- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Rezene anason ve kimyon tohumlarını karıştırıp gün de 2bardak iciyorum çayınıSık sık gazını çıkar canım emzirirken çok faydası oluyor beşiğine kendi kokunun olduğu bir battaniye serebilirsin ben yatağına yatırırken uyanırdı sonra soğuk olduğu için uyandığını fark ettik ve battaniye serdik. Bir de rezene içirebilirsin çok faydası olur.
Mantıklı denemekte yarar varBu fikir daha iyi. 1 gece üzerinde yat kokun sinsin, sonra bebisin altına ser.
Kaynatmiyorsun değil mi. Bir de çay kaşığı ucu ile. Karıştırmak yerine ayrı ayrı iç bence. Bir de bebeğe kimyon yağı icirebilirsin. Nursel harveysin vardı sanırım.Rezene anason ve kimyon tohumlarını karıştırıp gün de 2bardak iciyorum çayını
Canım senin içmenin çok bir faydası olmaz. Bebeğine rezene içirmelisin. Benim doktorum 2 haftalıkken izin vermişti.Rezene anason ve kimyon tohumlarını karıştırıp gün de 2bardak iciyorum çayını
Hadi ya yazık kıza onun durumu daha kötüymusBir arkadaşım 2 yaşındaki oğlu dövüyor ısırıyor diye wcye giderken dolaba kitlerdi bebeği. O kızcağızın da yanında kimse yoktu. Allah kolaylık versin. Hele ki aman ishal etmesin. Çok zor bebekle.
Ağır gelmez mi bebeğe peki yaCanım senin içmenin çok bir faydası olmaz. Bebeğine rezene içirmelisin. Benim doktorum 2 haftalıkken izin vermişti.
Kaynatmiyorum ama hepsinden birer çay kaşığı koyuyorumKaynatmiyorsun değil mi. Bir de çay kaşığı ucu ile. Karıştırmak yerine ayrı ayrı iç bence. Bir de bebeğe kimyon yağı icirebilirsin. Nursel harveysin vardı sanırım.
1 su bardağına fazla olur sanki. Bebek için de fazla. Google amcadan sormak lazımKaynatmiyorum ama hepsinden birer çay kaşığı koyuyorum
Gelmez canım 1 haftadan sonra verebiliyorsun ama şekersizAğır gelmez mi bebeğe peki ya
Peki hiç su verdiniz mi bebeğe anne sütünden ekstraBir Damla'nın içinde vardı ama alkolle damitmislar, içime sinmemisti. Zinco idi sanırım. Her emme öncesi 1-2 çay kasigi veriyorsun rezene çayından. Ve şekersiz
Hayır. Sadece anne sütü alan bebeklerin harici suya ihtiyacı yoktur.Peki hiç su verdiniz mi bebeğe anne sütünden ekstra
Bende onu ibrahim saracoglu'ndan duymuştum1 su bardağına fazla olur sanki. Bebek için de fazla. Google amcadan sormak lazım
Hastanede bir kadın söyledi vermelisin susuz kalır diye kafama takıldı ondan yoksa bencede verilmemeli zaten yüzde 80'i su anne sütünün ama konu çocuğun olunca yinede takılıyor kafana acaba diyeHayır. Sadece anne sütü alan bebeklerin harici suya ihtiyacı yoktur.
Aa icmeyeyim o zamanBen de geçen bir yağa bakıyordum, benim beni 18 aylik, emzirenler kullanabilir mı diye, orada okudum anasonun sütü azalttığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?