- 9 Mart 2011
- 12.512
- 11.265
- 498
- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
geceden beri kafama bişey takıldı niye hem sancı verip hem ameliyata aldılar
çocuğa çok büyük anlamlar yükleyen bi insan değilim ben
öle çocuğum olmazsa ölürüm aman da evin neşesi aman da ailenin tamamlayıcısı falan diye düşünmem
ama daha yüzünü görmeden cinsiyetini öğrenmeden sesini duymadan onun için aylarca can çekiştiğim çocuğumun ölme riski taşıdığını ameliyattan çıkamayabileceğimizi öğrendiğim anı hayatım boyunca unutamam
insan bir gün boyunca ağlayabilirmiş onu öğrendim o gün
insan acıdan nefes alamazmış onu da öğrendim
insanın evladı dünyadaki herkesten herşeyden önemliymiş onu çok iyi öğrendim
evladın yanında koca nedir ki görümce nedir kayın nedir
babamı tanımam çocuğumun karşısında
beni orda o halde bırakıp giden görümce kayınla asla bir daha işim olmaz
evime adım dahi atamazlar yüzlerine bakmam
o kocaya da uzun süre çocuk falan yapmam
çok merak ettim açıklamaları ne neden gitmişler
allah sana sabır versin inşallah amin
Sevgili Derya öncelikle çok geçmiş olsun, zor şeyler yaşamışsın.
Eşinin ailesine söyleyecek söz bulamıyorum. Çok anlayışsız davranmışlar, eşin de belki bunlardan etkilendi. Tabi asla bu yaptıklarını hafifletmez... Erkekler bir kadının duygularını, hislerini bilemiyorlar, düşünemiyorlar... Eşin bu konuda haksız ama eminim güzel bir şekilde anlatsan hatasını anlayacağına inanıyorum ben. İnşallah bir an önce kendinizi toparlar ve eşinizle bu sorunu çözersiniz.
veriyorsun.Seyyahalemi'nin dediği gibi bence o kocaya uzuuuuun bir süre çocuk sevgisi tattırmayın. Armut piş ağzıma düş, nasıl düştüğün mühim değil.Bu soyadı sahipleri yarın 1 bebek doğduğunda o bizim kanımız bizim çocuğumuz diye de kimseye bırakmazlar
Ben o adam ayaklarımı öpmeden ona bi daha çocuk doğurmaya kalkmam yalvarsın salya sümük ağlasın pişman olsun belki hamile kalmayı düşünürüm
eşine fazla güveniyorsun bence..
aslında ben direk boşarım dicektim de şimdi hemen yuva yıkıyosun derler diye demedim
bu çocuğun hastalığı var ateşi var okulu var dersi var bakımı var
var oğlu var
bu gün yanında olmayan o zamanlarda olur mu
olmayacaksa ne işim var orda
bence de boşamalık durum ama kknın boşama timi diye anılmak istemiyorum :)
kadın hastanede adam yok, adam geliyor bir gün evde duruyor, yıne gidiyor ve düşünceye bak tek çocuk düşüren sen misin?
senın kaç karın var da bu kadar alışıksın demek lazım.
zaten belli ki anneci annesi kızı orada paralasa açar ağzını bakar.
Ben o adam ayaklarımı öpmeden ona bi daha çocuk doğurmaya kalkmam yalvarsın salya sümük ağlasın pişman olsun belki hamile kalmayı düşünürüm
eşine fazla güveniyorsun bence..
Bence sağlamından bir uçan tekmeyi hakediyor da şimdi burda bana yuva yıkıyosun diyeceklerkatılıyorum
zor zamanlar geçireceksin tedaviyle bebek sahibi olacaksın ailen yanında yok eşin yok
eşinin ailesi seni orada tek bırakacak bir de bunların üstüne eşinden bi ton laf yiyeceksin
eşin güzel bi dersi hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?