- 30 Aralık 2009
- 23.800
- 95.504
- 1.123
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Bak hamile kadınsın doğuma gireceksin.Bakmicam canım boşanırım kendime bakarım
Yok onlar zaten konuda, asıl burdan çıkarmak istedimAhhahhah konuya davet filan yok yani
O da sana bakmam dedi canımBak hamile kadınsın doğuma gireceksin.
Büyük lokma ye ama büyük konusma demişler.
Kimin kime bakacağı belli olmaz.
Bakarsın bakıma muhtaç hale gelirsin.
Bunları kulağına küpe diye tak.
Ölümlü dünya burasi.
Kim öle, kim kala.
Dediğim gibi ölümlü dünya.O da sana bakmam dedi canım
Arada size harclik verse bakacakmisiniz?Canım ben diyorum ki kızın para veriyorsa kızı baksın benden beklemesin ne para versin ne benden beklesin bunların zihniyet oğlan bakar tamam böyle diyorsan kıza para verip oğlana vermemek nedir adalet mi
Hayır bakış açınız çok kalpsizce, merhametsiz geldi. Yapi olarakta çabuk sinirlendiğiniz ve sinirlenince de ayarı kaçırdığınız belli. Konuda kimse size bak dememiş. Zaten kayın ailenizde öyle birşey istememiş niye kendinizi bu kadar kötü duruma düşürüyorsunuz. Hayatın ne getireceği belli olmaz bu kadar keskin konuşmayın kısmet bu işler.Nasıl olmalı kaynanasına bakan mı birine bakmak sorumluluk ister herkes o sorumluluğu almak zorunda değil
o zamanYok onlar zaten konuda, asıl burdan çıkarmak istedim
Hayır bakış açınız çok kalpsizce, merhametsiz geldi. Yapi olarakta çabuk sinirlendiğiniz ve sinirlenince de ayarı kaçırdığınız belli. Konuda kimse size bak dememiş. Zaten kayın ailenizde öyle birşey istememiş niye kendinizi bu kadar kötü duruma düşürüyorsunuz. Hayatın ne getireceği belli olmaz bu kadar keskin konuşmayın kısmet bu işler.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah
YooArada size harclik verse bakacakmisiniz?
Iyi ya,harclik verse bakmak zorunda hissedeceksiniz,sizi borclandirmak istemiyorlar demekki:)Nasıl olmalı kaynanasına bakan mı birine bakmak sorumluluk ister herkes o sorumluluğu almak zorunda değil
Çalışıyorum canım evimde de yer yok kendi ailem ev aldı kendi annem kalacak bizle öyle anlaştık eşimle yeter ki ailen ev alsın demişti ve ailemin üstüne ev yani ailesini getirmeye kalkarsa kendi de çıkar gider. Bebeğime beddua ettiler tek çöp almadılar da onlara bakamam.Yani yaslansalar ve muhtac olsalar kv kp bakmayip, kapiya mi atacaksiniz??
O kızı siz gelinisiniz. Karşılıklı birbirinizi sevmiyor ve değer vermiyorsunuz. Kızlarına ne yaptığından size ne.Kızlarına böyle ayrımcılık yapiyorsa ben de böyle olurum
Bana kalsa koparırım ama işte eşim. En sonunda onunla da bağımı koparıcamO kızı siz gelinisiniz. Karşılıklı birbirinizi sevmiyor ve değer vermiyorsunuz. Kızlarına ne yaptığından size ne.
Bu insanlar size yapsa da yapmasa da yaranamayacaklar belli onlar da yapmamayı seçmiş siz de yapmayın ne uzattınız kızları da kızları diye.
Bunu bahane edin koparın bağları evladiniza beddua eden kadın kolunuza burma taksa ne olur bu açıdan bakın birazda
Senin gibi gelinim olsa inan ki sürekli gözünün önünde kızıma harçlık verir sana da cüzdanımda kalan kuruslari verirdim ahdbsbdbbsBana kalsa koparırım ama işte eşim. En sonunda onunla da bağımı koparıcam
Kayınvalideli konularda yorum yapması beklenen yanlış kişilerden biri olabilirim Calcifer çünkü ben baştan itibaren mesafeli ama saygı çerçevesinde ilişkiler kuran sıfır beklentili biri oldum, kafaya takmam bir şey aldılar almadılar, evlat ayrımı yaptılar yapmadılar gibi şeyleri, insanlara karşı biraz vurduymazım.Hoş geldin mune. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun merak ediyorum açıkçası
Gelin hanımı bu zerre kadar ilgilendirmez.Çok kişi olumsuz yorum yapmış ama kaynana kızının kapı süsüne kadar alıp da oğlunun çocuğuna bişey almıyorsa opppss deyip orda duracaksın derim ben o insana yalan değil tamam ihtiyaç sahibi olur kızı beşiğini bebek arabasını alır eyvallah ama oğlununkine de bi zahmet durumu iyiyse kesenin ağzını açsın bakalım
Ben de öyle anladım bilezik falan değil de gönüllerinin alınması gerek kıza alınıyor da bu da evlat yaniYine durduk yere kadına saldırılmış. Kadın diyorki bizden her ay para beklediler vermeyince benim çocuğumu bile dışladılar. Diğer torun torun da benimki ney? ( yani en azından benn böyle anladım) bilezik falan abartı tabiki ama ben de olsam diğer torunlarına her şeyi yaparken, önem verirken benimkini umursamasalardı kırılırdım.Mesafeli olmak daha iyi falan ama yeri geliyo bu insanları kendi ailemizden daha çok görüyoruz. İstesenizde mesafeli olamıyorsunuz. Böyle saçmasapan şeylerin olması insanı çok yoruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?