- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonradan değişir canım tabi ki babaya benzicek tabi DNA sı var sonuçta de gec canım daha nasıl tiplere girecek o bebek daha dur :) benim kızım da bnm kopyam benim bebeklik fotomu gören kızım sanıyor şimdi şimdi simsiyah saçları sararmaya başladı eşim seviniyor yazık bana benzemeye başladı diye eşim de sarışın yeşil gözlü ben esmer kahve gözlü daha da konuşursa yarış icindemiyiz anne noluyoruz de sıkma canınıÇok çektirdiler hem de çok. Yaşadıklarımı yazsam herhalde sayfa yetmez ama eşimle mutluyum ve bir bebeğimiz oldu 4 ay önce.
Hamilelik haberinden beri kayınvalidem beynimi yedi. Babasına kırmızı çok yakışırdı babasına benzeyecek ya diye kırmızı body almış gelmiş birgün. 4d ultrasondan sonra iyice coştu. Her gördüğümde ve her tanıdığına ultrasonda gördük aynı biz aynı biz Allaha şükür bize benzedi diye dolanıyordu. İyice takıntı yaptı bebek doğana kadar. Ve ben böyle şeylere hayatta önem vermem. Ama onun bu tavrı beni de inada bindirdi. Tabi ben çaktırmadım.
Bebeğim doğdu şu günlere kadar bana benziyordu. Ama her gelişinde aynı amcası, aynı kuzeni, aynı vs vs diye başka akrabalara benzetti. Eşime benzeten insanlara tabi ki bize benzeyecek diyordu sürekli. Sanki ben yokum
Ve bingo dün ilk kez bebeğim gerçekten eşime benzemeye başladı. Tam da akşam ordaydık. Kapıdan girer girmez ayy oğlum bu oğlum demeye başladı. Oradaki misafirler de onaylayınca bağıra bağıra ve vurguyla gitgide de daha benzeyecek başka ne bekliyordunuz ki dedi.
Akşamdan beri bebeğimi inceliyorum. Ve kendime inanamıyorum. Bu tür konulara zerre takılmayan ben bebeğime bir garip bakmaya başladım. Çünkü bu kadın benim psikolojimi günden güne bitirşyor.
Sağlıklı olmasına şükret vs demeyin lütfen bu başka bir konu. Tabi ki çok şükür o benim canımdan bir parça. Ama şunu sormak istiyorum haksız mıyım bozulmakta? Bu nasıl bir nispet yapmaktır ve niye? Ben çok şükür sağlıklı derken o neden kime benziyor telaşında? Ve bebeklerin tipi sonradan dönebilir mi değişir mi?
Benzetmek var benzetmek var kaşını gözünü benzetirsiniz ama attığı adımdan yaptığı dışkıya kadar benzetme olmaz ( eşimin annesi bunlara kadar benzetiyor)Çok mu zor "O kadın da öyle mutlu oluyor, kendi çapında mutlu olsun." demek?
O normal davranmıyor ama hangi babaanne oğluma benziyor, halaya çekti, amcaya çekti muhabbeti yapmıyor ki?
Onaylayın geçin, çok siniriniz bozuluyorsa duymazdan gelin.
Küçük meseleler bunlar.
Kırmızı body almasını bile sorun yapmışsınız. Tipi benzese ne olur huyu pis çıkarsa ne yapacaksınız. Ayrıca çocuk 40 şekle girer 4 aylık bebeği ona buna benzetme yarışına gireceğiniz yerde psikolojinizi toplayın. Tipi size benzesin farketmez aman huyu bana çeksin de diyip lafı yapıştırın İşsiz işsiz bebeği incelemektense!
Benim annemÇok mu zor "O kadın da öyle mutlu oluyor, kendi çapında mutlu olsun." demek?
O normal davranmıyor ama hangi babaanne oğluma benziyor, halaya çekti, amcaya çekti muhabbeti yapmıyor ki?
Onaylayın geçin, çok siniriniz bozuluyorsa duymazdan gelin.
Küçük meseleler bunlar.
Cevapların hepsini okumadım ama kvlerin genel hali bu. Benim eltimin kızı sarışın görümcem esmer ama aynı onun küçüklüğü diyor biz kahkahayla gülüyoruz artıkÇok çektirdiler hem de çok. Yaşadıklarımı yazsam herhalde sayfa yetmez ama eşimle mutluyum ve bir bebeğimiz oldu 4 ay önce.
Hamilelik haberinden beri kayınvalidem beynimi yedi. Babasına kırmızı çok yakışırdı babasına benzeyecek ya diye kırmızı body almış gelmiş birgün. 4d ultrasondan sonra iyice coştu. Her gördüğümde ve her tanıdığına ultrasonda gördük aynı biz aynı biz Allaha şükür bize benzedi diye dolanıyordu. İyice takıntı yaptı bebek doğana kadar. Ve ben böyle şeylere hayatta önem vermem. Ama onun bu tavrı beni de inada bindirdi. Tabi ben çaktırmadım.
Bebeğim doğdu şu günlere kadar bana benziyordu. Ama her gelişinde aynı amcası, aynı kuzeni, aynı vs vs diye başka akrabalara benzetti. Eşime benzeten insanlara tabi ki bize benzeyecek diyordu sürekli. Sanki ben yokum
Ve bingo dün ilk kez bebeğim gerçekten eşime benzemeye başladı. Tam da akşam ordaydık. Kapıdan girer girmez ayy oğlum bu oğlum demeye başladı. Oradaki misafirler de onaylayınca bağıra bağıra ve vurguyla gitgide de daha benzeyecek başka ne bekliyordunuz ki dedi.
Akşamdan beri bebeğimi inceliyorum. Ve kendime inanamıyorum. Bu tür konulara zerre takılmayan ben bebeğime bir garip bakmaya başladım. Çünkü bu kadın benim psikolojimi günden güne bitirşyor.
Sağlıklı olmasına şükret vs demeyin lütfen bu başka bir konu. Tabi ki çok şükür o benim canımdan bir parça. Ama şunu sormak istiyorum haksız mıyım bozulmakta? Bu nasıl bir nispet yapmaktır ve niye? Ben çok şükür sağlıklı derken o neden kime benziyor telaşında? Ve bebeklerin tipi sonradan dönebilir mi değişir mi?
Çok çektirdiler hem de çok. Yaşadıklarımı yazsam herhalde sayfa yetmez ama eşimle mutluyum ve bir bebeğimiz oldu 4 ay önce.
canım niye susuyorsun bende annesiyim yarı bende benim desene . alınıyorum de esine de söylesin. sen dogurdun o cocugu .yarısmı yapıyoruz de
seni anlıyorum benim kv de sacı dümdüz ve siyah bana benzeyen ogluma sacı kıvırcıklasır daha demişti ogluna benzeyecekmiş ve bazı seyleri sanki bebegin twk genini babası vermiş gibi söylerdi
İşte riskli, muhtemelen benim için eşimin ailesi dediğiniz gibi düşünmüştür. Ama çok da umurumda değil şahsen, sonuçta benim yanımda abartı konuşmayı bıraktılar.
Siz öyle bir intiba bırakmamak için ancak gülüp geçmeye zorlayın kendinizi.
Kan grubunun negatif olmasını dedesine benzettiydi babaannesi, bir de kimya öğretmeni. Doktor çizerek açıkladı ama kabul etmedi tabi:)) Kızım benim babama benziyor. Yok babasının kucukluguymus:)