- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Bebek egzersizi deneyebilirsin, masaj, banyo, sıcak sudan vazgeçme ama. Ayaklarının altına mutlaka koy. Kiraz çekirdekli bebek patikleri var. Bir de bir yağ vardı bebeklerin ayak altlarına masaj yapıyorlardı.
Senin işin daha zor cnm allah yardimcin olsun seninde
Yok cnm senin değil
Probiyotik verebilirsin. İlaç değil, canlı bakteri. Uzun vadede bağırsakları düzene sokuyor. Kabızlık falan yaşamıyorsun. Yani biz daha yaşamadık, gaz sancısını da 1. Ay sonunda yok etti. Doktoruna sor bir istersen.Bebeğim prematüre doğduğu için korkuyorum damla vermeye yoksa duymuştum onu birkaç yakinimdan zaten
Yok yavrum uyumuyorlar saat 6dan beri kucağımda nobetteyizHeh tamam o zaman benim de işim zor ki sürekli meme istiyo yattığı an uyaniyo 20 dakikadır yatağında bende uzaktayım viyakliyo ağlıyo gitmemeye çalışıyorum egitimdeyiz. Uyurmu ki acaba
Tmm cnm sorarım kabizligimiz yok ama prematüre doğduğu için sürekli bir gaz halindeyizProbiyotik verebilirsin. İlaç değil, canlı bakteri. Uzun vadede bağırsakları düzene sokuyor. Kabızlık falan yaşamıyorsun. Yani biz daha yaşamadık, gaz sancısını da 1. Ay sonunda yok etti. Doktoruna sor bir istersen.
Onu izledim ama çıkaramıyor çok zorluyor kendisini ama olmuyorYoutube da ayşe öner gaz masajı var onu izleyip, bebeğinizin keyfi iyi olduğu zamanlar uygulayın. Sonrasında ptır patır gaz atıyorlar.
Onu izledim ama çıkaramıyor çok zorluyor kendisini ama olmuyor
Teşekkür ediyorumDediğiniz ilaç'a bir göz atıcam bende dr sorucam bir sakıncası yoksa kullanm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?