- 23 Ocak 2016
- 35.050
- 51.037
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Evlatlar arasında ayrımcılık yapılmaz he birinin durumu maddi anlamda daha zordadır anlarım ama evlatlar arası ayrımcılık kardeşler arasına kin sokmaktan başka birşey değildirGelin hanımı bu zerre kadar ilgilendirmez.
İstediğim şekilde, istediğim miktarda evladıma vereceğim paranın, hediyenin derdi de ne damadima düşer ne de gelinime.
Herkes haddini bilsin bi.
Parami nasıl taksim edeceğim onlara dusmemis.
Kız benim, oğlan benim.
Herkes bir zahmet önünden yesin.
Maddiyat beklemiyorum canım doğru okumadıysan yorum yapma
İşte ben de bu kafada olduğum için hiç sıkıntı yaşamadım. Tek torun olduğu halde hadi şunu alsınlar neden almadılar diye hiç tribe girmedim.Kayınvalideli konularda yorum yapması beklenen yanlış kişilerden biri olabilirim Calcifer çünkü ben baştan itibaren mesafeli ama saygı çerçevesinde ilişkiler kuran sıfır beklentili biri oldum, kafaya takmam bir şey aldılar almadılar, evlat ayrımı yaptılar yapmadılar gibi şeyleri, insanlara karşı biraz vurduymazım.
Sokmasinlar efendim.Evlatlar arasında ayrımcılık yapılmaz he birinin durumu maddi anlamda daha zordadır anlarım ama evlatlar arası ayrımcılık kardeşler arasına kin sokmaktan başka birşey değildir
Kayınvalide kızına kapı süsünü bile aldığını ima etmiş tamam kime ne yaparsa yapsın da kızına herşeyi al oğluna hiçbir şey alma ilginç ben ne annemden ne babamdan birşey beklemedim ama iki tarafta evlatları arasında adil davranıyorlar biz böyle gördük bilemiyorum evlatlar arası ayrımcılık yok bizdeSokmasinlar efendim.
Herkes yerini bilirse kimse de kin gutmez birbirine.
Paramı ne şekilde ikame edeceğim kimsenin haddine değil.
Yeri gelir kızıma çok yaparım, yeri gelir oğluma.
Ama damadım ya da gelinim, oğlum ya da kızım benden nankorce maddiyat için kavga edecekse çektirip gitsin bir zahmet.
Ben asil konu sahibinin esine acidim su an.Burada bunlari yazan kimbilir esine neler neler söylüyordur..Annemin evinde oturuyorsun, annrn baban bize para vermiyor vs..Yakjnda adami da kovarsin sen o evdenSenin gibi gelinim olsa inan ki sürekli gözünün önünde kızıma harçlık verir sana da cüzdanımda kalan kuruslari verirdim ahdbsbdbbs
Al ulan derim gözünü kuruş doyursun dbdhvd
Sokmasinlar efendim.
Herkes yerini bilirse, kimse de kin gutmez birbirine.
Paramı ne şekilde ikame edeceğim kimsenin haddine değil.
Yeri gelir kızıma çok yaparım, yeri gelir oğluma.
Ama damadım ya da gelinim, oğlum ya da kızım benimle nankorce maddiyat için kavga edecekse çektirip gitsin bir zahmet.
Zaten böyle oğlana değil kapı süsü 1 kuruş dahi vermesin.Kayınvalide kızına kapı süsünü bile aldığını ima etmiş tamam kime ne yaparsa yapsın da kızına herşeyi al oğluna hiçbir şey alma ilginç ben ne annemden ne babamdan birşey beklemedim ama iki tarafta evlatları arasında adil davranıyorlar biz böyle gördük bilemiyorum evlatlar arası ayrımcılık yok bizde
O da zerre gururu varsa oturmasin.Ben asil konu sahibinin esine acidim su an.Burada bunlari yazan kimbilir esine neler neler söylüyordur..Annemin evinde oturuyorsun, annrn baban bize para vermiyor vs..Yakjnda adami da kovarsin sen o evden
Benim kızım da eşimin ailesinin tek torunu, ailenin tek gelini de benim ki eşim tek çocuk değil kardeşi var ama evlenmedi, evlenirken ne düşünüyorsam şimdi de aynısını düşünüyorum, kimse bana hiçbir şey almasın, büyük olarak hayatımızda olsunlar ama evimin içinde söz sahibi olmasınlar.İşte ben de bu kafada olduğum için hiç sıkıntı yaşamadım. Tek torun olduğu halde hadi şunu alsınlar neden almadılar diye hiç tribe girmedim.
Evet o konuda hemfikiriz şunu al bunu al denmesi hoş değil bir de aralarında ne geçti onu da bilemeyiz ama kayınvalidenin de kızıma kapı süsü aldım sana da alayım demesi hoş değil tabii kiZaten böyle oğlana değil kapı süsü 1 kuruş dahi vermesin.
Ağzını yaya yaya bilezik almazlarsa şu bu olur diyen evlat beş kuruş etmeyen evlattir.
Evet ya o da ayni cinsten belliki..Dusunsenize cocuguma bilezik takmassa ailemle görüşmeyeceğim diyen biri..O da zerre gururu varsa oturmasin.
Öyle saça böyle tarak derim ben.
Demek ki tam birbirlerinin layigidir der geçerim.
Peki bunu iyi niyetle demiştir o an olamaz mı ?Evet o konuda hemfikiriz şunu al bunu al denmesi hoş değil bir de aralarında ne geçti onu da bilemeyiz ama kayınvalidenin de kızıma kapı süsü aldım sana da alayım demesi hoş değil tabii ki
Ben asil konu sahibinin esine acidim su an.Burada bunlari yazan kimbilir esine neler neler söylüyordur..Annemin evinde oturuyorsun, annrn baban bize para vermiyor vs..Yakjnda adami da kovarsin sen o evden
Aynen o muhabbetler evet uygun değil ama evlatlar arasında ayrımcılık yapılmaması kanaatindeyim tabii evlat anne babaya nankör değilsePeki bunu iyi niyetle demiştir o an olamaz mı ?
Kızıma kapı süsü aldım sana da alayım demek istemistir.
Olay nasıl cereyan etti bilemiyoruz.
Ama oğlu da çok nankör.
Bilezik için eşiyle ağız birliği yapıp anasına kin güdüyor yahu.
Olacak şey mi ?
Hadi kırılır anlarım da, hesap sormaya yeltenmek ne demek ?
Ulan enik, benden ciktin beni mi beğenmiyorsun derler.
Demek ki o da oğlunu iyi tanıyor.Aynen o muhabbetler evet uygun değil ama evlatlar arasında ayrımcılık yapılmaması kanaatindeyim tabii evlat anne babaya nankör değilse
Konu sahibi tam detaylı anlatmadığı için bilemeyiz. Anne babaya hoş davranmadılar ise kadın o yüzden de yapmıyor olabilir.Demek ki o da oğlunu iyi tanıyor.
Ben bu anlatımlardan bunu çıkardım.
Gelecek yorumlara hazır mısınız?Çocuğunuzun mutluluğu için endişelenmeniz çok yerinde.
Ben doğunca babaannem yarim altın takmış mesela tam altın takmamış. Hediye falan da almamış, butun ihtiyaçlarımı annem ve babam karşılamış inanabiliyor musunuz? Torunum ya ben saksı mıyım? Benimle yasıt kuzenime de yarim altın takmışlar hem de hediye almışlar. Inanılır gibi değil. Tüm bunlar travma oldu bende. Hala atlatamadım inanin, unutulmuyor.
Ha yanlış anlaşılmak istemem, asla maddiyatçı değilim.
Kırmızı oda' yi izledikçe diyorum acaba ben de mi gitsem bir psikologa. Doktorlar çocukluga falan iniyor hani, bebekliğe de inerler mi? Benim bu acılarla ve mutsuzlukla daha fazla yaşamaya gücüm kalmadı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?