- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Senin de mı ilk gebelikti peki?Ben de bir ay önce düşük yaptım. Çok sancılı bir süreç, atlattım çok şükür. Psikolojisi ayrı bir süreç zaten , kendini suçlu hissetmek vs. Tekrar bebeğin olur canım merak etme . Genelde ilg gebelikler de olabiliyor. 4,5 ay korun ondan sonra tekrar deneyin .
Yok canım 2.ciSenin de mı ilk gebelikti peki?
eskiler bir kürtaj olacağına dokuz doğur demişler...psikolojisi biraz zor atlatılıyor birebir yaşadım fakat bir sene sonra oğluma hamile kaldım ve şu an 2,5 yaşında rabbim hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasın8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
6.haftalık gebelik çok küçük, o yüzden de şaşırdım. Hani tam bebek görünümünde olmuyor o haftada.
Başıma gelmediği için garip geldi belki de. Benim reglim normalde de pıhtı şeklinde geldiği için ayırt edemezdim herhalde.
eskiler bir kürtaj olacağına dokuz doğur demişler...psikolojisi biraz zor atlatılıyor birebir yaşadım fakat bir sene sonra oğluma hamile kaldım ve şu an 2,5 yaşında rabbim hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasın
Nasıl yani 3 ay ara vermedinmi8 haftalıktı bende bebegımı kaybettiğimde.
Kürtajdan sonra bir adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım.
Suan 4 aylık kızımı emziriyorum
Vermedim doktorum bana rahmin hazır olmazsa hamile kalamazsın zaten dedi. Sadece regli olmayı bekledim. Bir arkadaşımın daha basına geldi aynısı oda bir adet bekledi onunda kızı suan 5 aylık.Nasıl yani 3 ay ara vermedinmi
Kendinizi üzmeyin desem de bu üstesinden gelmek zor bir duygu tahmin edebiliyorum. Acınızı elbette yaşayın ama geleceğe umutla bakın ilk gebeliklerde bu tip sorunlarla karşılaşmak mümkün. Siz de en yakın zamanda bebeğinize kavuşacaksınız ben eminim. Vücut biraz dinlensin stres yapmayın bakın nasıl işler yoluna girecek.. sevgilerimle..8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Benimde ilk gebeligim missed abortus yani karnimda kalbi durdu 9 haftaliktik, 11 hafta kontrolunde ogrendim,ilkler herzaman baska olur acini cok iyi anliyorum ama toparlanmaya, uzulmemeye calis guclu dur ve ikinci gebeligin icin hazirlan, ben kurtajimdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ve saglikla oglumu dogurdum, simdi ikinci bebegime hamileyim cok sukur once inanc gerisi geliyor.. dr kontrollerini ihmal etme saglikli beslen ve en onemlisi stressten uzaklas tekrar hamile kalicaksin ins dusugun ayagi icerde derler, tekrar gecmis olsun...
Yasadiklarini cok iyi anliyorum. Benim de ilk hamilelgimde kalbi durmustu 10.haftada. pihtilasma, genetik test hepsine bakildi bi problem cikmadi. Nedeni hala bilinmiyor yani.8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?