Bebeğim kucaktan inmek istemiyor

Esmahasim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
84
14
88
28
Oğlum 2.5aylik ve kucağa alıştı hiçbir türlü kucaktan ayrılmıyor besigine koyduğum zaman avazı çıktığı kadar ağlıyor bugün tam uyutmak için kucağımda 4saat salladim heryerim ağrıyor neyapabilirim nasıl alışkanlığını bozarim yardim edin tavsiyelerinizi bekliyorum

Kucak seven bebek gazlı bebektir. Sallamaya 4. ayda tepki veriyorlar çünkü. Bol bol gazini al ve beşiğine sıcak su torbası koy. Beşik serin, rahatsız edebilir. Termos nasıl kullanılır mutlaka iyi öğrenin.

Bugün sicak su torbasida koydum yatagina ama nafile rezene kimyon ve anason tohumlarını kaynatip cayini iciyorum ama rahatlatmiyor yine sürekli huzursuzuz napicm bilmiyorum

Anason süt azaltiyormus, emzirenlere önerilmiyor. Biogaida isimli bir damla var, içinde barsak aktivitesini normallestirsin diye bir bakteri var. Kullanmadiysan onu dene.

Kendime hiçbir türlü vakit ayiramiyorum çünkü sürekli kucakta kucakta susuyor sallaninca

Öyle mi çok arastirdim arttırdığını duydum hep ilk defa azalttığını duyuyorum

Bebek egzersizi deneyebilirsin, masaj, banyo, sıcak sudan vazgeçme ama. Ayaklarının altına mutlaka koy. Kiraz çekirdekli bebek patikleri var. Bir de bir yağ vardı bebeklerin ayak altlarına masaj yapıyorlardı.

Bebeğim prematüre doğduğu için korkuyorum damla vermeye yoksa duymuştum onu birkaç yakinimdan zaten

Sık sık çocuk uzmanına kontrole gidiyor olmalısın. Gittiğinde sor mutlaka.

Canım biogaıda damlayı tavsiye ederim benim de 20 günlük oğlum var çok etkili oldu ben emziremiyorum ama sütüm olmadı mecburen mama verdim şimdi de alıştı biberona emmiyor Dr browns biberon aldım o da etkili oldu

Oğlum prematüre olduğu için vermek istemiyorum damla vs ama haftaya dr gittiğimde sorcm
Ne kadarlık doğdu benim oğlum 37+1 de doğdu 3100 kilo idi ama Dr hemen damlalarını verdi senin zaten düzenli olarak kullandığın sağlık ocağının verdiği damlaların yok mu kuzum?

Ne kadarlık doğdu benim oğlum 37+1 de doğdu 3100 kilo idi ama Dr hemen damlalarını verdi senin zaten düzenli olarak kullandığın sağlık ocağının verdiği damlaların yok mu kuzum?
Premature dediğine göre 2000in altında. Onlarda özel olabiliyor asi ve ilaç durumu. Bazen düzeltilmiş yaşa göre hesap yapıyorlar. Ben bile bilmiyorum. Özel yazı ile gelirlerdi sağlık ocağına.

Hayırlı olsun bebeginiz. Benim bebeğimin de gaz sıkıntısı vardı. Ev tipi ana kucağını tavsiye ederim. Benim bir arkadas hediye etmişti. İlk altı ay cok kullandım. Hep bebekte rahat ediyor icinde. Kucağa benimki de bir ara alışmıştı. Yavas yavas onu aştım. Daha az aldım kucağa. Evde gittigim yere oğlumu taşıdım. Sancı icinde karnına masaj yapıyordum. Bacaklarını karnına dogru itip cekiyordum. Sallamaya hiç alıştırmadm. Hala koyuyorum kendi uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…