Bebeğimi rüyamda hiç görmedim:(

Nasıl olduğu önemli değil içini dok de yeter kağıda dökmek en iyisi aslinda
Evet canım kızıma bir defter yapmıştım ilk öğrendiğim tarih ilk ismini verdiğimiz ilk tekmesi ilk hediyesi herşeyi yazmıştım ileride okur diye. O defteri kızımla doldurayın

Başınız sağolsun canım..Tarifsiz bir acı çeken anlar. Bende 5 aylık ikizlerimi erken doğumla kaybettim hayatımin en acı olayı benim icin. Sonrasında iki düşük daha yaptım.
Unutulmuyor hiçbir zaman, Şimdi onlar cennetin en güzel köşesinde bizleri bekliyorlar,
Gunahsiz miniklerimiz onlar.. cennet melekleri..
Rüyada göremiyorum diye üzülme belkide öyle daha çok acı çekeceksin..
Rabbim acını dindirsin sabırlar versin inşallah..
Sizin de başınız sağolsun. Sabır veriyor rabbim çok şükür ama işte içimizde kalıyor acısı. Bu halimize her halimize Elhamdulillah

başınız sagolsun...bende 7 ayluk bebegimi karnimda kaybettim sizi cok iyi anliyorum...Allah o kadar buyukki sabrini veriyor..simdi dünya guzeli cocuklarim var...Yuzunuz hep gulsun ins

İnşallah canım. bu genetik testleri nasıl yapılıyor her hastane yapıyor mu? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Bir Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidin. Ben Kadın Doğum bölümüne gitmiştim. Anlatmıştım bebeğimi kaybettiğimi, kalbinin durduğunu. Dr.umun kan pıhtılaşmasından şüphelendiğini. 6'lı Trombofili Paneli testini yaptırmamı istediğini söyledim. Bu testi yaptırdıktan sonra sonuçlarını Genetik bölümünden randevu alıp, Genetik bölümüne yorumlatmıştım. O da ayrıca Homosistein, Protein S, Protein C testlerini istedi. Yani sen gidince Kadın Doğum Dr.undan bu testlerin hepsini iste. Dekolmandan kaybettiğini söyle bebeğini, Dr.unun pıhtılaşmadan şüphelendiğini ve 6'lı Trombofili Paneli Testi, Homosistein, Protein C, Protein S testlerini istediğini söyle. İnşallah insaflı birine denk gelirsin de verir testlerin hepsini. Garanti olsun diye istersen ilk bebeğinden önce 2 tane de düşüğünün olduğunu söyle. O zaman kesin veriyorlar çünkü...

Bir Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidin. Ben Kadın Doğum bölümüne gitmiştim. Anlatmıştım bebeğimi kaybettiğimi, kalbinin durduğunu. Dr.umun kan pıhtılaşmasından şüphelendiğini. 6'lı Trombofili Paneli testini yaptırmamı istediğini söyledim. Bu testi yaptırdıktan sonra sonuçlarını Genetik bölümünden randevu alıp, Genetik bölümüne yorumlatmıştım. O da ayrıca Homosistein, Protein S, Protein C testlerini istedi. Yani sen gidince Kadın Doğum Dr.undan bu testlerin hepsini iste. Dekolmandan kaybettiğini söyle bebeğini, Dr.unun pıhtılaşmadan şüphelendiğini ve 6'lı Trombofili Paneli Testi, Homosistein, Protein C, Protein S testlerini istediğini söyle. İnşallah insaflı birine denk gelirsin de verir testlerin hepsini. Garanti olsun diye istersen ilk bebeğinden önce 2 tane de düşüğünün olduğunu söyle. O zaman kesin veriyorlar çünkü...
Araştırma hastanesinde beni kontrol eden doktorum vardı 30. Haftamdan sonra görevli gitti başka doktorlara gittim. Ocakta dönecekmiş kendisi. O zaman ona gideceğim hem benim sağlık takibimi yapıyordu hem de bu yaşadığım durumu biliyor konuşmuştum kendisiyle mesajla. Daha yardımcı olur gibi düşünüyorum

Yazdıklarınız bana çok huzur verdi. Özellikle şu cümle çok mutlu etti
“ o bebek sizin , size ait , size yine verilecek . Bu gerçeği kimse değiştiremez”
İnşallah hakkımızda hayılısı olur ömrümüz hayırla geçer. Allah sizden razı olsun dualarınız kabul olsun
Canımmm seni rahatlattığım için çok mutlu oldum , aslında hepsini acınızı hissederek yazdım .

Benimde ikizim vefat etmişti bebekken geçenlerde düşündümde hiç onu rüyamda görmedim bende çok istiyorum görmek ama yok görmüyorum kimleri kimleri gördüm ama o cennet meleği benim rüyama gelmiyor malesef.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size inş.

Benimde ikizim vefat etmişti bebekken geçenlerde düşündümde hiç onu rüyamda görmedim bende çok istiyorum görmek ama yok görmüyorum kimleri kimleri gördüm ama o cennet meleği benim rüyama gelmiyor malesef.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size inş.
Amin sağolun anneniz gördü mü acaba? Başınız sağolsun neden vefat etmiş

Amin sağolun. Bilmiyorum görmek istiyorum nasıl bir yüzü var yani anlıkda olsa onunla olmak istiyorum

Gayet anliyorum ve biliyorum. Cok alakali gelmeyebilir, ben de cok asik oldugum birini kaybettim, olmedi ama ayri dustuk fiziksel olarak cok uzak bir yere gitti ondan once de ayrildik zaten. Cok kotu ve cirkin bir sekilde ayrilmamiza ragmen, magdur tarafta olmama ragmen yine de bir gece ruyamda oldugu yere gittim sanki ruhum ordaydi, evindeydim. Kendisini gormeye dayanamayacagimi fark ettim evinin esigindeydim, giristeki yerdeki ayakakbilari gordum. Ordan da geri dondum zaten evin icine ilerlemedim. Cok kotu karmakarisik uyandim, agladim. Eeee yani hem icim aciyor hem tum rezilliklere ragmen goresim var......insan bazen icinin aciyacagini bilse de kendine dur diyemiyor.

Gayet anliyorum ve biliyorum. Cok alakali gelmeyebilir, ben de cok asik oldugum birini kaybettim, olmedi ama ayri dustuk fiziksel olarak cok uzak bir yere gitti ondan once de ayrildik zaten. Cok kotu ve cirkin bir sekilde ayrilmamiza ragmen, magdur tarafta olmama ragmen yine de bir gece ruyamda oldugu yere gittim sanki ruhum ordaydi, evindeydim. Kendisini gormeye dayanamayacagimi fark ettim evinin esigindeydim, giristeki yerdeki ayakakbilari gordum. Ordan da geri dondum zaten evin icine ilerlemedim. Cok kotu karmakarisik uyandim, agladim. Eeee yani hem icim aciyor hem tum rezilliklere ragmen goresim var......insan bazen icinin aciyacagini bilse de kendine dur diyemiyor.
Evet bazen saniyelik mutluluklara bile razı oluyor işte. Ama ne yapalım Allah böyle istedi

Back
X