Bebeğime bir çöp almadılar

ahahhaaaha
ironidir diye ekleseydin ya, millet şaşmalara doyamamış.
ironiden anlamayan nesle aşina değiliz ahahaaa.

bebeğiniz emin olun doğduğu gibi babannesi ona bir çöp bir şey almış mı, anneme bilezik takmış mı diye bakmayacak
hatta bir tık aklı erdiğinde de "çocuğun" sadece maddiyatla mutlu olamayacağını maneviyatın daha önemli olduğunu kendiniz anlatırsanız daha mutlu bir çocuk yetiştirirsiniz emin olun. o da maddi istediği olmazsa bana değer vermiyorlar diye ağlamaz

Burda öyle böyle yazanların hepsine kayınvalidesi neler almıştır eminim
Evli bile değilim ne kayınvalidesi?
Allaha çok şükür KENDİ ailem her şeyimi yeterince karşıladıkları ve şu anda da KENDİ maaşımla istediğimi alabildiğim için başkasından beklentiye girmedim hiç
Çokkkk saldırgann ve kinciler
Sizi tanımayız etmeyiz, niye kinlenelim? O kadar mı önemsiyorsunuz kendinizi anlamadım ki

Kızlarına böyle ayrımcılık yapiyorsa ben de böyle olurum
Yahu size ne hanımefendi?? Siz GELİNSİNİZ, ortada bi evlat ayrımı varsa bırakın kocanız konuşsun, zira söz konusu insanlar EŞİNİZİN ailesi ya?
Evlatlar arasında ayrımcılık yapılmaz he birinin durumu maddi anlamda daha zordadır anlarım ama evlatlar arası ayrımcılık kardeşler arasına kin sokmaktan başka birşey değildir
Haklı olabilirsiniz ama burada eleştirilen şey konu sahibinin kendisini alakadar etmeyen konulara karışması ve bayağı bayağı bilenip hesap kitap yapması.

bu konu onu ilgilendirmez ki, tamam kocası için üzülüp usülünce kocasına söyleyebilir bu konuyu. Ama bu şekilde hesaplar yapıp kinlenmesi doğru mu sizce?

ortada bir ayrımcılık varsa kocasına söz hakkı düşer, gelin hanıma değil.

Burada demek istediği değer verilmemesi sanırım ondan dem vurmuş. Ben derim ki bunlara asla takılmayın kiminin kendi öz ailesi değer vermiyor kv kp vermemiş çok değil bence. Asla beklentiye girmem gönüllerinden geçerse yaparlar, yapmazlarsa da yapmasınlar. Her insan bir değil. Siz kendi çocuğunuza kendiniz değer verin onun size ihtiyacı var gerisi fasa fiso sizde değer verilmediğini düşünüyorsanız ona göre davranırsınız insanları çok fazla ciddeye almayın hayat kısa böyle şeylere takılmayın lütfen

daha doğmamış bebeğe üzüldümmmm kırmızı odalık oldu bebecikkk ama haberi yokkk

şöyle hayali diyalog duşunebiliyor musunuz?

-doktor hanım bana bana,bebekken bir çöp alınmamış, kuzenime beşik alınmışken hem de, bir gram altına bile layık görmemişler beni, halama harçlık verilirken hem de...

+ne çok haset sığdırmışsın hayatına...

bu kadının öğretmen olması beni daha çok şaşırttı.bu kadar kolayca kin duyabilen öğrencisine de duyar velisine de öğretmen arkadaşınada değil mi?

Yani tüm bunlar siz doğduğunuzda olmuş, ve bunu size anlattıklarında siz travma mı geçirdiğinizi düşünüyorsun
Bide bu size okadar acı veriyor ki buna dayanamıyormusunuz yanlışmı okudum diye tekrar tekrar okudum, şu an çok enteresan buldum bu yaşadıklarınızı.

Biz de aldık her şeyini ama en azından bi tane oyuncak alsaydı 10 liraya düşünüyor derdim
Bu kez de neden 10 liralık derdin. Değerimiz bu kadarmış derdin. Bir değil iki bilezik de gelse ne fayda. Beddua edilmiş. Bence hamileliğinin tadını çıkar. Stres yapıp bebeği de strese sokma. Bırak bunları eşin düşünsün onun annesi babası. Ortada bir haksızlık varsa kardeşler arası bu eşine yapılıyor sana değil. Bu arada hiç bir şey almayabilirler onların keyfine. Kızları onlara yardım ediyordur onlar da kızlarına alıyorlardır. Hadi yardım da etmesin geline alacağına tabiki kızına alır. Size yük olmuyorlarsa şükredip hayatınıza bakın. Ufak şeylere takılmayın. Ben onlarda yemek yaptım demişsiniz Bu çok büyük bir şey değil.

bu kadının öğretmen olması beni daha çok şaşırttı.bu kadar kolayca kin duyabilen öğrencisine de duyar velisine de öğretmen arkadaşınada değil mi?

beni bazı öğretmenler çok şaşırtıyor zaten, ki öğretmenliğin kutsallığına inanırım. meslek değil bence başka bir şey, farklı bir misyonu var.
para odaklı,sadece maddiyat odaklı duşunup bu kadar yanlış cumleler kurulması, öğretmenlik bilincine hiç yakışmıyor.
kime para veriyorsa o baksın, duyuyorum kızına harçlık vermiş, onlara beşik almışlar.... falan gibi, insanların ceplerini takip eden cumleler... tuhaf.

doğum öncesi travma duydunuz mu? anne karnında bile bebek hissediyor değer verilip verilmediğini.

Bence şaka yapmış ciddi olduğunu düşünemiyorum

Ironi yapmaya çalıştım ama yeterince hissettiremedim sanırım Ironi olduğunu.
Ciddiye alan birkaç kişi oldu çünkü, yalnız degilsiniz.

doğum öncesi travma duydunuz mu? anne karnında bile bebek hissediyor değer verilip verilmediğini.
Annenin mutluluğu yada mutsuzluğu gibi durumları evet bebek hisseder ve hatta karakter yapısını bile etkilermiş bunu duydum elbet.
Fakat bebeğin travma geçirdiğini duymadım. Hatta bir çocuğun anlama yeteneğini kazandıktan sonra, ona bebeklik hikayeleri anlatılınca geçmiş zamanda yaşanılan bir olaydan böyle büyük travma taşandığını hiçç hiçç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…