bebeğimi kaybettim ve eşimin tavırları!...

çocuğa çok büyük anlamlar yükleyen bi insan değilim ben
öle çocuğum olmazsa ölürüm aman da evin neşesi aman da ailenin tamamlayıcısı falan diye düşünmem
ama daha yüzünü görmeden cinsiyetini öğrenmeden sesini duymadan onun için aylarca can çekiştiğim çocuğumun ölme riski taşıdığını ameliyattan çıkamayabileceğimizi öğrendiğim anı hayatım boyunca unutamam
insan bir gün boyunca ağlayabilirmiş onu öğrendim o gün
insan acıdan nefes alamazmış onu da öğrendim
insanın evladı dünyadaki herkesten herşeyden önemliymiş onu çok iyi öğrendim
evladın yanında koca nedir ki görümce nedir kayın nedir
babamı tanımam çocuğumun karşısında

beni orda o halde bırakıp giden görümce kayınla asla bir daha işim olmaz
evime adım dahi atamazlar yüzlerine bakmam
o kocaya da uzun süre çocuk falan yapmam

çok merak ettim açıklamaları ne neden gitmişler

allah sana sabır versin inşallah amin

esine ve ailesine yaziklar olsun
öyle bas kapatmakla müslüman olmuyor
insan önce INSAN olmali
su yasadiklarinizi iki kere okudum yanlis mi anladim diye
yazik

Başınız sağolsun,Rabbim sabırlar versin.
Moralinizi yüksek tutun,birgün anne olursunuz inşallah.

Hastanede yaşadıklarınız kabus gibi.
İnsan olan komşusunu bile o halde bırakıpta gitmez.
Bence yanlış şeylere takılıyorsunuz,size bakmak için kayınvalideniz yürümemiş,araba istemiş falan,boşverin bunları.
Bu insanlardan yardım beklemeyin,onlardan gelecek hayır Allah tan gelsin.
Demekki ölüm döşeğinde bir bardak su isteseniz vermeyecek eşinizin ailesi.
Eşinizin de söylediği lafa üzülmek yerine hastanede size yaşatılanlar yüzünden ailesinden hesap sormamasına kızgın olmalısınız.
Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizinde onlardan hiçbir farkı yok anlattıklarınıza göre.

geceden beri kafama bişey takıldı niye hem sancı verip hem ameliyata aldılar

Arkadaşım da aynı işlemi gördü.12 haftalıktı bebek.Rahim zedelenmesin diye, tekrar hamilelik düşünen anne olduğu için ve sanırım ilk çocuk olmasının da etkisi var önce suni sancı verip normal doğum yaptırarak bebeği aldılar.Sonra rahim içini temizlemek için kürtaja aldılar.Arkadaşımızın yaşadığı normal doğum.Acısını çok iyi bilirim.Bebeğimin doğacağını bilirken o sancıdan Allahım al canımı kurtulayım diye bağırıyorken arkadaşın durumunu düşünemiyorum bile.Onun için de bu kadar duyarsız kocadan tut da görümceye, kayınpedere kadar hepsini Allah'a havale ediyorum.Sokakta kedi doğum yapıyor da başını bekleyip bir tas süt veriyorsun.Seyyahalemi'nin dediği gibi bence o kocaya uzuuuuun bir süre çocuk sevgisi tattırmayın. Armut piş ağzıma düş, nasıl düştüğün mühim değil.Bu soyadı sahipleri yarın 1 bebek doğduğunda o bizim kanımız bizim çocuğumuz diye de kimseye bırakmazlar

Oncelikle basiniz sagolsun

Ben niye hastanede sizi birakip gittiklerini anlamadim.Sebep neymis ?

Ben boyle bir olay yasasam , arkasindan esim bile diyemeyecegim vatandas bunlari yapsa ,
bir de ustune kapan diye baski yapacaklar yemin ediyorum bosanirdim .
Benim kotu gunumde yanimda olmayacak esi ne yapayim ben?

Yarin bir gun dogumda da , olum doseginde de yaparlar bunu.

Sen nasil bir ese, aileye dustugunun farkinda misin?
Yasananlari ailene anlattin mi?

Cok sinirlendim ama sana daha cok .
Tum bunlara izin verdigin icin!

Son düzenleme:

nedense bu yazıyı okurken gözlerim doldu arkadaşım..iki evladım olmasından dır ve aynı şeyleri hissettiğimizden olsa gerek.

ayrıca ben kaynana taktım ya.sen kürtaj olmuşsun bebeğini kaybetmişsin o karşına geçmiş kapan diye vır vırmı yapıyor.kimse yanlış anlamasın inanmayanlar vardır diye yemin ederim bende kapalıyım. cehennemde kimin yanacağını cenab-ı allah bilir kaygana diyeydin.çoookk şükürki ben kürtaj olacak birisini hastanede öylece terkedip gitmedim.kapanmak kolay desydin ben şimdiden sonra kapansamda olur sevabı bana da asıl sen o günahın altından nasıl kalkacaksın deseydin.böyle insanlar yüzünden dinimiz nasıl yozlaşıyor yaa elime verselerde evire çevire bi dövsem.
allah sabır versin derya.allah bir daha yaşatmasın.

o kayınvalide ve görümce başlarımız kapalı ne yaparsak yapalım artık cehennemlik olmayız moduna girmişler. seni o halde bırakıp giden üstelik acıların daha yeniyken üstüne günahkarsın muhabbeti yapan insanlarla işin olmasın.

ve ve ve eşinin seni ne kadar sevip sevmediği böyle günlerde belli olur. böyle günlerde manevi olarak senin yanında değilse, ve anne baba kardeşinin sana bu şekilde davranmasına izin veriyorsa sen bu sevgi işini bir daha sorgula derim.

eşim dediğin kişi ailesinin sana böyle değersiz bir mahlukmuşsun gibi davranmasına izin veremez. bu durumun hiçbir açıklaması acabası olamaz. ve eşin çok acil bir işi olmadıktan sonra da yanından ayrılamaz.

Allah sabır versin arkadaşım,inşallah sağlıklı hayırlı bi evladın olur
hastanede yalnız kalmak çok kötü biliyorum
benm doğumumda da kimseyi almadılar eşim acilde bekliyodu,çantamı istemek için aradı hemşire acili yakınların gitmiş dedi
o kadar üzüldüm ki nasıl giderler diye...
meğer eşim sigara içmek için kapını önüne çıkmış sadece
benm merak ettiğm görümcen falan nereye gitmiş o ara:26:
sen bunun için onlara bişey söylmedin mi

Son düzenleme:
Ben o adam ayaklarımı öpmeden ona bi daha çocuk doğurmaya kalkmam yalvarsın salya sümük ağlasın pişman olsun belki hamile kalmayı düşünürüm

eşine fazla güveniyorsun bence..

ben bu tarz düşünceleri burada çok okuyorum erkekler anlamaz bilmez beceremez yapamaz kadınları anlamaz duyguları yoktur

aklamaktan başka ne işe yarar ki bu dediklerimiz.çocuğunu doğurduğumuz adamın çocuktan farkı yoksa nıye evlendik?

erkeklerde bal gibi anlar yapabilir sadece işlerine gelmez, ailesinin vicdansızlığını görmezden gelir, karısını sevmez konuşması anlamsız gelir.

bu kız neden konuşsun konuşmayla ne düzeliyor? en garipsediğim şey defalarca konuşmuş kadına, canım karşına al bi konuş düzelir demek

bu konu sahibini avutmaktan başka bi işe yaramaz.

Ben o adam ayaklarımı öpmeden ona bi daha çocuk doğurmaya kalkmam yalvarsın salya sümük ağlasın pişman olsun belki hamile kalmayı düşünürüm

aslında ben direk boşarım dicektim de şimdi hemen yuva yıkıyosun derler diye demedim
bu çocuğun hastalığı var ateşi var okulu var dersi var bakımı var
var oğlu var
bu gün yanında olmayan o zamanlarda olur mu
olmayacaksa ne işim var orda

bence de boşamalık durum ama kknın boşama timi diye anılmak istemiyorum :)

kadın hastanede adam yok, adam geliyor bir gün evde duruyor, yıne gidiyor ve düşünceye bak tek çocuk düşüren sen misin?

senın kaç karın var da bu kadar alışıksın demek lazım.

zaten belli ki anneci annesi kızı orada paralasa açar ağzını bakar.

yok yok bunların topunun köküne kibrit suyu
sen doğurursun bunlar bunalıma girer
çocuk ağlar uykusuz bakarsın bunlar rahatsız olur sustur şunu der
çocuk ateşlenir çocuğu hasta ettin der
yapmayacan çocuk mocuk bu adamlara da bu dünyaya da

ben de erkekler anlamaz, bilemez, hissedemez cümlelerini doğru bulmuyorum. aklı olan bir insanın anlama bilme ve hissetme kapasiteleri de gelişmiş olmalı. gelişmemişse eğer bu durum onun geriliğidir.

tüm erkekleri bu kötü sıfatlarla genelleştirmek çok saçma. erkekler kadınlar kadar hissedemez mantığıyla düşünecek olursak hamilelik döneminde eşi kadar heyecanlanan, hop oturup hop kalkan, bebeklerini kaybettiklerinde eşiyle birlikte ağlayan üzülen, bebek bakımına kadın kadar ilgi gösteren, hatta bazı üzücü olaylar sonucu bebeği tek başına büyüten büyütmek zorunda kalan, böyle hassas dönemlerde eşinin yanında olan erkekler aslında erkek değil. soğan erkeği onlar. light erkek onlar.

Yok artık sen nasıl yuttun tüm bunları?? Beni hastanede yapayalnız bırakıp gidecekler ne gitmesi resmen kaçmışlar,kayınvalide kendi kendine artistvari konuşmalar yapacak kapan diye bana baskı uygulayacak,kocam bensiz başka şehire gezmeye gidecek,en önemliside en kötüsü de benim bebeğim canım kanım gitmiş bana bu lafları edecek,eve gelecek sadece öpüp defolup eczane açmaya gidecek yemin ediyorum adamın alnını karışlarım..Nasıl sinirlendim ya eşinize ama en çokta size tüm bunlara izin verip sustuğunuz için eşi ve ailesi de yanlış birşey yapmadıklarını düşünüyorlar.. Çok merak ettim görümceniz hastahaneden neden gittiklerine dair bir açıklama yapmadılar mı? Valla kimse kusura bakmasın ben önce o aileye bir güzel terbiye verirdim sonrada o kocaya bir güzel tekmeyi basardım... Kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde hissesi yoktur

Son düzenleme:

katılıyorum
zor zamanlar geçireceksin tedaviyle bebek sahibi olacaksın ailen yanında yok eşin yok
eşinin ailesi seni orada tek bırakacak bir de bunların üstüne eşinden bi ton laf yiyeceksin
eşin güzel bi dersi hakediyor

Bence sağlamından bir uçan tekmeyi hakediyor da şimdi burda bana yuva yıkıyosun diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…