- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
amin sağolasın canım Rabbim kimseye yaşatmasın..
kendi ailem türkiyenin diğer ucunda onlar olsa bu kadar çaresiz kalmazdım..
meleğime mi üzüleyim olanlara mı bilemedim.kendimi çok kötü hissediyorum..
Saçından yılanlar asılacakmışmış yobazlık işte esas şu an senin etrafını yılanlar sarmış o hastanede işler kotu gidebilir olebilirdin bile nasıl yanlız bırakırlar seni bide inançlıyım diye geçiniyolar
Çok geçmiş olsun. Yaşadıkların kolay şeyler değil ancak seni sap gibi hastanede bırakıp gitmeleri de unutulacak cinsten değil. Neyseki eşinle herşey tatlıya bağlanmış. Çok geçmiş olsun. Sen bilirsin ama bu yaşadıklarından kv ve görümcelerine mesafeli olman gerektiğini düşünüyorum ben. Seni en kötü gününde bırakmaları normal değil çünkü.
Bebeğin için de üzülme. Sağlıklı bebek değilmiş demek ki. Herşeyde bir hayır vardır. Tekrar geçmiş olsun.
canım vallaha yazını okurken gozlerım doldu..kendımı senmın yerıne koydum da..Allah caresızlıkten kousun...yanı sonuna kadar okumak ıstemedım ne yalan soyleyeyım..yazına yazılacak o kadar cok sey var kı..ama yok yorum yapmıycamm....Allah sana yardım etsın kardesım..w
ben hala merak ediyorum hastaneden ayrılmalarını nasıl açıkladılar
Canım o suni sancı değil, arkadaşın sıkıntısı var yok öyleydi böyleydi demek istemedim.
Eğer bebek 10 haftadan büyükse 11 haftalık bile olsa düşük hapı dedikleri aslında mide ilacı olan bir ilaç veriyorlar. Bu ilaç rahim ağzını yumuşatıyor, rahim ağzı açılıyor ve kürtaj işlemi daha kolay yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?