Bebeğim kucaktan inmek istemiyor

Dizine veya koluna düz üstü yatırıp sık sık, mide sancısı varsa iyi gelir. Ama sakın o şekilde yatağında falan bırakma.

Ağladığı zaman almayacaksiniz.

Uzandığı yerde masaj ve telkinlerde bulunun ısrarla. Inanin alisiyorlar sebat gosterildiginde.

Kilo takibin en önemlisi. Yeterli kiloyu alıyorsa boşver. Soruna yaşını söyleme bile. 1 aylık de nolcak. Dolmuşta, durakta bile akıl verecek hanım teyzeler olur, duyma.

İki bacağı kaldırıp popoyu siliyiruz ya altını alırken, benimki onu çok severdi, ne pirtlatirdi.

Ben de aksine 4.aya kadar her agladiginda alınması gerektiğini savunanlardanim. Bir de hafif de olsa kundak yapıyor musun?

Daha erken ama, kollarını çıkaramayan ağı şekilde kundakla ama 1 kat inceltici kıyafetini

Fazla zorluyor kendisini bende korkuyorum allah korusun kalça çıkığı falan olur diye o yüzden erkenden bıraktım kundagi

O türün 10 aylığı bende var ve bir de hamileyim.
Burada söylenen çözümlerin hiçbiri fayda etmedi, koşup oynayacağı günü bekliyorum sabırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…