuur nasip etsin, Allah'ın yarattığını beğenmeyen insandan ne beklenir ki
Kader ya,naptın senokurken yaşadığım anlar geçti gözümün önünden..
kendiliğinnden,beklemeden,aramadan,yalvarmadan hamile kalan arkadaşlar bebeğinizin cinsiyeti ne olursa olsun bu büyük bir nimet lütfen bunun farkına varın artık..
evlatsızlıkla sınav edilmek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?