Iyi geliyor mu bariKarabaş yağı :)
Yani kullandım ama bilmiyorum. Başka bir şeyde iyi gelmiş olabilir.Iyi geliyor mu bari
D vitamini damlası 1 haftalıkken başlanıyor. Vermeliler, ellerinde yoksa da Dr reçete etmeli.
Hayırlı olsun bebeginiz. Benim bebeğimin de gaz sıkıntısı vardı. Ev tipi ana kucağını tavsiye ederim. Benim bir arkadas hediye etmişti. İlk altı ay cok kullandım. Hep bebekte rahat ediyor icinde. Kucağa benimki de bir ara alışmıştı. Yavas yavas onu aştım. Daha az aldım kucağa. Evde gittigim yere oğlumu taşıdım. Sancı icinde karnına masaj yapıyordum. Bacaklarını karnına dogru itip cekiyordum. Sallamaya hiç alıştırmadm. Hala koyuyorum kendi uyuyor.
Sağol cnm onuda denemekte yarar varYani kullandım ama bilmiyorum. Başka bir şeyde iyi gelmiş olabilir.
Kucak sıcak, kucak rahat, kucak miss gibi anne kokuyor ve kalp atışını hissediyor. Sen olsan sen de istemezdin başka bir yerBacak egzersizini bende yapıyorum faydasını görüyorum ama kucak alışkanlığını bırakamiyoruz
Bir süre daha bakamayacaksin zaten. Baba gelince atcan kucağına, kasını al, banyonu yap.. Evde kimse yoksa wcye bile beraber gitmen gereken günler olur.Sorma kim istemez ama perişan etti beni kendime bile bakamıyorum
Sesleri dinletiyorum ama bugün atletimi koymayı düşünüyorum besigineYatağına kokunun sindigi bir kıyafet koy dene. Ya da bebekler için sesler var, dene.
Aynen öyle cnmBir süre daha bakamayacaksin zaten. Baba gelince atcan kucağına, kasını al, banyonu yap.. Evde kimse yoksa wcye bile beraber gitmen gereken günler olur.
Daha cok kücük canım uzmanlar beşige kesinlikle hicbir sey koymayın diyor.Sesleri dinletiyorum ama bugün atletimi koymayı düşünüyorum besigine
Hayır sadece anne sütü veriyorumCanım öncelikle sabırlı olmalısın bu geçici bir süreç. Bebeğin çok küçük sana ihtiyacı olduğu için kucağında. Elektrik süpürgesi sesi onu rahatlatır ama alıştırmamanı tavsiye ederim. Emzirirken bölüp arada gazını çıkarıp emzirmeye devam etmen daha iyi olur. Mama veriyor musun ?
Hadi ya koyma mi diyorsunDaha cok kücük canım uzmanlar beşige kesinlikle hicbir sey koymayın diyor.
Ben şanslıydim, görümceme bırakıp yakındaki kuaföre giderdim 45 dakikalığına. 8 yaşındaki abisi de yardım ederdi bakımına ben banyodayken.Aynen öyle cnm
Başına yakın yere as, besigin kenarina. İçine koyma tabii ki. Bir yerine dolanır, emer agzina alır Allah korusunHadi ya koyma mi diyorsun
Sık sık gazını çıkar canım emzirirken çok faydası oluyor beşiğine kendi kokunun olduğu bir battaniye serebilirsin ben yatağına yatırırken uyanırdı sonra soğuk olduğu için uyandığını fark ettik ve battaniye serdik. Bir de rezene içirebilirsin çok faydası olur.Hayır sadece anne sütü veriyorum
Ne mutlu sana bende öyle imkan yokBen şanslıydim, görümceme bırakıp yakındaki kuaföre giderdim 45 dakikalığına. 8 yaşındaki abisi de yardım ederdi bakımına ben banyodayken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?