Ayy inanmiyorum ya. Hic akla gelmez boyle olacagi. Ben de kedime annem kizim diye sesleniyorum. Simdi artik grc de olsa kedinizle isimle cagirin. Bebeginize de onun ismi bu deyin. Anne benim deyin. Kisa surede alisacaktir diye dusunuyorum. Yeterki siz kedinize isimle seslenin.Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize
çok tatlış bir konu olmuş
canım benim :) biraz daha buyusun o zaman sana soyler. Kediye artık ismiyle söyle annem kızım dıye değil.
bende bir arkadaşımda şuna şahit olmuştum, eşine kocacım diye sesleniyormuş evde, çocukları şimdi 2 yaşında ve babasına kocacım diye sesleniyormuş, sizin durum gene iyi gibi geldi, ama arkadaşın dediği gibi şirin bir sorunmuş
Ayy inanmiyorum ya. Hic akla gelmez boyle olacagi. Ben de kedime annem kizim diye sesleniyorum. Simdi artik grc de olsa kedinizle isimle cagirin. Bebeginize de onun ismi bu deyin. Anne benim deyin. Kisa surede alisacaktir diye dusunuyorum. Yeterki siz kedinize isimle seslenin.
Ay be bebek büyütmek çok değişik bi olaymışşu an yaşı küçük, zamanla doğru olanı öğrenir sizin yönlendirmenizle. şu an alıp karşınıza laf anlatabileceğiniz olgunlukta değildir sanıyorum :))
Insallah ogrenir ama baba anane dede diye dogru kişilere seslendigi icin buyuk hayal kırıklığı yaşadım
ablam kendi kızına (sizinkinin yaşlarında) benden ve erkek kardeşimden bahsederken teyzen ve dayın dediği için bizimki de öyle öğrendi mesela. anneme erkek kardeşimle ilgili bişey söylerken dayım demiyor da dayın diyor. 'ananne, dayın yemek yedi' gibi.
Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize
bende bir arkadaşımda şuna şahit olmuştum, eşine kocacım diye sesleniyormuş evde, çocukları şimdi 2 yaşında ve babasına kocacım diye sesleniyormuş, sizin durum gene iyi gibi geldi, ama arkadaşın dediği gibi şirin bir sorunmuş
Ahahaha çok tatlı ya :)
Benim de kedim var
Ben de öyle seviyorum
Annecim kızım falan
Ya ben o evladınıı yerımmmm
Kedınızı de yerımBende ismiyle hitap etmem . Başka herseyı söyledım bır gu n çocuğum olursa yandık
Arkadaşımın kızı da babasına kocişim diyormuş
Ne garip bi hitap şekli ya
Kız ben onları yerim yerim yerim ikisi de elime bi geçse de popislerini ısırsam
Çok tatlı ya masaALLAHTüm derdiniz bu olsun
Ay çok şirin ya yerim.bende hep kızım annecim derim kedime. Bir gün anne olursam aklımda bulunsun.
Annesi, zamanla öğrenir sana anne demeyi merak etme. Ömür boyu anlatılacak tatlı bir anı olmuş.
Cok güldüm ya :)) Cok tatlisiniz.
Anne dedikce kedi de bakiyor mu?
Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?