Bebeğim kucaktan inmek istemiyor

Bir arkadaşım 2 yaşındaki oğlu dövüyor ısırıyor diye wcye giderken dolaba kitlerdi bebeği. O kızcağızın da yanında kimse yoktu. Allah kolaylık versin. Hele ki aman ishal etmesin. Çok zor bebekle.

Rezene anason ve kimyon tohumlarını karıştırıp gün de 2bardak iciyorum çayını

Rezene anason ve kimyon tohumlarını karıştırıp gün de 2bardak iciyorum çayını
Kaynatmiyorsun değil mi. Bir de çay kaşığı ucu ile. Karıştırmak yerine ayrı ayrı iç bence. Bir de bebeğe kimyon yağı icirebilirsin. Nursel harveysin vardı sanırım.

Bir arkadaşım 2 yaşındaki oğlu dövüyor ısırıyor diye wcye giderken dolaba kitlerdi bebeği. O kızcağızın da yanında kimse yoktu. Allah kolaylık versin. Hele ki aman ishal etmesin. Çok zor bebekle.
Hadi ya yazık kıza onun durumu daha kötüymus

Bir Damla'nın içinde vardı ama alkolle damitmislar, içime sinmemisti. Zinco idi sanırım. Her emme öncesi 1-2 çay kasigi veriyorsun rezene çayından. Ve şekersiz

Bir şeyler yalatip tadına baktıktan yok değil mi? Şekerli suya banilmis emzik vs. Şeker de gaz yapar bebilerde.

Ben de geçen bir yağa bakıyordum, benim beni 18 aylik, emzirenler kullanabilir mı diye, orada okudum anasonun sütü azalttığını

Hayır. Sadece anne sütü alan bebeklerin harici suya ihtiyacı yoktur.
Hastanede bir kadın söyledi vermelisin susuz kalır diye kafama takıldı ondan yoksa bencede verilmemeli zaten yüzde 80'i su anne sütünün ama konu çocuğun olunca yinede takılıyor kafana acaba diye

Çok söyleyen olur. AA duymuyor mama ver, çok yedirmissin zırt pırt emzirme, kucağa alıştırma, ay bu ne minicik, kilo almıyor mı bu. ... Kulak tikacina ihtiyacın olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…