- Konu Sahibi femmefatale26
-
:13:
bu kelimeleri kullanan biriyle neden yazışıyorum ki?
hata bende...
herkesin düşüncesine saygım çok büyük bundan 2 ay önce sorsalar inanın bana anında evlenin derdim ama başa gelince öyle olmuyor bi karar vermedim doktor randevumu iptal ettim ne kadar geç gidersem sanki bi çözüm bulucam gibi geliyor. Ama kararım ne olursa olsun bunu benim yapmamdan daha çok ahlaksız dinsiz vicdansız yorumları daha mide bulandırıcı. ve asıl şaşırdığım konu bunların hepsini bayanların yapması biz bayanlar için Türkiye de kadın olmak zaten çok zor birbirimize yardım etmek yerine nedir bu acımasızlık.Sen kararını vermissin zaten aldırcaksın yanına destek arıyorsun diyenler hiçmi okumadı bu çocuğu istiyorum yazdığımı hiç mi anlamıyor bu duygusallığı bir bebeği çok istemek ama tek başına kalmak nedir hiç mi bilmiyorsunuz yine söylüyorum ben bu BEBEĞİ İSTİYORUM. Aldır diyenlerede saygım var aldırma diyenlere de ama ahlaksızlık yalancılık vicdansızlık dinsizlik popüler olmakla suçlanmak nedir? Zaten şuanda içinde bulunduğum durum çok kötü daha da kötüleştirenlere teşekkür ederim....
Siz ne anlıyorsunuz konu sahibinin durumundan.Açıklar mısınız lütfen.
benim ne düşündüğüm sizi ilgilendirmez bu birincisi. Arkadaş bir hata yapmış ve burada bizlerle paylaşmak istemiş.Fakat nedense bazı arkadaşlar bu kızcağızı yerde yere vurmakla yetinmeyıp ahlaksız, dinsiz vs gibi suçlamalara maruz kalmakta. Sizce bu doğru mu birşey mi? ben arkadaşın yaptığını tabikii tasvip etmiyorum ama rica ediyorum kimseyi kınamayın insan elbette hata yapar bırakın da bunu allah karar versin kimin iyi kimin kötü olduğunu. burası mahkeme yeri değil kimseyi yargılamak istemem ama çirkin yorumları okuyunca dayanamıyorum. bizim bu arkadaşa yardımcı olmamız gerek onu taşlamak değil. ha eğer ders vermek isteyenler varsa güzel bir uslup ile dile getirsinler..umarım açıklayıcı olmuştur..
çok haklısınız 5 dakikalık zevkten öte bir şey yaşanan ama cinselliği bir görev gibi görenler için 5 dakikalık zevk eşini mutlu etmenin yolu yazık
O kadar cinsellikten öte birşey yaşamışsınız ki işi bebeği aldırmaya kadar götürmüş erkek arkadaşınız saygı duyulacak birşey gerçekten cinsellikten çok çok öte bir yaşanmışlığınız var özür dilerik
neden bu insanlara derdini anlatıp seni yargılamalarını dinliyorsun? kendi evlerinde çok mutlularmış, dört dörtlük hayatları varmış gibi sana ağza alınmayacak şeyler söylemelerine neden izin veriyorsun? hala kendini açıklamaya çalışıyorsun canım benim? ellerinde olsa taşlar bu kör cahiller seni, bunlar sevgiden aşktan anlamazlar. cinsel paylaşıma 5 dk zevk adını verirler çünkü onlar 5 dk zevklerin kadınıdır. asla bir erkek tarafından sevilmemişlerdir. bebeği aldır ve hayata geri tutun. tekrar bebeğin olacak şuanda hayatında olan erkek olmasa bile bi yuvan ve bi çocuğun olacak üzülme.
yorumun cok guzel cnm umarım artık kınamamayı ögrenırler.
Yumurta döllendiğinde böyle şeyler olmaz, rica ediyorum duygu sömürüsü yapmayın. 5. haftada bebeğin beyni bile yoktur, hisleri ancak bir hücresel oluşumun hayatta kalmak için vereceği tepkiler kadardır. Fetüs oluşumu 10. haftada gerçekleşir. Kürtajın 10. haftadan önce yapılmasının gerekliliğinin sebebi budur.
Bebeğin kalbi anneden pompalanan kanın ritmiyle atar. Kalbinin atıyor olmasının sebebi budur. Canlı olduğu doğrudur tabii ki ama böyle duygusal şeyler kimsenin bir işine yaramıyor.
Süper bir yorum olmuş...
Miyanse ve ycam arkadaşlar,, eşiyle cinsellik yaşayan kadınlar öyle sizin dediğiniz gibi 5 dk lık zevklerin kadın felan değiller.Geneli eşleri tarafından çok sevilen, cinsellikle eşlerini de kendilerini de mutlu eden hanımlardır.
Miyanse hanım ne düşündüğünüz umrumda değil.5 dk lık zevkten kasdınızı sormuştum.......
Süper bir yorum olmuş...
Miyanse ve ycam arkadaşlar,, eşiyle cinsellik yaşayan kadınlar öyle sizin dediğiniz gibi 5 dk lık zevklerin kadın felan değiller.Geneli eşleri tarafından çok sevilen, cinsellikle eşlerini de kendilerini de mutlu eden hanımlardır.
Miyanse hanım ne düşündüğünüz umrumda değil.5 dk lık zevkten kasdınızı sormuştum.......
Yemin ediyorum şoktayım, pes!
Bir cana kıymayı nasıl bu kadar normal bir şey gibi ağzınıza alabiliyorsunuz hayret bir şey?!
Pardon hanımefendi biz kör cahiller 5 dakikalık zevk adını veriyoruz tamam, ya siz modern düşünceli kültürlü bireylerin doğum kontrolden hiç mi haberi yok?
Yemin ediyorum şoktayım, pes!
Bir cana kıymayı nasıl bu kadar normal bir şey gibi ağzınıza alabiliyorsunuz hayret bir şey?!
Pardon hanımefendi biz kör cahiller 5 dakikalık zevk adını veriyoruz tamam, ya siz modern düşünceli kültürlü bireylerin doğum kontrolden hiç mi haberi yok?
konuyu okumadan yorum yapmayın kız nerdeyse 5. kez korunduğunu söyledi
Korunmamış :) korunduğunu sanmış ..Sanmakla emin olmak arasında çok fark var :) önce dönüp siz iyice bir okuyun
Arkadaşlar lütfen şu hadisi dikkatle okuyun :
Hz. Peygamber (s.a.s) "Din kardeşini, bir suçundan dolayı ayıplayan kimse, o suçu kendisi de işlemedikçe ölmez" (Tirmizî, Kıyamet, 53) buyurarak, müslümanların, hatalarından dolayı birbirlerini kınamaları ve hor görmelerinin, kendileri için ne derece kötü bir sonuca yol açtığına dikkat çekmiştir.
Ben burada ayıplayan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yazdıklarınıza dikkat edin yoksa bir gün sizin de başınıza gelebilir ve ya çocuğunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?