- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Ben doğunca babaannem yarim altın takmış mesela tam altın takmamış. Hediye falan da almamış, butun ihtiyaçlarımı annem ve babam karşılamış inanabiliyor musunuz? Torunum ya ben saksı mıyım? Benimle yasıt kuzenime de yarim altın takmışlar hem de hediye almışlar. Inanılır gibi değil. Tüm bunlar travma oldu bende. Hala atlatamadım inanin, unutulmuyor.
Ha yanlış anlaşılmak istemem, asla maddiyatçı değilim.
Kırmızı oda' yi izledikçe diyorum acaba ben de mi gitsem bir psikologa. Doktorlar çocukluga falan iniyor hani, bebekliğe de inerler mi? Benim bu acılarla ve mutsuzlukla daha fazla yaşamaya gücüm kalmadı artık.
daha doğmamış bebeğe üzüldümmmm kırmızı odalık oldu bebecikkk ama haberi yokkkSiz kendinizi üzmeyin hamile halinizle.
Eşinizi ailesini bırakın eşiniz kafaya taksın.( ki ben kafaya takacak bir şey göremiyorum)
Yaşamayan bilemiyor tabi. Ne diyebilirim ki?Gelecek yorumlara hazır mısınız?
Cidden bunu mu taktınız kafaya
Anlaşılmayacağını hiç düşünmemiştim gerçekten.ahahhaaaha
ironidir diye ekleseydin ya, millet şaşmalara doyamamış.
ironiden anlamayan nesle aşina değiliz ahahaaa.
Anlaşılmayacağını hiç düşünmemiştim gerçekten.
Şaşma emojilerine ben daha çok şaşırdım.
Evli bile değilim ne kayınvalidesi?Burda öyle böyle yazanların hepsine kayınvalidesi neler almıştır eminim
Sizi tanımayız etmeyiz, niye kinlenelim? O kadar mı önemsiyorsunuz kendinizi anlamadım kiÇokkkk saldırgann ve kinciler
Yahu size ne hanımefendi?? Siz GELİNSİNİZ, ortada bi evlat ayrımı varsa bırakın kocanız konuşsun, zira söz konusu insanlar EŞİNİZİN ailesi ya?Kızlarına böyle ayrımcılık yapiyorsa ben de böyle olurum
Haklı olabilirsiniz ama burada eleştirilen şey konu sahibinin kendisini alakadar etmeyen konulara karışması ve bayağı bayağı bilenip hesap kitap yapması.Evlatlar arasında ayrımcılık yapılmaz he birinin durumu maddi anlamda daha zordadır anlarım ama evlatlar arası ayrımcılık kardeşler arasına kin sokmaktan başka birşey değildir
daha doğmamış bebeğe üzüldümmmm kırmızı odalık oldu bebecikkk ama haberi yokkk
bu kadının öğretmen olması beni daha çok şaşırttı.bu kadar kolayca kin duyabilen öğrencisine de duyar velisine de öğretmen arkadaşınada değil mi?şöyle hayali diyalog duşunebiliyor musunuz?
-doktor hanım bana bana,bebekken bir çöp alınmamış, kuzenime beşik alınmışken hem de, bir gram altına bile layık görmemişler beni, halama harçlık verilirken hem de...
+ne çok haset sığdırmışsın hayatına...
Yani tüm bunlar siz doğduğunuzda olmuş, ve bunu size anlattıklarında siz travma mı geçirdiğinizi düşünüyorsunÇocuğunuzun mutluluğu için endişelenmeniz çok yerinde.
Ben doğunca babaannem yarim altın takmış mesela tam altın takmamış. Hediye falan da almamış, butun ihtiyaçlarımı annem ve babam karşılamış inanabiliyor musunuz? Torunum ya ben saksı mıyım? Benimle yasıt kuzenime de yarim altın takmışlar hem de hediye almışlar. Inanılır gibi değil. Tüm bunlar travma oldu bende. Hala atlatamadım inanin, unutulmuyor.
Ha yanlış anlaşılmak istemem, asla maddiyatçı değilim.
Kırmızı oda' yi izledikçe diyorum acaba ben de mi gitsem bir psikologa. Doktorlar çocukluga falan iniyor hani, bebekliğe de inerler mi? Benim bu acılarla ve mutsuzlukla daha fazla yaşamaya gücüm kalmadı artık.
Bu kez de neden 10 liralık derdin. Değerimiz bu kadarmış derdin. Bir değil iki bilezik de gelse ne fayda. Beddua edilmiş. Bence hamileliğinin tadını çıkar. Stres yapıp bebeği de strese sokma. Bırak bunları eşin düşünsün onun annesi babası. Ortada bir haksızlık varsa kardeşler arası bu eşine yapılıyor sana değil. Bu arada hiç bir şey almayabilirler onların keyfine. Kızları onlara yardım ediyordur onlar da kızlarına alıyorlardır. Hadi yardım da etmesin geline alacağına tabiki kızına alır. Size yük olmuyorlarsa şükredip hayatınıza bakın. Ufak şeylere takılmayın. Ben onlarda yemek yaptım demişsinizBiz de aldık her şeyini ama en azından bi tane oyuncak alsaydı 10 liraya düşünüyor derdim
bu kadının öğretmen olması beni daha çok şaşırttı.bu kadar kolayca kin duyabilen öğrencisine de duyar velisine de öğretmen arkadaşınada değil mi?
Yani tüm bunlar siz doğduğunuzda olmuş, ve bunu size anlattıklarında siz travma mı geçirdiğinizi düşünüyorsun
Bide bu size okadar acı veriyor ki buna dayanamıyormusunuzyanlışmı okudum diye tekrar tekrar okudum, şu an çok enteresan buldum bu yaşadıklarınızı.
Bence şaka yapmış ciddi olduğunu düşünemiyorumYani tüm bunlar siz doğduğunuzda olmuş, ve bunu size anlattıklarında siz travma mı geçirdiğinizi düşünüyorsun
Bide bu size okadar acı veriyor ki buna dayanamıyormusunuzyanlışmı okudum diye tekrar tekrar okudum, şu an çok enteresan buldum bu yaşadıklarınızı.
Ironi yapmaya çalıştım ama yeterince hissettiremedim sanırım Ironi olduğunu.Yani tüm bunlar siz doğduğunuzda olmuş, ve bunu size anlattıklarında siz travma mı geçirdiğinizi düşünüyorsun
Ironi yapmaya çalıştım ama yeterince hissettiremedim sanırım Ironi olduğunu.
Ciddiye alan birkaç kişi oldu çünkü, yalnız degilsiniz.
Şakaydı tabi ki.Bence şaka yapmış ciddi olduğunu düşünemiyorum
Annenin mutluluğu yada mutsuzluğu gibi durumları evet bebek hisseder ve hatta karakter yapısını bile etkilermiş bunu duydum elbet.doğum öncesi travma duydunuz mu? anne karnında bile bebek hissediyor değer verilip verilmediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?