Bebeğim ve kedim

ya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi mesela

Tabii ki cins değil. Sahiplenmelisiniz.
Barınaktan veya sokaktan.
Kedilerin insan sağlığına bir kötülüğü yoktur.
Eğer kedinizi doğru şekilde besler, aşılarını tam yaptırırsanız misler gibi yaşar gidersiniz.
Üstelik hamileyken kedili evde doğan bebekler alerjiye karşı çok güçlü olurlar. Karşılıksız sevgi ve ilgi kaynağı onlar.
Bir evlat edinmek gibi düşünün. Tüm sorumluluk sizde olmalı. Ömrünün sonuna kadar en iyi şekilde ona sahip çıkacaksanız evlat edinin.
2 kedim var sokaktan aldım. Dünyaları değişmem tek tüylerini.

ne mutlu size :)

hahahahha ayyy guldurdun:)))))) bebegin zamanla anlicak kimin annesi oldugunu kedinin aslinda anne olmadigini:))) siz kediye demeyin ole bida

Koptum yalnız şuan.

Konu sahibi benim de kedim var. Bu konuyu açıp bana ilerisi için yardımda bulundun resmen çünkü ben de kedime "annecim" diye konuşurum.:)
Ama merak etme , bebeğin büyüdükçe sana anne diyecektir.:)

Ben hiç böyle düşünmemiştim ,bizim serseriye bende artık adıyla sesleneyim ,zaten oğlum dedim mi oda üstüne alınıp yanımda bitiyor hemen , hatlar sürekli karışıyor

Yaa çok tatlısınız maşallah size :)

Arkadaşlar bahsetmiş, anne benim kedinin ismiyle de o diyip söylerseniz alışır sanırım :)

Bende hep alerjiye karşı daha güçlü olur diye düşündüm ama öyle olmadı
Hem kedimiz hem köpeğimiz hatta kuş ve hamsterımız da vardı. Hamileliğimde dahi çoğu bakımlarını ben yaptığım halde her türlü alerjiyle doğdu malesef kuzum.

Bence çok tatlı ya benimde kedim var erkek. Şimdi bebiş bekliyoruz ve kedime hep bende annecim diye seslenirim. Miyavladımı anneeğğm derim falan.
Hayır erkek kediye anne demesi daha çok k komiğime gider bi kaç zamana unutur merak etme

ya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi mesela
Canım ben su anda hamıleyım.. kedınle sarmas dolasız mesela.. aşıları tam olduktan sonra hıcbır problem olmaz.. veterınere de sorabılırsın,ınternetten de arastır.. sadece alerjısı yoksa super olur..

Babamın ikinci evliliğinden olan kardeşim annesine bir dönem X abla dedi çünkü bizden öyle duymuştu. Zamanla düzeliyor merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…