- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi pessimistic_02
-
bu arada oğlum 2 yaşında,ben yemek yaparken yanımda o da yemek pişşirmecilik oynar :):)..
yap oğlum diyorum,temizlik de bil,yemek de,hayatta birşeyden eksik olma,hayat bu.. babası da (ki öyle erkek evlat falan düşkünü değildir),çok öğrenmesin,oğlum yemeyi seviyor,yesin sadece diyor..
bak saçmalığa bak,,yok canım dedim,pişirsin de bak ilerde gelinin çok duasını alırız dedim..)::):)
işin şakası bir yana,erkek de olsa kız da olsa,hayırlı olsun ,ailesi için,milleti için..ben daha geniş kapsamlı düşünüyorum,ilerde bana baksın diye değil,gerçekten önde kendine,sonra diğer insanlara..
o yüzden hayrın kimden geleceği de belli olmaz,bugün kız çocuk diye kınayanlar,yarın ona muhtaç olmasınlar dikkat etsinler de..
Geçenlerde iş için bi beyle sohbet ediyorduk.13 yaşında oğlu, 2 yaşında kızı varmış.Kızdan sonra anladım ki kızı olmayan evladım var demesin dedi.Kız evlat çok başka bişey.Allah bağışlasın evladınızı hayırlı uğurlu olsun
çocuğun cinsiyetini erkek belirler. o zaman kendi kendilerine kızsınlar.mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da kız olsun. sorun bakalım sakat, engelli olsa ama erkek olsa buna da razı mı eşiniz ve k.v.niz insan şükretmesini bilmeli ne bencil kendini bilmez insanmışlar veren Allah almasını bilir elinizdekini sonra başka çocukta vermez görür eşiniz. Şükretsin haline terbiyesizlik ediyor hem size hem bebeğinize karşı siz üzülmeyin boşverin.mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
benim yaramazlar da aynen öyle canım,her işi birlikte yapıyoruz :) alışsınlar öğrensinler..ileride eşlerine de yardımcı olsunlar..
ilk yazdığın msjına da katılıyorum,bazen kız evletları överken erkek çocukları yeriyoruz farkında olmadan..o konuda da çok haklısın..hele kızı olmayan evladım var demesin lafı gerçekten hoş değil..evladın hayırlısıdır önemli olan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?