bebegimi dogurmaya karar verdim

Suanda sok oldum hemen eski konuya donup okuyacagim. Kac gundur giremedim int yoktu yaaa neler oldu

hayırdır? sokma akıl 7 adım gitti ve başa mı sardınız, noldu ben umutluydum halbuki

hayırdır? sokma akıl 7 adım gitti ve başa mı sardınız, noldu ben umutluydum halbuki

Cıks başa değil boka sardık iyice. Bir buçuk haftadır toplamda bir buçuk cümle kullanmış olabiliriz birbirimize. Derin bir sessizlik hakim evde. Bence çok pis patlama olacak ama hadi hayırlısı :) kaşlarına ağda bandı yapıştırmak gibi fantezilerim var şu an. İyi değilim :)

http adına çok sevindim. Şuan Allah izin verirse bebeğimi kucağıma almama sayılı günler var benimde. İlk başta hazır değildim psikolojik olarak hala hazır mıyım onu düşünüyorum. Ama onun o tekmeleri can yaksa bile en büyük mutluluk şuan. Çünkü iyi, hareket ediyor diyorum. Kalp atışlarını duyacaksın yakında. İçinde bir insan büyüyecek bu bir mucize. O mucize senin hayatının da mucizesi olacak. Simdiye kadar hiç pişman olan bir anne görmedim çocuğu doğduğu için. Zor mu evet zor olacak. Canın yanacak ama hersey onun bir gülüşü bir dokunusuyla son bulacak. Çok çok sevindim senin adına ben. Insallah sağlıcakla kucağına al.

ya gercekden sagolun allahdan uykuyu seven biri dwgilim

Yillarca bebek icin ugrastin Allah sana nasip etti canim onu hissetmeni . Verdigin kararda sana destegim . Farzet ki gecen yil hamile kaldjn o sagliksiz evlilikte surda anlattigin kadariyla tanidigimiz baba profiliyle bir evde yasarken belkide hersey cok daha zor olacakti bugun 3 4 aylik bebegnle bosanmis olacaktin belki ne bileyim varsayimlari cogaltabiliriz . Herseye sukret ve yoluna devam.et kardesim acik olsun yolun. Allah evladina saglikla kavustursun seni

Çok geçmiş olsun.
Öyle düşünmeyin, daha kendiniz için oğlunuz için güzel günler göreceksiniz.
Çoğu erkek bir kadınla evlenirken ilelebet benimle olacak gibi hastalıklı anlayışa giriyor. O yüzden de hayatın getirdiği farklı durumları kabul edemiyorlar.Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama oğlunuz biraz daha büyüdükten sonra bir aksiyon alınabilir.

eğer iyi gelecekse sana yap.
ben kendime neyin iyi geleceğini bile bulamıyorum. öleceğim.

Doğrudur, kusura bakma konu sahibi konudan kaydık biraz. Bilinçli bir kayma hali değil elbette. Sustum efem.

Hayirlisi olsun insallah, hem bebeginize hem size saglikli omurler

Doğurmanın kürtaj dışında bir alternatifi olmadığına göre konu gayet anlaşılır bu haliyle. Hayır bir de başkasının konusunda sayfalarca kendi hayatınızın geyiğini çevirmeniz konuyu konu sahibinin link vermemesinden daha okunmaz/takip edilmez kılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…