Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

Kiz kac yasinda,yasi kucuk olabilir mi. Kiz , aklinca ona buna nispet yapiyor,ozentilik var.. bebeginizin fotografini oraya koymamasi gerektigini ve silmesini acik acik soyleyin. Kiz da kardesiniz de ergenlik yasiyorlar daha sanirim, konusmalar o sekilde gibi.. siz de evli cocuklu biri olarak cok takilmayin kardesinize ne gerek var..o yaslarda en iyisi kendilerinde saniyorlar biraz :)

Ben olsam kardesime derdim.. ki dedimde zmninda.. cocugumun fotosunu ben bile paylasmiyorum.. kaldiki kiz normal gelmedi bana.. 1 foto olsa ok 2 olsa ok ama birsuru foto hepsinde kizim kizim :) ben olsam sildiririm ve kizida dogum gunune cagirmam. Kardesinede esinle arandakileri anlatma.. uzaktan hos gelir bazi seylerin sesi :)

yuvamdaki düşman dizisi aklıma geldi.. bebeğini sahiplenmiş bu kız dıkkat et kacırmasın

Kızdan tek başınıza uzaklaşamck gibisinz bence ikisine birden mesafa koyun kesnlkle. Eşinz geldkten snra yapcğnzı yaparsnz

Fotoğraf paylaşması neyse de “kızım” diye sevmek ne? Fotoğraf altına kızım diye yazmak ne? Ne münasebet! Yeni üye olsanız fake konu diye düşünürdüm, o kadar saçma.

Gülümseyerek “Kızım diye sevme Ayşecim. Bebekleri sadece anneleri kızım, oğlum, bebeğim vesaire diye sever” deyin. Öyle dümdüz. Kem küm ettiğinde cevap vermeyip gülümseyin. Her yaptığında aynı şeyi söyleyin.

Fotoğraflarının birkaçının altına da “Kızım dayısı ve yengesiyle ne güzel çıkmış” vs yazın. Belki birilerine kendi çocuğu olmuş gibi hava atıyordur.

çok saçma yaptığı hareket.kardesiniz nasıl normal olduğunu düşünüyor.kim ne hakla izinsiz sizin çocuğunuzun fotoğrafını sosyal medyada paylaşabilir?tepkinizi gösterin sever sevmez o ayrı konu bu yapılan çok ayrı.

Sosyal medyada sizden izinsiz paulasmasi yanlis ama benim abimin eside benim kizimi cok sever bazen kizim der balim der severken hatta cok emegide var kizimin uzerinde onun icin o sevdikce ben mutlu oluyorum..ayni sekilde bende abimin kizini oyle severim cunku elime dogdu o benim..sizi benimsedigi icinde oyle seviyor olabilir

Cingar çıkartın derhal. Kız gerçekten de tımar hanelik.
Kıza resimleri kaldırmasını isteyin. Sizden izinsiz bebeğinizin resimlerini paylaşamaz.
Şikayetçi olsanız yeri. Bebek kıskanmak değil açıkça özel hayatın ihlali bu.
Erkek kardeşinize de "yav hehe" deyin o manyak kızla eminim ki hiç tartışmazlar çok iyi bir evliliği olur.
Resimlerin altına sert bir şekilde uyarılar yazın geri durmayın ne demek ya ben olsam şu an hapishanedeydim tasarlayarak canavarca hislerle adam öldürme suçundan

Aynen öyle çocuğu sevdiğinden değil yani sırf kendini yamama düşüncesi
Kardeşi de ona teşne demek ki.
Belki de ruh hastası
Bebeğe zarar bile verebilir uzak tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…