- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
canım pko hastasıyım ama gebe kaldıktan sonra pkonun bi etkisi kalmıyor.pko sadece gebe kalmayı zorlaştıran bi süreç ama tedavisi var yani korkma.gebeliktede herhangi bi sorun çıkarmıyor.
kalbi durdu bebeğin pıhtılaşma birinci seçenekti pıhtılaşma çıkmadı ama kısmi mol gebelikten şüpheleniliyo yumurtayı dölleyen 2 spermin olması durumu ,rahimde üzüm gibi 4-5 adet pıhtı kesesi görünümü vardı ve kromozom sayısı anormal oluyor çok tehlikeli bi durum.
annemler kmlerce uzaktalar maalesefeşiniz iyi bir insan olabilir ama
neyazıkki bir kötü ol hasta ol falan yani düşmeye gör etrafındaki insanların gerçek yüzünü görüyorsun eşin bile olsa
sen iyiysen herkes iyi
annen falan yokmu git yada onlar gelsin eşinize çok kızdım ama hayat böyle işte
sağolasın canım evet uzun süren tedavi sonrası oldu bebeğim eşim çok istiyordu..inan çok şaşkınım hala ne yaşadıklarıma ne eşime ne ailesine akıl sır erdiremiyorum.Oncelikle gecmis olsun arkadasim, insaAllah bir dahaki bebegini saglicakla kucagini alirsin bebegin sana sefaatci olsun
Esim mukemmel demissin eger oyle olsaydi suan inan bu durumda olmazdiniz birde sen iyiyken esinin iyi olmasi garip birsey degil maksat sen dusunce seni yerden kaldirsin dunya boyle maalesef, insanlar nankor bi dusun bakalim bundan once hep alttan alan kimdi??? Sesini cikarmadigin icin iyi olmayasiniz???
Buarada dusen bebegin isteyerek mi olmustu bilmiyorum ama canim bir dahaki bebegin icin biraz beklemeni tavsiye ederim sana cunku hamileligin ilerki zamanlari var dogumu var lohusaligi var derken cocuk buyuturken daha ilerisi var simdi bu adam boyle birseyde bile seni yanliz birakip bu kadar kiriyorsa dogum yapsan vs sana nasil davranir dusundun mu hic???
Ne demek tek dusuk yapan sen misin? Akil alir gibi degil inanki fiziksel agrilari bir yana, ruhsal olarak zaten kotu durumdasin sana tabiiki moral verip gonlunu hos tutacak oyle yapmayacaksa bu evliligin ne anlami var soyler misin? Bu agrilari acilari yasayan bilir ancak, fikir yurutmek ona mi kaldi?
Benim esim dogumuma girdi ve bana dedigi sey neydi biliyor musun?
annemin kiymetini daha iyi anladim, bu kadar agri sizidan sonra nasil baska cocuk ister insan?
Tekrar gecmis olsun, Allah gonlune ferahlik versin canim.
Büyük geçmiş olsun da neden suni sancı verdiler size? bebeğiniz büyük de değil 2,5 aylık yazmışsınız direk kürtaja alınmanız gerekirken suni sancı ile doğum yaptırmayı filan mı hedeflediler ki çok mantıksız...
Eşinize ve eşinizin ailesine gelince, eşiniz hiç de yazdığınız gibi mükemmel değil sadece iyi gün eşi, kötü günde yanımda olmayan eşi neyleyim ben.
amin sağolasın canım Rabbim kimseye yaşatmasın..
kendi ailem türkiyenin diğer ucunda onlar olsa bu kadar çaresiz kalmazdım..
meleğime mi üzüleyim olanlara mı bilemedim.kendimi çok kötü hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?