Yakında bomba bir konu mu geliyor yoksa
Benim kocamın yapacaklarını tahmin etmek zor değil. Hayatı zindan eder bana. Fiziksel bir şiddet göstermez ama muhtemelen ince ince delirtir beni. Çocuğu da gayet kullanır.
Bazen yeterince yaşadık ölelim artık mümkünse diyorum valla bak. Sıkıştım kaldım hiçbir şey yapamıyorum. Oğlum var işte...
benim evde mandal yok. iki tane de bana yolla ben sağlı sollu takacagım garanti olsunAy hadi inşallah. "kocamın şah damarına mandal taktım" olabilir mesela. İyi olurdu bence. Kendisine karşı hiç iyi hislerim yok bu ara.
hayırdır? sokma akıl 7 adım gitti ve başa mı sardınız, nolduben umutluydum halbuki
ya gercekden sagolun allahdan uykuyu seven biri dwgilimAllah yardımcınız olsun.o kadar zor bir durum ki.sizin de evladınızın da ayağınız taşa değmesin inşallah.gözlerim doldu bebeğin doğduğunu ve yaşayacağınız zorlukları düşününce.keşke yakın olsaydık her zaman yardım ederdim bebek bakma konusunda.
Çok geçmiş olsun.Benim kocamın yapacaklarını tahmin etmek zor değil. Hayatı zindan eder bana. Fiziksel bir şiddet göstermez ama muhtemelen ince ince delirtir beni. Çocuğu da gayet kullanır.
Bazen yeterince yaşadık ölelim artık mümkünse diyorum valla bak. Sıkıştım kaldım hiçbir şey yapamıyorum. Oğlum var işte...
kullaniyorum teskkrlerBu arada dogurmaya karar verdi isen folik asit alimina da baslamalisin. Doktor soylemistir zaten.
Cıks başa değil boka sardık iyice. Bir buçuk haftadır toplamda bir buçuk cümle kullanmış olabiliriz birbirimize. Derin bir sessizlik hakim evde. Bence çok pis patlama olacak ama hadi hayırlısı :) kaşlarına ağda bandı yapıştırmak gibi fantezilerim var şu an. İyi değilim :)
eğer iyi gelecekse sana yap.
ben kendime neyin iyi geleceğini bile bulamıyorum. öleceğim.
Biraz geçmiş mesajlarına baktım ve o konuya ait yakın zamanda bi yorumunu görmedim, yanılmışım, kusura bakmaYok yahu yaptım mı? Hiç hatırlamıyorum valla hatta az önce konuya baktım hiç tanıdık gelmedi. Yaptıysam da ayrıntı okumadan yapmışımdır. Ama yapmadım bence.
Şimdiden allah yardımcın olsun =)Dedikodumu yapmayınız lütfen :) Evet bu ara azıcık delirdim ama büyük patlamadan önce güç topluyorum.
Boşanak mı ahshjsjsjs.
Idrakyollariiltihabi TuRuNCu pijama Hayalen bayanlar farkında mısınız bilmiyorum ama konu sahibinin konusunu baltaliyorsunuz ayıp ediyorsunuz. Geçen seferde açtığı konuda da aynı şey oldu. Konu sahibi için hassas bir konu.
Kafa rahatlığı için tavsiye ederimBoşanak mı ahshjsjsjs.
Ne güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?