Bebeğimden vazgeçiyorum :(

:13:

bu kelimeleri kullanan biriyle neden yazışıyorum ki?

hata bende...

Neden yazıştığınızı ben size sormalıydım,fikrime inatla alaycı tavır göstermenizi anlayamadım.
Bu benim fikrim size ne diyorum anlamıyorsunuz bi de hemen aynı tripler sizinle muhatap olmuyorumlar falan...
İsabet olur.

canım hayatta senin vicdanda günahta senin sevapta senin bu konuyu buraya taşıman yoruma açman kafanı karıştırmaktan başka bi işe yaramaz bence hangi tarafın ağır basıyosa o tarafına uy günümüzde sadece nikahsızlar değil nikahlı karı kocalarda gidip çocuk aldırıyo üstünden biraz zaman geçince herşey unutuluyo emin ol bundan 5 sene sonra bu yaşadıklarında unutulacak doğursanda unutulacak aldırsanda... zaten kusura bakmada sen en büyük hatayı öyle gevşek bi adama bağlanmakla yapmışsın tedbirsizlik falan değil senin hatan o adamı hayatına sokman adammı oda şüpheli ya neyse sen kendini dinle kimseyi değil..

Siz ne anlıyorsunuz konu sahibinin durumundan.Açıklar mısınız lütfen.

benim ne düşündüğüm sizi ilgilendirmez bu birincisi. Arkadaş bir hata yapmış ve burada bizlerle paylaşmak istemiş.Fakat nedense bazı arkadaşlar bu kızcağızı yerde yere vurmakla yetinmeyıp ahlaksız, dinsiz vs gibi suçlamalara maruz kalmakta. Sizce bu doğru mu birşey mi? ben arkadaşın yaptığını tabikii tasvip etmiyorum ama rica ediyorum kimseyi kınamayın insan elbette hata yapar bırakın da bunu allah karar versin kimin iyi kimin kötü olduğunu. burası mahkeme yeri değil kimseyi yargılamak istemem ama çirkin yorumları okuyunca dayanamıyorum. bizim bu arkadaşa yardımcı olmamız gerek onu taşlamak değil. ha eğer ders vermek isteyenler varsa güzel bir uslup ile dile getirsinler..umarım açıklayıcı olmuştur..

yorumun cok guzel cnm umarım artık kınamamayı ögrenırler.

çok haklısınız 5 dakikalık zevkten öte bir şey yaşanan ama cinselliği bir görev gibi görenler için 5 dakikalık zevk eşini mutlu etmenin yolu yazık

O kadar cinsellikten öte birşey yaşamışsınız ki işi bebeği aldırmaya kadar götürmüş erkek arkadaşınız saygı duyulacak birşey gerçekten cinsellikten çok çok öte bir yaşanmışlığınız var özür dilerik

Son düzenleme:
ben size farklı konularda yardımcı olmak istiyorum olanla ölenin önüne geçilmediğini bildiğimden, birincisi kürtaj işleminin aşamaları var randevunuzu ne kadar ertelerseniz vücudunuza ve bebeğe verdiğiniz zararı o kadar arttıracaksınız. bebek küçükken şırınga ile çekilebilecek büyüdüğünde kazıyacaklar vs. ikincisi çalışmıyorum diyorsunuz bi kürtaj 400-500 tl olmuş bu parayı nasıl ödeyeceksin? durumun var mı? sakın ola ki bilmediğin yerlerde kürtaj olma mikrop kaparsın bebek aldığını ailen dahil herkes öğrenir...

Süper bir yorum olmuş...

Miyanse ve ycam arkadaşlar,, eşiyle cinsellik yaşayan kadınlar öyle sizin dediğiniz gibi 5 dk lık zevklerin kadın felan değiller.Geneli eşleri tarafından çok sevilen, cinsellikle eşlerini de kendilerini de mutlu eden hanımlardır.

Miyanse hanım ne düşündüğünüz umrumda değil.5 dk lık zevkten kasdınızı sormuştum.......

Yemin ediyorum şoktayım, pes!

Bir cana kıymayı nasıl bu kadar normal bir şey gibi ağzınıza alabiliyorsunuz hayret bir şey?!

Pardon hanımefendi biz kör cahiller 5 dakikalık zevk adını veriyoruz tamam, ya siz modern düşünceli kültürlü bireylerin doğum kontrolden hiç mi haberi yok?

çok doğru yazmışsın arkadaşım. ama gel gör ki toplum olarak çok duygusalız. aslında birbirimizden farkımız yok hepimiz aynıyız.
evlenmeden çocuk doğuranıda, doğurmayıp aldıranıda günahkar ilan eden bizler değilmiyiz?
bazen şu konu başlıkları altında yazılanlara inanamıyorum. kim kimi böylesine yargılama hakkına sahip?
zamanı geldiğinde hepimiz allah huzurunda hesap vermicekmiyiz?
bizden yardım isteyen fikir bekleyen birini böylesine yargılarken kullanılan kelimeler nasıl kalplerden çıkıyor?
hangi merhametli kalp, düşen bir kula, yanlış yapmış bir kula böyle kinli kızgın cümlelerle yaklaşabilir?
nerede şevkatiniz merhametiniz 'doğuştan anne adayları'?
maşallah annelik merhametiyle dolu kalplere bakın nasıl çirkinleşiyorlar.
dünya bizim etrafımızda dönmüyor. dünya, dünyaya getirdiğimiz çocuklarımızın etrafındada dönmüyor.
doğurduğumuz için kutsal anne olmuyoruz. ayırt edemediğiniz bir şey var; doğurmak belki zor ama marifet değil!
ne yazıkki günümüz şartlarında çocuk sahibi olmak gitgide zorlaşıyor. ama şunu unutuyorsunuz doğurmak marifet değil!!
hele içinizden biri öyle bir yorum yapmışki, etrafında nekadar kürtaj yaptıran varsa başına birşey gelmiş, fakirlemiş, kocası değişmiş vs demiş.
nasılda gözlemlemiş arkadaşımız öyle emin yazmışki. etrafımda fakirleşmiş, kocası değişmiş insanları hatırlayıp çocukmu aldırdı diye düşündüm doğrusu,
ey bunu yazan şahıs, siz düşen hata yapan bir insanın başına kötü birşey geldiğinde Allahından buldu belasını mı diyorsunuz? siz hiç düşmicekmisiniz?

arkadaşım yazdıklarına yorumum şudur: ben aldır yada aldırma bir çaresi bulunur demiyeceğim. bana göre evlenmeden bu şekilde ilişkiye girmekte yanlış. sen büyük bir hata yapmışsın ve hatanın büyüklüğünün farkında bile değilsin. neden mi? çünkü resmen aldırayımmı aldırmıyayımmı diye soruyorsun ve varsayalım burda herkes aldır daha sonra tekrar anne olursun doğurma dese, bende öyle düşünmüştüm zaten diyecek gibisin. aslında sen buraya bence bunu duymak için yazmışsın ama seni taşa tutmuşlar, taşlamışlar o doğuştan mehametli anne adayları. değer yargıların ne bilmiyorum insanın çocuğunu yetiştiriken en büyük korkusudur heralde şuan senin anne babanın yerinde olmak. anne babanın yerinde olmak istermiydin? bunu sor kendine. sen sigara içerken çocuğuna sigaranın zararlı olduğunu nasıl anlatacaksın? çocuk için evlenmek bana göre evliliği kurtarmak için çocuk yapmak kadar yanlış. Allah doğru yolu buldursun. allah yardımcın olsun.

eğer dikkatle okursanız yazılanları, ben 5 dk lık zevk konusunu açmadım öyle bir yorumda da bulunmadım..valla eşleriniz ister sizi sevsinler ister sevmesinler benım umurumda değil benim ilgilendiğim konu buradaki bazı arkadaşların uslübu..

birde madem benim ne düşündüğüm umurumda değil sormayın o zaman bana soru..

çok katılıyorummmm arkadaşım sana... biz 5 dakıkalık zevki en azından helalimizle bize sahip çıkanla yapıyoruz... cahillik bumu yaaniiii bize cahil diyenler aslında kendi cahillikleriyle toplumun buna uygun bakmasını istiyor.....

konuyu okumadan yorum yapmayın kız nerdeyse 5. kez korunduğunu söyledi

Bu konu kapanmayacak mı yaaa?Mesele arkadaşın hamileliğinden çıktı artık.Nasıl istiyorsa öyle yapsın.Kimsenin lafıyla yön çizmeyeceği kesin.
İnsanları boşa tartıştırıyor burada

Korunmamış :) korunduğunu sanmış ..Sanmakla emin olmak arasında çok fark var :) önce dönüp siz iyice bir okuyun

Kesinlikle.

Tedbir almak demek korunduğunu sanmak demek değildir.

Madem ki her şeyi göze alıp cinsel ilişki yaşamaya kalktın, önlemini de alacaksın sonucunda da katlanacaksın arkadaşım.

size derdini açmış bir insana yardımcı olmadan onu kaçırmak mıdır değer yargılarımız biz neden hataları kabul edemeyen tahammülsüz bir toplum olduk o gencecik bir kız çocuğu ne yapsın okul tuvaletinde bir bebek mi dünyaya getirsin, size diyorum ki olanla ölenin önüne geçilmez ona yardımcı olalım kendi kendinize kavga etmekten kızı unuttunuz. hanginiz sordu kürtaj paran var mı diye? hangi hastanede kürtaj olacaksın diye? kaç kızımız kürtaj masasında kasapların elinde kalıyor. ruhu yara olanın ruhuna bir yara da siz açmayın ne olur ya.

Arkadaşlar lütfen şu hadisi dikkatle okuyun :
Hz. Peygamber (s.a.s) "Din kardeşini, bir suçundan dolayı ayıplayan kimse, o suçu kendisi de işlemedikçe ölmez" (Tirmizî, Kıyamet, 53) buyurarak, müslümanların, hatalarından dolayı birbirlerini kınamaları ve hor görmelerinin, kendileri için ne derece kötü bir sonuca yol açtığına dikkat çekmiştir.
Ben burada ayıplayan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yazdıklarınıza dikkat edin yoksa bir gün sizin de başınıza gelebilir ve ya çocuğunuza

allah razı olsun senden heh yaa hepinizin çoluğu çocuğu büyüyecek allah korusun destek olalım evlat kazanalım ya ay hamile hamile içim kıyıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…