- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
Derya cok uzuldum durumuna basin sagolsun ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH,
yine saglikli hayirli bir evladin olur..
Konuyu okudum bastan sona herseyine cok uzuldum ya
amin sağolasın canım Rabbim kimseye yaşatmasın..
kendi ailem türkiyenin diğer ucunda onlar olsa bu kadar çaresiz kalmazdım..
meleğime mi üzüleyim olanlara mı bilemedim.kendimi çok kötü hissediyorum..
Anliyorum seni ya esin niye öyle konusmus ki iste erkekler bizim gibi degiller
zannediyoki sabah olur özür dilerim olur biter..başka zaman yaşansa neyse ama zamanlama o kadar kötü zamanki..
ben üzgün olursam o kahrolur diye hep tuttum kendimi en acılı halimde bile hep o üzülsün istemedim..
hatta kürtajdan sonra odada baş başa kaldık.daha elimi bile tutmadan teselli sözleri etmeden tlfnu çaldı arayan arkadaşıydı.araba almış gülerek kahkaha atarak konuştular.ben yaşadığım şeylere daha anlam vermemiş kendime gelememişken..onada neyse dedim ama o kadar çok laf ettiki en sonunda söyledim.oda zoruma gitti dedim sen o zamanda hiç üzülmedin o zamanda gülüyordun dedim.. napıyım millete ağlıyım mı dedi... offf çok kırdı beni yaaa..
ben mi büyütüyorum bilmiyorum
Başın sağolsun, ablam da iki kez düşük yaptı senin gibi çok sancılar çekti e tabi bunun bir de psikolojik boyutu var. Eşin seni seviyorsa onunla irtibatını hiçbir zaman kesme yoksa bu boşluğu ailesi doldurur bu da senin başını ağrıtır. Anladığım kadarıyla birbirinizi çok seviyorsunuz ama her iki taraf da bir travma yaşamış, eşinle ara ara konuşarak seni doğru şekilde anlamasını sağlayacağından eminim.
Çok üzüldüm canım yaa
canım tedaviyle oldu zaten..eşim benden bile o kadar hevesliydi ki anlatamam..maddi manevi hep arkamdaydı..bebeklerim benim diyerek severdi bizi..anlamadım ki bu tavrı neden?Bence büyütmüyorsun,Evlat ya ortada giden bir can var dogmadi diye yok sayilmaz ki
Hevesli degilmiydi baba olmaya ?
sağolasın canım. bi gün bebeğimin acısı hafifleyecek buna inanıyorum.. ama bana yaşattıkları içimden asla çıkmıcakbence de büyütmüyorsun. yaşadıklarını okurken çok duygulandım. çok üzüldüm. edepsizler. gün olur devran döner. sıkma canını. çok geçmiş olsun.
canım tedaviyle oldu zaten..eşim benden bile o kadar hevesliydi ki anlatamam..maddi manevi hep arkamdaydı..bebeklerim benim diyerek severdi bizi..anlamadım ki bu tavrı neden?
sağolasın canım. bi gün bebeğimin acısı hafifleyecek buna inanıyorum.. ama bana yaşattıkları içimden asla çıkmıcak
aaasimdi dahada uzuldum yani
Acaba uzuntusunu belli etmek mi istemiyor anlamadim ki ?
Cok sert cikismis en iyisi bi karsina alip konusman olur herhalde..
çok haklısın canım peki bebeğını neden kaybettin pko hastası olduğuniçin mi yanlış anlama bende pko hastasıyımda ayrıca ben senin yerinde olsaydım yaygara kopartırdım gene sakin davranışsın
canım pko hastasıyım ama gebe kaldıktan sonra pkonun bi etkisi kalmıyor.pko sadece gebe kalmayı zorlaştıran bi süreç ama tedavisi var yani korkma.gebeliktede herhangi bi sorun çıkarmıyor.
kalbi durdu bebeğin pıhtılaşma birinci seçenekti pıhtılaşma çıkmadı ama kısmi mol gebelikten şüpheleniliyo yumurtayı dölleyen 2 spermin olması durumu ,rahimde üzüm gibi 4-5 adet pıhtı kesesi görünümü vardı ve kromozom sayısı anormal oluyor çok tehlikeli bi durum.
hayırlısı böyleymiş demekki diyorum.Rabbime binlerce kez şükürler olsun tedavilide olsa 2,5 ayda olsa o duyguyu tattım.. Eşimle hiç büyük bir kavga sorunumuz olmadı,kolay kolay kimseye patlamam aslında sabırlıyımdır.diğerleri yine umrumda değil ama içim acıyor eşim inşallah hatasını farkedersana verebileceğim tek teselli hayırlısıdır belkı hasta yada özürlü bebeğınde olabilirdi Allahım korumuş ama eşinle ilgli konuda çok haklısın belkide ben olsam daha büyük tepkiler veriridim :18:
Gece gece aglattin beni, benimde bebegimi gelisme geriliginden kalbi durmak uzereyken apar topar aldilar ancak benimki yasiyor. O hastane durumunu ben bilirim ne olduguni anlaysmazsi n saf gibi kalakalirsin. Aile bi yana hep esini arar gozlerin bende esimi ssyiklamisim. Seninki coook vicdansizmis. Ben esimin yanima ilk geldigindeki gozlerini unutamam acili ama belli etmemeye calisan bana gulen gpzlerini. Agrilari zaten hic sorma moral bozuklugida eklenince heralde felc oldum sanmistim. Ama esim hep destekdi hastane onunde 10gun perisan oldu sinir oldum seninkilere
eşimin 1 kere ağladığını görmemişimdir.belkide içinde yaşıyor bende anlamadım ki.bebek için nelere katlandı hep yanımdaydı.ben doktora gitmeye üşenirken yapılacak testler falan,15 kg verdim,rahim flimi,gonal f falan hep o teşvik etti bunlara beni o benden çok istedi..bakalım sabah gelsin ne söyleyeceğini çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?