K.validenizin dediklerini yapin demiyorum tabii ki annesi olarak bilirsiniz.ama birkac cumleye nasil bu kadar tahammulsuz olabiliyorsunuz onu anlayamiyorum.Bilgiyi doktorumdan alıyorum zaten gerisini de zerre kadar takmıyorum bildiğimi okuyorum her tecrübe iyi değildir kötü tecrübeler de mevcuttur. Kat kat giyinen bebekler ilerde sürekli üşüyen en ufak bi soğukta hava değişiminde üşüten hastalanan bireyler haline geldiği için evet tahammülsüzüm bebeğimin sağlığı konusunda☺☺
Kısaca kaynanam cahil diyor ama gelini daha cahil gelinin bundan haberi yok hem danışıyor hem de kendi bildiğimi okurum diyor tipik cahillerin yapacağı şey netBirisi daha yazmis benim de dikkatimi cekmisti yazmadan gecemiycem.
Basliginiz cok itici gorunuyor.kaynana kelimesini genelde cahil kultursuz kesim kullaniyor ve ben kimden duysam buz gibi olurum.
K.validemle cok mu iyi geciniyoruz hayir.ama ne olursa olsun kaynana diye kaba bir tabir kullanamam.
Bence siz de bu kismi bir dusunun
yeni dogum yaptigimda ekim ayiydi ve ev 22 derecenin ustunde hic olmuyordu.evimiz isinmazdi.sonra tasindik.ama kisin da 23te bile oturmadik.o yuzden 25 bence cok sicak bile.su an 14 aylik oglum.ev 21 derece civari.iyi bence.yenidoganken zaten surekli kucakta geziyor sicacik.kiyafeti de usutmeyecek kadar vardir.karismaya hep devam edecekler aldiris etmemeyi ogrenmek lazim.Hahah donar donar 25 derece evde aman yanından geçmeyelim rüzgardan üşürallah aşkına fikrini kendine sakla bi ya
Malesef çoğunluğu böyle. Halden anlamaz bolca laf salatasi yapar sinir bozarlar. Bir isin ucundan tutmazlar anca laf. Cok çok iyiler de var ama şans işte canim.Off çok gerginim. Lahusayım. Kadın bugün geldi ay bu ev soğuk mu ne ? Başını kapat kızım kafası üşür. Altını değiştirirken ağladı bebek keşke önce emzirseymişim. Kızlar gerçekten hepsi mi böyle? Tepki koysam da aynı sussam da. Ben bu çocuğun annesiyim üşüdü üşümedi ben de biliyorum anne diyorum daha neler diyorum iki gün sonra yine aynı. Yaşım 28 diye küçük görüyo beni bakamam sanıyo ama saç baş dalasım geliyo artık kadın ağzını açtıkça. Gitti evine ama gergin bi gelin sinirli bi anne bıraktı ne rahattım kaç gündür gelip gitmiyodu.
Gercekten boyle mi turemis?Kaynana kelimesine takan sevgili hanımlar kaynana kayın anne kelimelerinin kısaltılmışıdır ve türk kültüründe kaynana denir cahillik kültürsüzlük gibi komik yorumlar yapanlara
Inanamiyorum kovuldumEvet anneme istediğim zaman anacım canım anam annem diyorum. Ve senin yüzünden ban yemek istemiyorum. Lütfen konumu terk eder misininsanlarla tartışıp laf salatasına girmek için değil benimle aynı durumda olan insanlarla dertleşmek için açtım konuyu eleştiri kabul etmiyorum be eleştirileri hakaretleri zerre sallamıyorum. Haa ayrıca kaynanama da muhabbet esnasında canım kaynanam benim gibi hitaplarda da bulunuyorum bilgine sana göre cahillik olabilir güzel türkçem ama bu bizim kültürümüzde var bi araştırmanı tavsiye ederim U uzumbugusu
Inanamiyorum kovuldum
Basliginiz kaynana yalniz, kaynanam bile degil.
Bi sahiplenememissiniz yani.
neyse kolay gelsin size
Birde sutun yaramiyor sutun az bu bebek doymuyor ac muhabbetleride var. Degismez.baskasinin cocuklari övülür.baska anneler.övülürHımm kaynana ve bebek... Bu ikili bir araya gelmemeliydi.Kız benim kaynana 3,5 kilo doğan oğlumu bir türlü beğenmemiş, zayıf zayıf diye canımdan bezdirmişti. Şimdi inş. 1 ay sonra 2. bebeğim olacak çok şükür başka şehirde yiyemeyecek beynimi. Normalde iyi kadın ama "bebek haseti" denen sendromun mağduru galiba.
Birde sutun yaramiyor sutun az bu bebek doymuyor ac muhabbetleride var. Degismez.baskasinin cocuklari övülür.baska anneler.övülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?