- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 103
Muneciğim polemiğe girmemek vallahi mümkün değil yahu hatun diyor ki senin rüzgarından bile hasta olur diyor biri çıkıyor 3 günlük bilginle kaynanandan daha mı çok biliyosun diyor sen söyle nasıl sakin kalamAman hanımlar sakin olun polemiğe girmeyin lütfen.
Anneler ve kayınvalidelerin çoğu yapıyor bunu, gerilmeye gerek yok, tamam anne deyip siz bildiğinizi yapın, 25 derece oda sıcaklığı yenidoğan için yeterli bir sıcaklık fazlası hasta eder zaten, bizim aile büyüklerimiz soğuk ülkelerde doğan bebekleri görse baygınlık geçirir sanırımasla bizim gibi kat kat giydirmezler, sıcaktan çok soğuğa alıştırıyorlar, çocuklar soğuğa dayanıklı olsun hasta olmasın diye çelikleme yapılır, ki aslında Anadolu'da Yörüklerinde yaptığı bir şeydir çelikleme.
Bence çok abartmışsınız kafanıza uymayan yorumlarada gayet çemkirmişsiniz ergence laf sokmalar falan yaşınız 28 ama bence geride kalmışsınız . En çok itici de kadın torununu düşünüp alt tarafı başını ört demiş bu söylemınde bıle 20. kattan atasım geliyor dıyorsunuz afedersınızde çok iticisiniz. Sen ılerde gelının olursa daha beter olursun bu gayet anlaşıldı artık gelininizde sizin için forum açarOff çok gerginim. Lahusayım. Kadın bugün geldi ay bu ev soğuk mu ne ? Başını kapat kızım kafası üşür. Altını değiştirirken ağladı bebek keşke önce emzirseymişim. Kızlar gerçekten hepsi mi böyle? Tepki koysam da aynı sussam da. Ben bu çocuğun annesiyim üşüdü üşümedi ben de biliyorum anne diyorum daha neler diyorum iki gün sonra yine aynı. Yaşım 28 diye küçük görüyo beni bakamam sanıyo ama saç baş dalasım geliyo artık kadın ağzını açtıkça. Gitti evine ama gergin bi gelin sinirli bi anne bıraktı ne rahattım kaç gündür gelip gitmiyodu.
Cevap bile vermeden kibliyorum saygısız yorumunuBence çok abartmışsınız kafanıza uymayan yorumlarada gayet çemkirmişsiniz ergence laf sokmalar falan yaşınız 28 ama bence geride kalmışsınız . En çok itici de kadın torununu düşünüp alt tarafı başını ört demiş bu söylemınde bıle 20. kattan atasım geliyor dıyorsunuz afedersınızde çok iticisiniz. Sen ılerde gelının olursa daha beter olursun bu gayet anlaşıldı artık gelininizde sizin için forum açar
Emin olun yaştaN değil o. Benim 3.bebeğim olacak nasipse. 16yaşında kocaman kızım var tecrÜbeliyimde yani ama şimdiden hem annemden hemde kayınvalidemden emin olamıyorum ne yapacaklarına dair. O yüzden sakin olmaya çaliş gerilme. Bebeğin hayırlı olsun bu aradaOff çok gerginim. Lahusayım. Kadın bugün geldi ay bu ev soğuk mu ne ? Başını kapat kızım kafası üşür. Altını değiştirirken ağladı bebek keşke önce emzirseymişim. Kızlar gerçekten hepsi mi böyle? Tepki koysam da aynı sussam da. Ben bu çocuğun annesiyim üşüdü üşümedi ben de biliyorum anne diyorum daha neler diyorum iki gün sonra yine aynı. Yaşım 28 diye küçük görüyo beni bakamam sanıyo ama saç baş dalasım geliyo artık kadın ağzını açtıkça. Gitti evine ama gergin bi gelin sinirli bi anne bıraktı ne rahattım kaç gündür gelip gitmiyodu.
Çok merak ediyorum bu konuda kime kac tane ban gelecek? Hayır benim konumda da benzer tarzda konuşmalar vardi daha saygisizca bir sey yoktu ama 2 gün bani yemişim her nedense. Konu sahipleri kimseye ters cevap yazamaz maddesini forum kurallarına ekleyin de şaşırmayalım bir dahakineAman hanımlar sakin olun polemiğe girmeyin lütfen.
Anneler ve kayınvalidelerin çoğu yapıyor bunu, gerilmeye gerek yok, tamam anne deyip siz bildiğinizi yapın, 25 derece oda sıcaklığı yenidoğan için yeterli bir sıcaklık fazlası hasta eder zaten, bizim aile büyüklerimiz soğuk ülkelerde doğan bebekleri görse baygınlık geçirir sanırımasla bizim gibi kat kat giydirmezler, sıcaktan çok soğuğa alıştırıyorlar, çocuklar soğuğa dayanıklı olsun hasta olmasın diye çelikleme yapılır, ki aslında Anadolu'da Yörüklerinde yaptığı bir şeydir çelikleme.
Seninki yine geliyomus benimki 15 gün ugramaz,gelince söyle yap böyle yap derdiOff çok gerginim. Lahusayım. Kadın bugün geldi ay bu ev soğuk mu ne ? Başını kapat kızım kafası üşür. Altını değiştirirken ağladı bebek keşke önce emzirseymişim. Kızlar gerçekten hepsi mi böyle? Tepki koysam da aynı sussam da. Ben bu çocuğun annesiyim üşüdü üşümedi ben de biliyorum anne diyorum daha neler diyorum iki gün sonra yine aynı. Yaşım 28 diye küçük görüyo beni bakamam sanıyo ama saç baş dalasım geliyo artık kadın ağzını açtıkça. Gitti evine ama gergin bi gelin sinirli bi anne bıraktı ne rahattım kaç gündür gelip gitmiyodu.
Geçecek.Off çok gerginim. Lahusayım. Kadın bugün geldi ay bu ev soğuk mu ne ? Başını kapat kızım kafası üşür. Altını değiştirirken ağladı bebek keşke önce emzirseymişim. Kızlar gerçekten hepsi mi böyle? Tepki koysam da aynı sussam da. Ben bu çocuğun annesiyim üşüdü üşümedi ben de biliyorum anne diyorum daha neler diyorum iki gün sonra yine aynı. Yaşım 28 diye küçük görüyo beni bakamam sanıyo ama saç baş dalasım geliyo artık kadın ağzını açtıkça. Gitti evine ama gergin bi gelin sinirli bi anne bıraktı ne rahattım kaç gündür gelip gitmiyodu.
Eşim olmasa yandım zaten allahtan o toparlıyor herkesin çenesini.Seninki yine geliyomus benimki 15 gün ugramaz,gelince söyle yap böyle yap derdi
He sen bakıyon cğnkü bu cocugu 7/24
Esime sustur ananı alır kzıı giderim artk demisliğim var
Bence esin sustursun cnm.
Lütfen gerilmeyin. Boşverin, onu olduğu gibi kabul edin hiç takmayın kafaya. Bazı insanlar böyle düşüncesiz olabiliyor, iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar ya da kendilerini tutamıyorlar, siz kırmadan söylüyorsunuz zaten ama değişmiyorsa da siz de vurdum duymaz olmayı öğrenin onun bu hali karşısında, size yazık. yani kaynana değil de sizin kendi anneniz de olabilirdi böyle davranan. Tamam insan kendi annesine biraz daha sert çıkabilir saç baş dalabilir belki de ama kv' ile ölçülü, saygılı olmak, kalp kırmamak gerekiyor. En iyisi takmayın kafaya.Off çok gerginim. Lahusayım. Kadın bugün geldi ay bu ev soğuk mu ne ? Başını kapat kızım kafası üşür. Altını değiştirirken ağladı bebek keşke önce emzirseymişim. Kızlar gerçekten hepsi mi böyle? Tepki koysam da aynı sussam da. Ben bu çocuğun annesiyim üşüdü üşümedi ben de biliyorum anne diyorum daha neler diyorum iki gün sonra yine aynı. Yaşım 28 diye küçük görüyo beni bakamam sanıyo ama saç baş dalasım geliyo artık kadın ağzını açtıkça. Gitti evine ama gergin bi gelin sinirli bi anne bıraktı ne rahattım kaç gündür gelip gitmiyodu.
Yorum beklerken eleştiri aldığında gayet saygısızlaşan triplere giren birinin saygıdan bahzetmeside ilginçCevap bile vermeden kibliyorum saygısız yorumunu
Bilgiyi doktorumdan alıyorum zaten gerisini de zerre kadar takmıyorum bildiğimi okuyorum her tecrübe iyi değildir kötü tecrübeler de mevcuttur. Kat kat giyinen bebekler ilerde sürekli üşüyen en ufak bi soğukta hava değişiminde üşüten hastalanan bireyler haline geldiği için evet tahammülsüzüm bebeğimin sağlığı konusundaNe kadar tahammulsuzsunuz .daha birkac gunluk annesiniz tabii ki bilgisizsiniz.
Birkac cumleyede katlanamiyorsaniz isiniz cok zor.
Yasiniz kucuk degil nerdeyse 30 olmussunuz k.valide yastan dolayi degil buyuk ihtimalle bilgisiz oldugunuz icin yardimci olmaya calismis.
Evet bebekler usur ayrica.
terlemiyorsa bazen kat kat giydirmekte gerrkebilir
Yorum beklerken eleştiri aldığında gayet saygısızlaşan triplere giren birinin saygıdan bahzetmeside ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?