- Konu Sahibi femmefatale26
-
neden bu kadar sinirlendiniz kelebek hanım?
10 yaşında çocuğun evde tek başına işi neymiş?
ailesi de izletmesin
yok şunu göstermesinler ahlakımız bozuluyor, bunu yayından kaldırsınlar etkileniyoruz
sanki yayınlamasalar bunlar olmayacak
laf
Size sonuna kadar katılıyorum bi de bunu buraya utanmadan yazmak gerçekten çok acı bu cididi ciddi cinayet gidin sabredenler klübünü tüp bebek klübünü vs okuyun eminim utanırsınız ben de anne olmak için mücadele verenlerden biriyim bu uğurda ölümlerden döndüm ama tüm içtenliğimle söylüyorum sizin yerinizde olmak asla istemezdim durumunuz bizden çok daha kötü çünküüü bizimkisi Rabbimin verdiği bir takdir sizinki ise düpedüz suç....ve bu suçu da başka bir suçla kapatmaya çalışıyorsunuz yazıkk çok yazıkkkk
:13:aynen katılıyorum, ben şimdiye kadar baktığım dizilerden hiç etkilenmedim, kocamı aldatmak, entrika çevirmek, tv programına çıkıp evlenmek, elime silah alıp çete kurmak aklımın uçcundan bile geçmedi. demekki neymiş, herşey kişinin kendinde bitiyormuş. o zaman çocuklarınızı iyi yetiştireceksiniz, çocuk gerçekle hayali bilecek.
bide sanki çok temiz bir toplumuz, bu toplumda köyde yasak ilişkisini çocuğu gördü diye onu öldürenler var, kocasının kardeşiyle onla bunnla çocuklarını bırakıp hayatımı yaşayacağım diye kaçanlar var, üstelik bunlar en büyük şehirden en küçük köyüne kadar var, hatta okuma yazma bilmeyenine kadar
bu kelimeleri kullanan biriyle neden yazışıyorum ki?Evet ahlakı terketmeye meyilli yada akli melekeleri henüz kuvvetli olmayan insanlar etkileniyor bence.Sen etkilenmeyebilirsin,o sensin..
Canın sıkılıyorsa başka kapıya,bana sataşma
ya pardon da siz kimsiniz ki ahkam kesiyorsunuz?? yüce rabbim bile tövbe kapısını sunmuşken size ne oluyorr ??? ahlak bekçileri misiniz!! her insan hata yapabilir önemli olan bunun farkına varıp bir daha aynı hatayı yapmamak.. bizim dinimiz yol gösterir yargılamaz!! ayıp ayıp...
herkesin düşüncesine saygım çok büyük bundan 2 ay önce sorsalar inanın bana anında evlenin derdim ama başa gelince öyle olmuyor bi karar vermedim doktor randevumu iptal ettim ne kadar geç gidersem sanki bi çözüm bulucam gibi geliyor. Ama kararım ne olursa olsun bunu benim yapmamdan daha çok ahlaksız dinsiz vicdansız yorumları daha mide bulandırıcı. ve asıl şaşırdığım konu bunların hepsini bayanların yapması biz bayanlar için Türkiye de kadın olmak zaten çok zor birbirimize yardım etmek yerine nedir bu acımasızlık.Sen kararını vermissin zaten aldırcaksın yanına destek arıyorsun diyenler hiçmi okumadı bu çocuğu istiyorum yazdığımı hiç mi anlamıyor bu duygusallığı bir bebeği çok istemek ama tek başına kalmak nedir hiç mi bilmiyorsunuz yine söylüyorum ben bu BEBEĞİ İSTİYORUM. Aldır diyenlerede saygım var aldırma diyenlere de ama ahlaksızlık yalancılık vicdansızlık dinsizlik popüler olmakla suçlanmak nedir? Zaten şuanda içinde bulunduğum durum çok kötü daha da kötüleştirenlere teşekkür ederim....
herkesin düşüncesine saygım çok büyük bundan 2 ay önce sorsalar inanın bana anında evlenin derdim ama başa gelince öyle olmuyor bi karar vermedim doktor randevumu iptal ettim ne kadar geç gidersem sanki bi çözüm bulucam gibi geliyor. Ama kararım ne olursa olsun bunu benim yapmamdan daha çok ahlaksız dinsiz vicdansız yorumları daha mide bulandırıcı. ve asıl şaşırdığım konu bunların hepsini bayanların yapması biz bayanlar için Türkiye de kadın olmak zaten çok zor birbirimize yardım etmek yerine nedir bu acımasızlık.Sen kararını vermissin zaten aldırcaksın yanına destek arıyorsun diyenler hiçmi okumadı bu çocuğu istiyorum yazdığımı hiç mi anlamıyor bu duygusallığı bir bebeği çok istemek ama tek başına kalmak nedir hiç mi bilmiyorsunuz yine söylüyorum ben bu BEBEĞİ İSTİYORUM. Aldır diyenlerede saygım var aldırma diyenlere de ama ahlaksızlık yalancılık vicdansızlık dinsizlik popüler olmakla suçlanmak nedir? Zaten şuanda içinde bulunduğum durum çok kötü daha da kötüleştirenlere teşekkür ederim....
neden bu insanlara derdini anlatıp seni yargılamalarını dinliyorsun? kendi evlerinde çok mutlularmış, dört dörtlük hayatları varmış gibi sana ağza alınmayacak şeyler söylemelerine neden izin veriyorsun? hala kendini açıklamaya çalışıyorsun canım benim? ellerinde olsa taşlar bu kör cahiller seni, bunlar sevgiden aşktan anlamazlar. cinsel paylaşıma 5 dk zevk adını verirler çünkü onlar 5 dk zevklerin kadınıdır. asla bir erkek tarafından sevilmemişlerdir. bebeği aldır ve hayata geri tutun. tekrar bebeğin olacak şuanda hayatında olan erkek olmasa bile bi yuvan ve bi çocuğun olacak üzülme.
neden bu insanlara derdini anlatıp seni yargılamalarını dinliyorsun? kendi evlerinde çok mutlularmış, dört dörtlük hayatları varmış gibi sana ağza alınmayacak şeyler söylemelerine neden izin veriyorsun? hala kendini açıklamaya çalışıyorsun canım benim? ellerinde olsa taşlar bu kör cahiller seni, bunlar sevgiden aşktan anlamazlar. cinsel paylaşıma 5 dk zevk adını verirler çünkü onlar 5 dk zevklerin kadınıdır. asla bir erkek tarafından sevilmemişlerdir. bebeği aldır ve hayata geri tutun. tekrar bebeğin olacak şuanda hayatında olan erkek olmasa bile bi yuvan ve bi çocuğun olacak üzülme.
cnm bence konunu kapattır yoksa bu ınsanlar senı kınadıkca baslarına gelecek we bı kac ay sonra burada hamıleyım ne yapmalıyım ws gıbı topıcler cıkacak.. hem de niye cekıyosun bu sozlerı kapattır gıtsın.
o 5 dakikalık zevklerin kadını lafını aynen size fırlatıyorum :) aşktan da anlıyoruz sevgiden de :) ayrıca kör cahilde sizsiniz anlayışsız insanda..
Ve yine ayrıca agıza alınmayacak laf yazanı yok konu sahibesine burada :) olaya cüneyt arkın gibi dalmanız ciddi manada komik durmuş :))
çok haklısınız 5 dakikalık zevkten öte bir şey yaşanan ama cinselliği bir görev gibi görenler için 5 dakikalık zevk eşini mutlu etmenin yolu yazık
bence sizin hiçbirşeyden anladığınız yok !! size acıyorum yazık ...
hayrett sen ki bu konuyu açtınmı açtınn iyi yada kötü yorumlara rahmen ister 5 dk isteyerek ister 5 dk istemeyerek olsun burdaki herkez sizin rahatlığınıza kızıyor tedbirsizliğinizee siz burda yandaş arıyorsunuz bu belli oldu kötü yorumlara sinir olup iyi yorumları destekliyorsunuz biz size değil o masum cenine üzülüyoruzzçok haklısınız 5 dakikalık zevkten öte bir şey yaşanan ama cinselliği bir görev gibi görenler için 5 dakikalık zevk eşini mutlu etmenin yolu yazık
katılıyorumm sizeo 5 dakikalık zevklerin kadını lafını aynen size fırlatıyorum :) aşktan da anlıyoruz sevgiden de :) ayrıca kör cahilde sizsiniz anlayışsız insanda..
Ve yine ayrıca agıza alınmayacak laf yazanı yok konu sahibesine burada :) olaya cüneyt arkın gibi dalmanız ciddi manada komik durmuş :))
bu başlığı açtıysa yazılan herşeye katlanması lazım haa hoşuna gitmiyormu kapat konuyuudurumuna sürekli kılıf uydurmayı bıraktığın vakit yazılanların aslında seni taşlamak değil hatanı sana gösterip ders almandan ibaret olduğunu görürdün :) katlanamayacaksanız açmayacaksınız konuyu hanımefendi :) cinseliği görev gibi kullanmak değil konu
konu senin hamile olman ve bebegimden vazgeçiyorum diye başlıp açıp sana kızanlara ''aslında ben bu bebeği istiyorum '' diyerek başlığın tam tersine savunma yapman ve tahammülsüzlüğün şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?