Kucak seven bebek gazlı bebektir. Sallamaya 4. ayda tepki veriyorlar çünkü. Bol bol gazini al ve beşiğine sıcak su torbası koy. Beşik serin, rahatsız edebilir. Termos nasıl kullanılır mutlaka iyi öğrenin.Oğlum 2.5aylik ve kucağa alıştı hiçbir türlü kucaktan ayrılmıyor besigine koyduğum zaman avazı çıktığı kadar ağlıyor bugün tam uyutmak için kucağımda 4saat salladim heryerim ağrıyor neyapabilirim nasıl alışkanlığını bozarim yardim edin tavsiyelerinizi bekliyorum
Ne kadarlık doğdu benim oğlum 37+1 de doğdu 3100 kilo idi ama Dr hemen damlalarını verdi senin zaten düzenli olarak kullandığın sağlık ocağının verdiği damlaların yok mu kuzum?Oğlum prematüre olduğu için vermek istemiyorum damla vs ama haftaya dr gittiğimde sorcm
Karabaş yağı :)Bebek egzersizi deneyebilirsin, masaj, banyo, sıcak sudan vazgeçme ama. Ayaklarının altına mutlaka koy. Kiraz çekirdekli bebek patikleri var. Bir de bir yağ vardı bebeklerin ayak altlarına masaj yapıyorlardı.
Premature dediğine göre 2000in altında. Onlarda özel olabiliyor asi ve ilaç durumu. Bazen düzeltilmiş yaşa göre hesap yapıyorlar. Ben bile bilmiyorum. Özel yazı ile gelirlerdi sağlık ocağına.Ne kadarlık doğdu benim oğlum 37+1 de doğdu 3100 kilo idi ama Dr hemen damlalarını verdi senin zaten düzenli olarak kullandığın sağlık ocağının verdiği damlaların yok mu kuzum?
D vitamini damlası 1 haftalıkken başlanıyor. Vermeliler, ellerinde yoksa da Dr reçete etmeli.Benim oğlum da 32 haftalık doğdu ama sağlık ocağı bana damla önermedi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?