Bebeğim ve kedim

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
103
Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize

Ayy inanmiyorum ya. Hic akla gelmez boyle olacagi. Ben de kedime annem kizim diye sesleniyorum. Simdi artik grc de olsa kedinizle isimle cagirin. Bebeginize de onun ismi bu deyin. Anne benim deyin. Kisa surede alisacaktir diye dusunuyorum. Yeterki siz kedinize isimle seslenin.

şu an yaşı küçük, zamanla doğru olanı öğrenir sizin yönlendirmenizle. şu an alıp karşınıza laf anlatabileceğiniz olgunlukta değildir sanıyorum :))

ablam kendi kızına (sizinkinin yaşlarında) benden ve erkek kardeşimden bahsederken teyzen ve dayın dediği için bizimki de öyle öğrendi mesela. anneme erkek kardeşimle ilgili bişey söylerken dayım demiyor da dayın diyor. 'ananne, dayın yemek yedi' gibi.

çok tatlış bir konu olmuş

Evet biraz oyle oldu

canım benim :) biraz daha buyusun o zaman sana soyler. Kediye artık ismiyle söyle annem kızım dıye değil.

Evet bundan sonra zor olsada ismiyle seslenicem

Beterin beteri varmış

Benimde hic aklima gelmedi boyle olacagi. 6 aydır anne diyodu ama kendi kendine oyun oynarken diyordu megerse bana direk anne demesinin sebebi kafası karışıkmış kediye mi bana mi söyleyeceğini düşünüyomuş aylardır

Ay be bebek büyütmek çok değişik bi olaymış

Ahahaha çok tatlı ya :)
Benim de kedim var
Ben de öyle seviyorum
Annecim kızım falan

Arkadaşımın kızı da babasına kocişim diyormuş

Ne garip bi hitap şekli ya

Ahahaha çok tatlı ya :)
Benim de kedim var
Ben de öyle seviyorum
Annecim kızım falan

Bende hep oyle seslendim kedide oyle alisti ne zaman "Annem, Kızım" desem evin neresindeyse koşar gelir yanima

Ya ben o evladınıı yerımmmm
Kedınızı de yerım Bende ismiyle hitap etmem . Başka herseyı söyledım bır gu n çocuğum olursa yandık

Ikisi hep dip dibeler,ayrılmaz ikili oldular. Abla kardeş gibi büyüdüler

Arkadaşımın kızı da babasına kocişim diyormuş

Ne garip bi hitap şekli ya

Şükretmeliyim sanırım

Kız ben onları yerim yerim yerim ikisi de elime bi geçse de popislerini ısırsam

Ikisi beraber tam yencek gibiler çok iyi anlaşıyorlar

Çok tatlı ya masaALLAH Tüm derdiniz bu olsun

Tesekkur ederim

Ay çok şirin ya yerim. bende hep kızım annecim derim kedime. Bir gün anne olursam aklımda bulunsun.
Annesi, zamanla öğrenir sana anne demeyi merak etme. Ömür boyu anlatılacak tatlı bir anı olmuş.

Evet güzel bi anımız oldu :)))

Cok güldüm ya :)) Cok tatlisiniz.
Anne dedikce kedi de bakiyor mu?

Evet bakıyor hatta başka odadaysa geliyor hemen yanina

Takilmayın biraz daha büyüsün öğrenir. Kızım da önce anne demeyi öğrendi babasıni da öyle çağırırdi. Ben de küçükken uzun zaman babama adıyla seslenmisim. Siz duzeltince o da öğrenir üzerinde durmayin

Ay çok güldüm kusura bakma.

Kediye ismiyle hitap etmeye devam et unutur yakında. Vazgeçirmek için "anne o değil o" deme ters mesaj alır hiç unutmaz..

Benim iki kedim var biri dişi biri erkek. İkisinide ismiyle çağırdım, oğlumun ilk cümlesi ‘ buyuno ( bruno) iymaya ( irmaya) vurma’ oldu. İster anne desin ister adını söylesin ister pisi desin en önemlisi bir hayvanla birlikte büyümesi ve sosyal duygusal olarak çok faydası olması. Zamanla öğrenir kime ne diyeceğini. Siz de baskı yapmayın daha da ters tepebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…